Ко последњи победник - 120

1. op op mala poskočiću

2. Eklipse, nemoj sad da mi se trpaš ti kao konkurencija. :P

buri, jel se to ti ženiš oktobra? :))))

3. Полако Жаџка има времена до 17. , ево девојка све објаснила ....

http://www.youtube.com/watch?v=7N3y0_4zOpo

мада , ако би ово урадила не верујем да би жива изашла из тог шатора , трололололо

4. jok ja, al' udaje mi se školska... jednu sam ispratio sad, još ovu pa do iduće godine fertik...

nego, oš ti igrati na stolu ili neš?

5. ooooooooooo striptiz se ovde dešava.... fino finooo

6. Ahahahaha L@ki, pa kakav je ovo domaći zadatak, ovo je za privatne svrhe a ne za međ' svet. :)))

buri, neka te, moje počele decu da rađaju, sad nne znam jel sam ja luda ili one redom......
    Rekla ja tebi kad dolazim tamo... Kad se obezbede uslovi igraću. :))

7. onda se jacka počni spremati...

restoran je u ravnici, a i biće pun kurac novosađana, tako da uslovi bar za jedan dan postoje... :nestrpljivo očekuje tu nesvakidašnju tačku:

e nije to ništa, moja je jedna zatrudnila pa se udala pa rodila i na kraju se razvela, jerbo dijete nije od tog čovjeka već firmino :)

8. Pratim situaciju do tog razvoda, tu smo u egalu, e sad to dete... Ahahahah firmino! :))) Za takvo još čula nisam....

I šta ti dođe fertik, leba ti?

9. fertik je gotovo, završena priča, fajront

pazi treba je radila na benzinskoj pumpi i još se nije tačno utvrdilo od kog radnika je momčina :)

10. Svakakvih nas ima...

Eto vidiš, obogatih rečnik! :))
    Otišla sam da gledam utakmicu... Pišemo se u neko doba... :)

11. Eto vidiš, obogatih rečnik! :))

samo ti uči, trebaće ti kad dođeš u KRAJINU :)

12. 'De si, Buri! :) Baš si se nameračio na pobedu, stalno si ovde :))

13. sad il' nikad...

zajebajem se, malo tamburam prije ispita, pa ako slučjno zaključju između 3 i 7, eto ti šamse...

šta ima kod tebe?

e jesi ti u domu? može li se dom kupiti i koliko para? mogu li dobiti dom master studenti i pod kojim uslovima?

14. Jesam... Pa koliko znam, može se kupiti po ekonomskoj ceni, ovde kod mene je oko 8000 din.mesečno, to za master stvarno ne znam, nisam se raspitivala... Znam da su apsolventi dobijali dom, ali sad će to ukinuti... A za master ne znam.

15. e hvala ti za informaciju... vjerovatno ću dogodine tamo, pošto ovdje nema mastera, pa da skontam koliko para mi treba za taj luksuz zvani školovanje u BG :)

odo sad na ispit, pa ti iskoristi šamsu i pobijedi :)

16. Aha, dobro :)) Ajde, srećno! :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.