Ovako: ko izgubi (mislim na tebe ili mene) moraće da odabere pet tema (mogu da budu javne, a mogu da budu i u igrama) i da u njima napiše "JA SAM VEVERICA". Može?
Ahahahahhahahaha
Može! Sad, samo jel podrazumevaš pod pobedom baš zaključavanje ili ako ja sad zaspim, a ti ostaneš posle mene, da moram sutra da glockam lešnike po sajtu?
Tu sam ja.
Nikad i ne razmišljam o pobedi dok se ti ne pojaviš. Onda... :)
Pa to. Šta ima da se nadmećeš sa ovim amaterima? Ja sam jedina prava konkurencija. :)
UUUU AJMO PRTINA, DOK JA NE POBIJEDIM...
To ti kažem. Nije ni izazov dok ne napadneš nekog profi baju! :)
Dobra! Ako neko treba da me pobedi, najbolje je da to budeš ti, jacka. :)
buri, jel čuješ ti šta kaže čovek? JA sam ovde Bog dok se ne zaključa! Jasno?! :)
Kiko, vidiš ti šta je njemu na umu? On bi da se ovajdi od naše igre. Obećala mu citizen nešto... :))
Vidim, jacka... Nego džaba njemu to što citi obećava jer to neće da mu donese pobedu..
Nema šanse. Ja sam rešila da se opasno umešam.
U pobedu, jelte... S nagradama nemam ništa. :))
Jacka, a da mi začinimo takmičenje???
Hmmmm... A kako tooo? :)
Ovako: ko izgubi (mislim na tebe ili mene) moraće da odabere pet tema (mogu da budu javne, a mogu da budu i u igrama) i da u njima napiše "JA SAM VEVERICA". Može?
Ahahahahhahahaha
Može! Sad, samo jel podrazumevaš pod pobedom baš zaključavanje ili ako ja sad zaspim, a ti ostaneš posle mene, da moram sutra da glockam lešnike po sajtu?
Pa rekli smo da se ti i ja ne takmičimo odvojeno. Znači, mislim na zaključavanje.
DA DA DA
E, jasno mi je. :)
Još kad bi se našao neki samarićanin od moda da nas podrži, baš bi mi leglo!
Nego, žao mi da te banuju zbog spema, Kiko... :P
Ko kaže da ću ja da budem taj koji spemuje? :)))
Zdravo, eclipse.
Ja da mislim da ću izgubiti ne bih se ni prijavila u boj! Tako da ti je ostalo da smišljaš gde ćeš da krckaš orahe......... :)
A LJUDI, KAKI STE TO ČOVECI? DAJTE, OTVORITE SEBI NEKU DRUGU TEMU PA POBJEĐUJTE DO ZORE, A JA DA POBIJEDIM OĐE...
Ој, десте пријатељи!
POBEDA! :D A, a? :9