Ко последњи победник - 120

1. Tu sam ja.
    Nikad i ne razmišljam o pobedi dok se ti ne pojaviš. Onda... :)

2. Pa to. Šta ima da se nadmećeš sa ovim amaterima? Ja sam jedina prava konkurencija. :)

3. UUUU AJMO PRTINA, DOK JA NE POBIJEDIM...

4. To ti kažem. Nije ni izazov dok ne napadneš nekog profi baju! :)

5. Dobra! Ako neko treba da me pobedi, najbolje je da to budeš ti, jacka. :)

6. buri, jel čuješ ti šta kaže čovek? JA sam ovde Bog dok se ne zaključa! Jasno?! :)

Kiko, vidiš ti šta je njemu na umu? On bi da se ovajdi od naše igre. Obećala mu citizen nešto... :))

7. Vidim, jacka... Nego džaba njemu to što citi obećava jer to neće da mu donese pobedu..

8. Nema šanse. Ja sam rešila da se opasno umešam.
    U pobedu, jelte... S nagradama nemam ništa. :))

9. Jacka, a da mi začinimo takmičenje???

10. Hmmmm... A kako tooo? :)

11. Ovako: ko izgubi (mislim na tebe ili mene) moraće da odabere pet tema (mogu da budu javne, a mogu da budu i u igrama) i da u njima napiše "JA SAM VEVERICA". Može?

12. Ahahahahhahahaha
    Može! Sad, samo jel podrazumevaš pod pobedom baš zaključavanje ili ako ja sad zaspim, a ti ostaneš posle mene, da moram sutra da glockam lešnike po sajtu?

13. Pa rekli smo da se ti i ja ne takmičimo odvojeno. Znači, mislim na zaključavanje.

14. E, jasno mi je. :)
    Još kad bi se našao neki samarićanin od moda da nas podrži, baš bi mi leglo!

Nego, žao mi da te banuju zbog spema, Kiko... :P

15. Ko kaže da ću ja da budem taj koji spemuje? :)))

Zdravo, eclipse.

16. Ja da mislim da ću izgubiti ne bih se ni prijavila u boj! Tako da ti je ostalo da smišljaš gde ćeš da krckaš orahe......... :)

17. A LJUDI, KAKI STE TO ČOVECI? DAJTE, OTVORITE SEBI NEKU DRUGU TEMU PA POBJEĐUJTE DO ZORE, A JA DA POBIJEDIM OĐE...

18. Ој, десте пријатељи!

19. POBEDA! :D A, a? :9