Ко последњи победник - 120

1. Tu sam ja.
    Nikad i ne razmišljam o pobedi dok se ti ne pojaviš. Onda... :)

2. Pa to. Šta ima da se nadmećeš sa ovim amaterima? Ja sam jedina prava konkurencija. :)

3. UUUU AJMO PRTINA, DOK JA NE POBIJEDIM...

4. To ti kažem. Nije ni izazov dok ne napadneš nekog profi baju! :)

5. Dobra! Ako neko treba da me pobedi, najbolje je da to budeš ti, jacka. :)

6. buri, jel čuješ ti šta kaže čovek? JA sam ovde Bog dok se ne zaključa! Jasno?! :)

Kiko, vidiš ti šta je njemu na umu? On bi da se ovajdi od naše igre. Obećala mu citizen nešto... :))

7. Vidim, jacka... Nego džaba njemu to što citi obećava jer to neće da mu donese pobedu..

8. Nema šanse. Ja sam rešila da se opasno umešam.
    U pobedu, jelte... S nagradama nemam ništa. :))

9. Jacka, a da mi začinimo takmičenje???

10. Hmmmm... A kako tooo? :)

11. Ovako: ko izgubi (mislim na tebe ili mene) moraće da odabere pet tema (mogu da budu javne, a mogu da budu i u igrama) i da u njima napiše "JA SAM VEVERICA". Može?

12. Ahahahahhahahaha
    Može! Sad, samo jel podrazumevaš pod pobedom baš zaključavanje ili ako ja sad zaspim, a ti ostaneš posle mene, da moram sutra da glockam lešnike po sajtu?

13. Pa rekli smo da se ti i ja ne takmičimo odvojeno. Znači, mislim na zaključavanje.

14. E, jasno mi je. :)
    Još kad bi se našao neki samarićanin od moda da nas podrži, baš bi mi leglo!

Nego, žao mi da te banuju zbog spema, Kiko... :P

15. Ko kaže da ću ja da budem taj koji spemuje? :)))

Zdravo, eclipse.

16. Ja da mislim da ću izgubiti ne bih se ni prijavila u boj! Tako da ti je ostalo da smišljaš gde ćeš da krckaš orahe......... :)

17. A LJUDI, KAKI STE TO ČOVECI? DAJTE, OTVORITE SEBI NEKU DRUGU TEMU PA POBJEĐUJTE DO ZORE, A JA DA POBIJEDIM OĐE...

18. Ој, десте пријатељи!

19. POBEDA! :D A, a? :9

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.