Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ne kakim ja, samo postavljam stvari na pravo mjesto...
E do kurca! Barsa s onim srećnim žabarima, ovi isto... Njah.,
A ti, drugar, nemoj da sipaš so na ranu, nije ti to lepo. :(
E do kurca!
O.o
dođe mi da uradim printskrin, al dovoljno je i ovo
neću više, al moro sam se malo kurčiti... i mene barsa zamalo da sjebe, nego me već ranije zenit otreso...
Ja navijala da Milan odere Barsu. Ni tu sreće nisam imala, al' me ovo za srce ujelo. :/
Storma, a što me sad sekiraš. Nemoj da prestanem da te gotivim. :(
E, baš da pitam! A što je tako čudno kad ja kažem opsovku? Štasam ja pa to tako zaprepasti ljude?
Ne znam, jacka, i mene čudno gledaju kad opsujem nešto. Valjda jer neam penis od po metra... :/
Ma ja nemam uopšte, a ne od po metra.
I to. xD
nemam objašnjenje zašto mi je to čudno, ali jeste... :)
nema to veze sa penisom vrste kurac, nemam ni ja od pola metra, al' opet psoujem ko kočijaš i to više nikome nije čudno...
Ja psujem uglavnom kad gledam fudbal, ili u drugim situacijama kad sam jako nervozna. Ovako da mi se omakne je retko.
Ja psujem više od Storme i više nego što treba. Još sam ovde dobra obzirom da imam vremena da se predomislim dok pišem.
A jebemliga, ostadoh bez objašnjenja. :)
No, to verovatno potpada pod ono da je jacka fina. Idem po hekleraj kad ne smem da psujem.
I mene ubi reputacija. Ili misle da sam fina, ili da sam psihopata koji ćuti u ćošku. Psovki bez. :(
samo vi psujte... bole vas kurci šta drugi viču...
nego, ja vas pozdravljam... ajd laku noć
Laku noć, bure!
Hm... Za to ćutanje ne znam da ti kažem. Ja u naletima meljem a opet u naletima ne progovaram. A nek misle šta god oće. Ja sam meni super! :)))
Idem i ja da spavam. Sutra u nove radne pobede. Dosta sam zjakala s vama. :) Ćaos!
Laku noć, valjda će pobedim dok vas nema. ^^
nećeš :DDD
Kuku, Klipsi, pa kako znaš da sam pod restrikcijom pa dođeš baš kad sam skoro prisiljena da odem da knjavam. x(
Mđije stormo moja, sve znam jer mađijam :)))
Ja mislila ti zaboravila. :(