Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ne kakim ja, samo postavljam stvari na pravo mjesto...
E do kurca! Barsa s onim srećnim žabarima, ovi isto... Njah.,
A ti, drugar, nemoj da sipaš so na ranu, nije ti to lepo. :(
E do kurca!
O.o
dođe mi da uradim printskrin, al dovoljno je i ovo
neću više, al moro sam se malo kurčiti... i mene barsa zamalo da sjebe, nego me već ranije zenit otreso...
Ja navijala da Milan odere Barsu. Ni tu sreće nisam imala, al' me ovo za srce ujelo. :/
Storma, a što me sad sekiraš. Nemoj da prestanem da te gotivim. :(
E, baš da pitam! A što je tako čudno kad ja kažem opsovku? Štasam ja pa to tako zaprepasti ljude?
Ne znam, jacka, i mene čudno gledaju kad opsujem nešto. Valjda jer neam penis od po metra... :/
Ma ja nemam uopšte, a ne od po metra.
I to. xD
nemam objašnjenje zašto mi je to čudno, ali jeste... :)
nema to veze sa penisom vrste kurac, nemam ni ja od pola metra, al' opet psoujem ko kočijaš i to više nikome nije čudno...
Ja psujem uglavnom kad gledam fudbal, ili u drugim situacijama kad sam jako nervozna. Ovako da mi se omakne je retko.
Ja psujem više od Storme i više nego što treba. Još sam ovde dobra obzirom da imam vremena da se predomislim dok pišem.
A jebemliga, ostadoh bez objašnjenja. :)
No, to verovatno potpada pod ono da je jacka fina. Idem po hekleraj kad ne smem da psujem.
I mene ubi reputacija. Ili misle da sam fina, ili da sam psihopata koji ćuti u ćošku. Psovki bez. :(
samo vi psujte... bole vas kurci šta drugi viču...
nego, ja vas pozdravljam... ajd laku noć
Laku noć, bure!
Hm... Za to ćutanje ne znam da ti kažem. Ja u naletima meljem a opet u naletima ne progovaram. A nek misle šta god oće. Ja sam meni super! :)))
Idem i ja da spavam. Sutra u nove radne pobede. Dosta sam zjakala s vama. :) Ćaos!
Laku noć, valjda će pobedim dok vas nema. ^^
nećeš :DDD
Kuku, Klipsi, pa kako znaš da sam pod restrikcijom pa dođeš baš kad sam skoro prisiljena da odem da knjavam. x(
Mđije stormo moja, sve znam jer mađijam :)))
Ja mislila ti zaboravila. :(