Hm... To da si predložio pre koji mesec još bih uzela u obzir.
A kako vi ne gledate fudbal već košarku? Šta vam fali? :)))
Zato što ja volim košarku, a fudbal jok..
Da nisi ti gej? :))))
Nisam. Ja jebem žene. Zašto pitaš?
lolo nije garant... i ja više volim košarku, a fudbal samo kad igra čelsi...
e kad već spomenušte gejeve, da ispričam nešto...
bio neki koncert YU grupe u BL i ja se tu otamburam i krene skakanje i tu se potrefi neka treba ošišana na keca... da na keca, i kao nešto tu krenemo nas dvoje i ja ništa ne počnem, što bi se reklo raditi...
i sutradan koncert čorbe i opet ja u prvim redovima kad opet ista cura, onako slučajno... i ispriča bora neku foru o pederima i masa viče uaaa pederi, kad samo čuješ nju NAPRIJED GEJEVIIIIII.... mislim da sutradan nije mogla progovoriti koliko se derala tad... ja ostado' u čudu...
A da, Kiko, ja zaboravila! :)) Pitam. Čim ne voliš fudbal onda nosiš roze čarapice. Logično. :))
Buri, imaš ti, vidim, svakakvih anegdota. Mada, dobro si nanjušio da ništa ne počinješ. Možda bi te ošklapila za uvredu. :))
nači, ja volim žene tipa kratke kose... ali jednostavno sam bio previše pijan da bih bilo šta smisleno progovorio i tako...
Kratke kose??? Ta idi, bre, štas onda zapeo da me seliš u tu tvoju Krajinu. Ja imam kose za 4 čoveka. Odma da mi pišeš minus. :)))
stvarno? jebi ga... al' stvarno nije valjda da imaš kosu do dupeta? ili ti je samo gusta kosa?
Axaxaxaxa Što se siroma' razočarao. :)
Em gusta, em duga do po leđa. I sad mi je vrućina, zavidim toj tvojoj... štagod!
al' realno i moje cure su imale dugu kosu... uostalom, ja ako uspijem izravnati krajinu i ti možeš potkratiti kosu... lololo, šalim se :)
ma kakvoj mojoj... al kako god i ja joj zavidim, jerbo i ja imam neku zajebbanu kosu... em gusta, em brzo raste, a i oštra je u pičku materinu...
Ahahahahahaha Pa pošteno, da znaš. :))
E, odoh, ostavljam ti pobedu na tacni. :)
ajd...
ajd stvarno...
MORKE! :DDDDDD
Stormke! :)
Sto godina! Skuvaj kafu da se ispričamo! :D
:kuva kafu:
Pa sta ima novo?
Evo, čekam da skuvaš kafu, pa da započnem priču kako je pusto bez tebe. ;D
mašala...
al ja promaši makedonce na kladionici...