Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
mašala...
al ja promaši makedonce na kladionici...
Hm... To da si predložio pre koji mesec još bih uzela u obzir.
A kako vi ne gledate fudbal već košarku? Šta vam fali? :)))
Zato što ja volim košarku, a fudbal jok..
Da nisi ti gej? :))))
Nisam. Ja jebem žene. Zašto pitaš?
lolo nije garant... i ja više volim košarku, a fudbal samo kad igra čelsi...
e kad već spomenušte gejeve, da ispričam nešto...
bio neki koncert YU grupe u BL i ja se tu otamburam i krene skakanje i tu se potrefi neka treba ošišana na keca... da na keca, i kao nešto tu krenemo nas dvoje i ja ništa ne počnem, što bi se reklo raditi...
i sutradan koncert čorbe i opet ja u prvim redovima kad opet ista cura, onako slučajno... i ispriča bora neku foru o pederima i masa viče uaaa pederi, kad samo čuješ nju NAPRIJED GEJEVIIIIII.... mislim da sutradan nije mogla progovoriti koliko se derala tad... ja ostado' u čudu...
A da, Kiko, ja zaboravila! :)) Pitam. Čim ne voliš fudbal onda nosiš roze čarapice. Logično. :))
Buri, imaš ti, vidim, svakakvih anegdota. Mada, dobro si nanjušio da ništa ne počinješ. Možda bi te ošklapila za uvredu. :))
nači, ja volim žene tipa kratke kose... ali jednostavno sam bio previše pijan da bih bilo šta smisleno progovorio i tako...
Kratke kose??? Ta idi, bre, štas onda zapeo da me seliš u tu tvoju Krajinu. Ja imam kose za 4 čoveka. Odma da mi pišeš minus. :)))
stvarno? jebi ga... al' stvarno nije valjda da imaš kosu do dupeta? ili ti je samo gusta kosa?
Axaxaxaxa Što se siroma' razočarao. :)
Em gusta, em duga do po leđa. I sad mi je vrućina, zavidim toj tvojoj... štagod!
al' realno i moje cure su imale dugu kosu... uostalom, ja ako uspijem izravnati krajinu i ti možeš potkratiti kosu... lololo, šalim se :)
ma kakvoj mojoj... al kako god i ja joj zavidim, jerbo i ja imam neku zajebbanu kosu... em gusta, em brzo raste, a i oštra je u pičku materinu...
Ahahahahahaha Pa pošteno, da znaš. :))
E, odoh, ostavljam ti pobedu na tacni. :)
ajd...
ajd stvarno...
MORKE! :DDDDDD
Stormke! :)
Sto godina! Skuvaj kafu da se ispričamo! :D
:kuva kafu:
Pa sta ima novo?
Evo, čekam da skuvaš kafu, pa da započnem priču kako je pusto bez tebe. ;D