Neoosmanizacija

1. То пише у уџбенику, ја сам гимназију завршио пре 2.5 године сад студирам право. :Д

2. Molim te, napiši koji je to ruski plemić i kakva je to ideja. Baš me zanima, a ne mogu da nađem.

3. Meni se sviđa Trišina ideja o Jupiterovim mesecima, a mnogo mi se sviđa JamesBond-ov post...i ja slično mislim.

Daj cernogode -e, i mene zanima koji je taj Rušljak.

4. Molim te, napiši koji je to ruski plemić i kakva je to ideja. Baš me zanima, a ne mogu da nađem.

Немам тренутно уџбеник, дао сам га другу да спрема пријемни, ако неко има Радош Љушић Историја за 3. разред друштвенојезичког смера нека погледа мислим да је у делу где се говори о начертанију, има посебан лекција о томе.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.