Drevne tehnike mučenja

1. Poznavala sam likušu, gotičarku koja se ložila na sex na groblju.
    Баци број те кује на ПВТ.

Па Бурзуме ти си баш очајан, зар не ?

2. likušu

Kako ogavna reč, jebem ti kolje grabovo.
    A ta tvoja je pozer.
    Devetare, pa i ovako umireš u izdisaju :)

3. Индијанска кравата, направе ти рез испод душника и умиреш у издисају :(

Mislim da jos kroz taj rez izvade jezik

4. Ahahahahahah burzo jebo te jel ti to neko novo čulo?

5. Bila neka knjiga na sajmu, "Smrtna kazna kroz vekove", mislim da se tako zove, prelistao sam je, ima sve potanko objasnjeno.

6. Ma ne družim se s njom, samo je eto znam. :)
    Šta pozerka, napadala ljude da je spavaju na groblju. Jedan trazio obezbedjenje. :))

7. Šta fali na groblju, baš kul atmosfera.

8. Russian Sleeping Experiment.

Ima i ono kad ti stave okove na na oči pa ne možeš ni da trepneš, nije najgore ali samo da spomenem.

9. Убедљиво најгора техника мучења јесте Brazen Bull. Од метала изливена шупља фигура у облику бика, у коју се затвори особа, а испод наложи ватра, која тело жртве буквално истопи унутра. Иначе њен творац је први страдао у својој креацију, што код мене изазива фин осећај задовољства. Најстрашнији начин смрти, по мени. Ајрон Мејдин такође.

10. Pustite nekome kineske narodnjake (na mom kanalu na Youtube su svi delovi), i ima osoba da prizna čak i kojim danom masturbira. ;)

11. Date čoveku stambeni kredit i posao u Srbiji.

12. Date čoveku stambeni kredit i posao u Srbiji.

+1

13. ne znam da li ima, mrzi me da citam ali meni je najgore ovo...japanci izmislili valjda...

vezu samo da ne mozes da mrdas i postave ti vodu da ti kaplje na celo..kap, kap, kap, kap...

14. Ima ono epik kada te postave zavezanog za tlo, i ispod tebe stave bambus da raste, pa te probije u toku rasta jer ekstremno brzo niče.

15. golicanje tabana perom

16. Ovo za bambus mislim da nema ko nije rekao. Meni je iskreno mnogo gore psihicko mucenje od fizickog. Cuo sam za neki eksperiment da su neke osudjenike stavili u sobu i pustali im gas koji ih sve vreme odrzava budnim. Posle 15 dana su poceli da jedu sami sebe. Od fizickih mislim da je cupanje noktiju na nogama najgore mucenje. Havarija.

17. E, ima neki bambus, jebem li ga, valjda ti ga trpaju u čmoooor a ne zašilje ga, moš mislit budala.

18. Da, ljudi, to kapanje vodom nije samo kapanje vodom:

1. vezuju vas za čamov sto tako čvrsto da čisto možete da dišete, ne možete da mrdnete ičim.

2. sipaju vam rastvor soli i sirćeta u usta (to ste svi previdjeli)

3. kapaju ledenu vodu na čelo

sine, znaš li ti kakvo je to mučenje? Žedan si ko pas, pun si soli, a voda ti je na čelu a ne možeš da se pomjeriš. Jebote!

19. http://www.youtube.com/watch?v=vp6-2Ap04C0&feature=related
    meni ovo deluje nekako kao da nibih voleo da se nadjem na ovom tocku

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.