Najbolji posteri na Vukajliji - vaše preporuke

1. Kako te nije zabolela ruka od copy pastovanja ?

2. stvarno, posteri su golo govno u zadnje vreme...još dođe neko i sere po odabranim posterima, a onda i sami moderatori zaseru kad odaberu neku glupost i ruše legitimitet...

3. Zato sam i otvorio ovu temu, da vidim nešto što valja, ovi novi su užasni.

4. http://vukajlija.com/zabava/posteri/505-virtuelni-svet

Dok je bio stari sistem postera ovaj je bio prvi po glasovima, i po mom misljenju najbolji je. prije nekih pola godine nijedan poster u toku dana mi nije mogao promaci, na kompu imam negdje oko 1100 postera

5. izmijenjen naslov.
    neka teme, kad već imamo takvu i za definicije

6. problem je sto nema odabiranja vec odabranog, mada sam za varijantu da se oni medju prvim odabranima koji su dosli do neke cifre od 600 pluseva (zbog manje posecenosti) mogu ponovo reizabrati.

7. -da mi ovo reklamiranje brisemo kume? :)

8. брате само сам реалан :))

9. hahahahaha :DDDDDDD

10. Okačite neki ljudi, što debilniji to bolji :) Jebiga fejze ako uklone bar si izmuzao + od mene.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.