FK Partizan

1. Aaaaaaaaaaa to mi radi, ah, ah to mi radi!

2. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

3. Saće uđe Đemba da ih siluje!!!

4. Kovinjalo: Dosao je iz Moreisensensensennsa... LOOOL

5. Kovinjalo: Ko se seca utakmice Partiza - Gent

...

Kovinjalo: Al' dobro, sudija je mahao kartonima kao...konfetama...

6. Koliko loša realizacija, ubiše Bugari...

7. Јебеш ми све ја више трчим на малом фудбалу и више се борим. Ђемба одиграо 15так добрих минута.

8. ivanov odigrao najgoru utakmicu otkad je u partizanu. scepovic je invalid. sudija je retardirani majmun i jebem mu mater mrtvu po sred picke.

sramota me je sto je djemba morao da igra sa ovima, treba mu se izviniti. on je jedno 3 klase iznad svih ostalih.

9. Strašno smo jadni.

Nas UEFA treba izbaciti iz takmičenja sljedećih 5 godina jer sramotimo fudbal.

10. Nisam do sada pljuvao malog, alii Scepo jebem ti mater kurcem u picku. Pored zivog Jojica on izvodi slobodnjak, jebo mu siptar familiju.

Mitar ovima pakuje minimum 2 , potpisujem.

11. sramota me je sto je djemba morao da igra sa ovima, treba mu se izviniti. on je jedno 3 klase iznad svih ostalih.

+1
    Лик вуче лопту 20 метара кроз три четри човека, дода шћепакадабри, овај је врати до центра. ПА ИДИОТЕ ЈЕДАН!

12. Bombase, jesi video slobodnjak sto izveo? Lolcina :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.