Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Нисмо ни ми зајебани.
Mогло је боље али није ни ово лоше. Па матер му јебем ако ове не можемо да добијемо онда нисмо за европу!
ЕДИТ: Јебо их курац па они само странце у екипи имају...
Realno, i nismo za Evropu, najrealnije realno xD
Па одма мораш да баксузираш јебем те! Никад нисмо ни били за европу па смо играли пар пута...
To pričam. Da se bojimo AEL-a......pih....ako ćemo njih da se bojimo onda ne treba ni Ligu Evrope da igramo. Naše njive i neka ćute tu. Plate im smanjiti, prodati ih na kraju sezone i ćao.
Kakav AEL. Ima da ih isprašimo.
Морамо да заустављамо бразилце...
http://www.youtube.com/watch?v=ZGQlF2gShNY
По метар и по говна иали кову главом за медаљу а ми ту нисмо баш јаки... Игра им је говно, ко Звезда.
Како ови црнци туку главом.
Više se ja plašim naših štopera nego njihovih napadača.
Zajebani su iz prekida, i jebeni Kipar ima bolju ligu od nas. Ali ko što reče Dzoni, mi smo Partizan , da je sreće da se ne plašimo ni da nam Mančester dođe na ruke.
SISAJTE GA SVI !
Jebaćemo ih tako da neće znati gde se nalaze. To su sve neki polu-brazilci, polu-romi.
Ima Neca a im zavari jedan kroz uši sa dvaespet odma da znaju s kim imaju posla. Gde se igra prva?
Остојић... Ту смо јебени ако ови пришибају главама, а и знате какав је Стојке из прекида... Јебига не треба да се плашимо али кад размислиш хладне главе могло је ово и боље матер му јебем
Kod njih valjda, Dzoni.
Код њих први...
Kod njih prva....odlično.
Ovi momci sada treba da pokažu ko su i šta su. Ako izgube, onda neka oru po ovim njivama ovde, prodaju se u Kinu, Ukrajinu, Rumuniju, na isti taj Kipar ili u Bosnu, a ako vrede, k'o što su plaćeni i k'o što se kurobecaju onda nek pobede.
JEBAĆAMO LIMASOOOOOOL!!!!!!!
Хехехе
Klasična Kiparska "nemamo igru imamo kao neki ako nas usere prekid" ekipa. 1-1 tamo, 2-0 ovde.
Će da jebemo ael!
3-0 kod nas , 2-2 tamo.
Па тих 2:0 су и зајебани, АПОЕЛ нас научи :)
Ma kurac ovi nisu doma 3 uvalili amaterima. Nismo ni mi konobarima ali smo bili u rasulu.
Kakav gol dade Tomić leb mu jebem!
Ma prvo će tomić da zavuče jedan sa trispet metri , pa će laza da sukne jos jedan i to je to. I onaj zabija mi se posebno svidja.