malo kakite po coveku.jeste da je krs igrac i sve to,al za nasu ligu bi bio banja.to vise govori o jadnosti nase lige nego o njegovom eventualnom kvalitetu.staitisticki on je u segundi dobar igrac.
nzm cemu ovo kukanje za tubicem i alivodicem. kao da smo se usrecili dovodjenjem igraca iz nase lige. ne secam se vrednog pojacanja od zorana tosica. ae i skuletica. ovi ostali tipa kojic, luka, trajkovic, sve neki prosek
Očigledno je sanitarni da si pratio statistiku i nisi toliko gledao taj neverovatni bol u kurcu koji su osećali dok su igrali u Partizanu. Bilo je utakmica gde se nisu pomerali. U segundi verovatno trči, pa otud i neki gol. Uglavnom, Marko Šćepović je u momentu pre odlaska iz Partizana, buio ubedljivo najgori igrač kog sam gledao u proteklih deset godina. Računam od špiceva.
VRATIMO ŠĆEPOVIĆE!
http://img.uefa.com/imgml/TP/players/14/2012/324x324/250012964.jpg
o ovome se ne treba ni zajebavati
Kapiram da bi nam olimpijakos platio da ga vrati
ISPLATIV JE I KAD SE PRODAJE I KAD SE KUPUJE
VRATIMO ŠĆEPOVIĆE!
Ako izmalerišeš selim te iz kraja! :-)
Poslusajte coveka, nemoj posle svi da se cesemo po glavi. Ne treba nam to u zivotu. IMAJTE MERE U SALI!
Ja se izvinjavam. U moju odbranu bio sam mrtav pijan, drogiran i posednut đavolom kada sam to izjavio.
malo kakite po coveku.jeste da je krs igrac i sve to,al za nasu ligu bi bio banja.to vise govori o jadnosti nase lige nego o njegovom eventualnom kvalitetu.staitisticki on je u segundi dobar igrac.
http://www.mozzartsport.com/vesti/ko-je-precrtao-tubica-i-alivodica-sa-spiska-partizanovih-zelja-vucelic-tvrdi-da-ih-sportski-sektor-ne-zeli/94765
nzm cemu ovo kukanje za tubicem i alivodicem. kao da smo se usrecili dovodjenjem igraca iz nase lige. ne secam se vrednog pojacanja od zorana tosica. ae i skuletica. ovi ostali tipa kojic, luka, trajkovic, sve neki prosek
Očigledno je sanitarni da si pratio statistiku i nisi toliko gledao taj neverovatni bol u kurcu koji su osećali dok su igrali u Partizanu. Bilo je utakmica gde se nisu pomerali. U segundi verovatno trči, pa otud i neki gol. Uglavnom, Marko Šćepović je u momentu pre odlaska iz Partizana, buio ubedljivo najgori igrač kog sam gledao u proteklih deset godina. Računam od špiceva.
Odlaze vam verovatno i Dankan i Škuletar. Koga dovesti u redove vaše evropske skupine? Kleo? Da nije mozda kurčina?
nisi toliko gledao taj neverovatni bol u kurcu koji su osećali dok su igrali u Partizanu. Bilo je utakmica gde se nisu pomerali.
zar se ogromna vecina igraca ne uklapa u taj profil?
Mi bi Klea, a Kleo bi pare.
I dobićemo kurčinu, po već ustaljenom obrascu.
sada im ne treba.nema evrope,niti nekog zesceg cimanja.daju pare nekom da odigra 2 polujake tekme u polusezoni.
Phahaha, pa samo Luka moze da prodje kao prosek, ova dva su nevidjeni balvani.
Za ovakve prozivke u srecnija vremena bismo vam uzeli najboljeg igraca u polusezoni, ali jebi ga kad sad nemate nijednog.
zasto je toliko los taj kojic?mahom ulazi sa klupe i iskoristi svoju sansu.
Mislis ono jednom u derbiju?
mislim da je na svakih 100 minuta u proseku prosle sezone davao golove.pretprosle 31 tekma,12 golova,5 asistencija.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=01&dd=19&nav_id=948598