FK Partizan

1. ето га лазовић на месту спорцког директора уместо илиева, фотеља важнија јбга

2. Jel živ bombaš reci ti meni

3. Kekekeke ludi Žeks rešio da bude novi Anđus
    https://www.youtube.com/watch?v=nv4hAkcU6wQ

4. mislim da sam video jedan transparent na kome pise 'bombas>vukajlija' al nisam siguran, gledao sam preko strima na poslu

5. Jebali smo ih prejako, znamo svi kakve oni "golove" postižu na derbiju, a to je do sad, ako niko, onda Stojke morao da nauči

EDIT: da se ne lažemo mogli smo da ih jebemo jako, ovako moramo da se zadovoljimo bodom, koji opet, gledajući samo fudbalski i samo po stanju na tabeli definitivno njima više odgovara...

6. Kad bih mogao da biram birao bih da vam u svakom mecu damo po dva ovako “na ivici” gola jer niko na ovome svijetu ne pizdi lepse od vas

7. +1 na ovo psetovo

Kmeee kmeee

8. kako bi ste vi reagovali da vas jebe vucic i u fudbalu

9. Nema goreg od poturice, Partizanovog ponosa čija je krv crveno bela!

PARTIZAN LE

10. Mene kao cigana samo interesuje jedna stvar. U kojoj meri navijaci Partizana veruju u ono sto govori Zeks Pantic?

11. Pa pazi, iz svake njegove nebuloze se moze izvesti konkretan zakljucak, njegovo misljenje svakako nije validno ali ima stvari za koje ima potpuno pravo. Ali da je idiot, ta etiketa mu pise na čelu

12. Oko kojih stvari ima pravo?

13. Ajde ti poslusaj prvih deset min ovog snimka i reci gde on gresi npr

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.