FK Partizan

1. i to što kažeš matko. enemi, nije zadnji vezni ali vermez voli tu da ga stavlja, ne znam ni ja zašto lololo

edit: neko je okačio taktiku iz novina gore, na osnovu toga sam i komentarisao

2. Valjda zato što se ne zna ko je u dubljem govnetu, večeras nekako baš iskreno želim da i Patlidžani ostvare pozitivan rezultat. Ako već posle večerašnje tekme bude očigledno da Žlezda ne ide dalje (sve su prilike), u revanšu ću i dalje navijati da prođete Tromzeta. Prvi put! Matorim jebote...

3. nije zadnji vezni ali vermez voli tu da ga stavlja

Grant ga je prvi stavio,od tada skoro uvijek igra tu.

4. Шта бре трипују, он свакако није за задњег везног... Истина не знам ни за који је курац.... лололо
    И малог Марковића, пустите бре клинца да се развије како треба а не да га шетају по терену стално...

5. Ova dva Stefana nisu ni za Teleoptika. Izbaciše Zabiju,da naprave mesto Marku Šćepoviću, Markec nije igrao zbog Babuna mutavog. Ovo je strašno!

6. meni u menadžeru lazar igra desno krilo i toliko se razvio da ga sad bajern traži ali ne dam :D

7. http://twelvebananas.files.wordpress.com/2012/05/vovkovinskiy.jpg

Jebote, Pekmen kraj njega izgleda ko dijete... Jes to sjebano, bog te stvori ko alfa mužjaka, 2.11 i 130 kila, terminator, i dođe neki Ukrajinac s tumorom na hipofizi i smije ti se u facu xD

8. Предвиђам пораз од 2:0.

9. Dva najdraža igrača u ovoj ekipi.

10. Da sam ja trener, ko što nisam... Tražio bih da što češće šutiraju iz daljine, jedna mora da uđe. Nije fora da ušetaš u gol, ko što pojedinci pokušavaju.

11. Marko Šćepović je dobar igrač, to mislim na igračke sposobnosti ali je u glavi promaja pa kad hoće on odigra dobro. A njegov brat Stefan je panj, debilčina. Ne može vola da ubode.
    Zabija posle onog što sam čuo za treninge i neposlušnost što se mene tiče može u Teleoptik odma! Mada ko nam je u klubu i razumem čoveka donekle lolo

JEBAĆEMO TROMZOA!!! verovali ili ne ali sad imam osećaj da će da odigramo dobru tekmu dok sam za AEL predviđao da će da se ponovi APOEL.

I opet JEBAĆEMO TROMZOA!!! Puni norveške kulove lololo

12. Došlo vreme da se bojimo norveških ekipica... E Đuro, Đuro, magarence od pliša, jebem li ti miša!

13. Ne znam da li je bolje da prođete ili ispadnete, ali stvarno. Ako prođete, Đura frizura vam postaje doživotni predsednik i za par godina naša liga dodatno gubi na kvalitetu -> strepimo od klubova sa Malte.

Slična stvar je i sa mojom Zvezdom. Samo, tu je prolazak ravan senzaciji, a za poraz imaju opravdanje. Tako da ćemo mi na teranje govana čekati još malo.

Ajd' srećno vam bilo večeras, pa vi to rastumačite kako vam odgovara.

14. Е кукала нам мајка ОБОЈИЦИ, и нама и вама, ко су нам капитени.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/tromso-partizan-uzivo-92789.html

15. jebemti ovi tromsovci izgledaju retardirano, ali imaju super sanse -.-

16. Волео бих да умру руководства црвене звезде и партизана да погину у авионској несрећи и да им се смејем и показујем прстом на крхотине авиона и раскомадане делове њихових тела.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.