FK Partizan

1. Fudbal u Srbiji treba ukinuti.

Over and out.

2. Au Reme ti si još naivniji od Šerloka vidim ja. Navijači tu ne mogu ništa, jer se već godinu i jače nasvakoj tekmi peva Đuriću odlazi.

Имамо већ један хор и зове се "фудбалска репрезентација Србије", о каквом певању ти причаш? Не пратим ситуацију у Партизану, али ми је тужна оваква игра.

Baš to, jebote. A i Gusti Sok se bolje otkriva od Nece Tomića, jebogabog. Čak se i ne šalim, stvarno sam to deset puta pomislio tokom tekme!

Reme bre, da si vid'o poslednji put kako je primam na grudi, pimpujem dva puta kolenom leđima okrenut golu i iz voleja bušim dvorfa.....ne bi verov'o. Više lepih poteza na VOS-u nego kod naših timova.

Мртав сам озбиљан. Бољи пријем лопте и прецизнији пас има јебено свако ко је долазио на јебени ВОС. Да се разумемо, Тромсо је највеће ђубре од тима које сам ја гледао. Последњи такав тим сам гледао/играо против њега у сезони 2006/2007 док сам тренирао у Поштару. Играли смо против неког приградског села, не сећам се како се зове.
    Нема нашем фудбалу опоравка још неких двадесет година. Овакве тимове треба добијати са пет-шест разлике са девет играча на терену и без тренера (руку на срце, тренутно га немате).

Не знам колико си пратио игру Тромсо-а, тамо се бре не зна ко шта игра, главна улога тренера је да им каже које вежбе да раде на тренингу, и да носи кључ од свлачионице.

Не знам, тренирао сам код 5-6 различитих тренера, а могу да истакнем два као једина код којих сам напредовао на тренинзима. Један је Миљенко и код њега сам тренирао као седмогодишњак, док је држао тренинге у ОШ "Младост". Помоћник му је био Синиша Ружичић, и углавном, били су у фазону добар и лош полицајац. Миљенко је нас, клинце од 7 година слао на умивање када засеремо нешто, када реагујемо деконцентрисано, а опет смо га сви обожавали. Синиша је био легенда исто.

Други тренер који је био врхунски ме је тренирао у Булбулдерцу, Милуновићев ћале, Звонко Милуновић. Знало се, ако дајеш пас, лопта мора да иде по јебеној земљи као по билијарском столу, знало се како се шутира и тако то. Да издвојим сат времена на вежбање тога, самостално кидао бих. Али ме мрзи. Није ми јасно како људи који имају два јебена тренинга дневно, не могу да дају добар пас. Никад ми неће бити јасно.

3. Ljudi, bez stresa. Ko im jebe mater.

4. Изгубили,па шта? Само дођете на тему и серете безвезе.

5. Матко, уз дужно поштовање, ако си 96. годиште ти вероватно од фудбала памтиш ових пет титула, и можда две године пре тога, четири године сам старији, што значи да имам, у најмању руку, четири године више фудбалског стажа. Не серем им ја за то што су изгубили, него што су играли као параплегичари пичке, против параплегичара. Толико. Исто би било и да су победили. Тотално без срца. Партизан је тренутно у већем/сличном расулу као Звезда (не мислим на новац, него на атмосферу у клубу) и само због тих бодова које носи пласман тамо би било добро да прођете, пошто ће Звезда јако тешко. А иначе, немате шта да тражите у Европа купу.

Прва утакмица на коју сам ишао је била 96. године, од тада пратим фуббал отприлике, и никада нисте имали гори тим, док је Звезда имала, онај што је прошле године испао од Рена. И још један.

6. Прва утакмица на коју сам ишао је била 96. године, од тада пратим фуббал отприлике

Ako si četiri godine stariji od njega, onda si 92 godište. Što znači da si tad imao četiri godine.

Jedino te šije Sima Srbija
    http://www.youtube.com/watch?v=A2wCNMoednw

7. Хахахахаха

8. Ako si četiri godine stariji od njega, onda si 92 godište. Što znači da si tad imao četiri godine.

Ју маст би ен енџинир.

Наравно, што у сваком случају значи да пратим фудбал (и да знам шта пратим), макар четири године дуже од њега. Толико.

Друга је ствар што имаш невероватан таленат да трпаш носурду где јој није место. Пали.

9. Друга је ствар што имаш невероватан таленат да трпаш носурду где јој није место. Пали.

Teške riječi padaju. Eljem, prema onome što su ovi naši klubovi danas imali prilike da pokažu, Zvezda je najrealnije i najiskrenije jača od nas.

10. То да,борили су се,нису били пичке као ови наши.

11. Kurac jača, ne zna se ko je gori. Jedva čekam duel dva vrsna stručnjaka Jankele i Vermeza... Taj derbi će završiti -2 na prema -2....

12. Osim ako Đurica opet ne proda stubu srpstva....

13. Ај бре мало оптимизма, раскантаће тизанПар ове распале скандинавске блекере на ЈНА.
    Нисам могао да гледам текму, али контам ако су им тамо дали два гола, овде мора бити боље.

14. VOS kobjasnjava Partizanu.

15. Ja sam zadovoljan igrom, jedino oni prekidi nesretni nisu morali baš onako da se rade, al' s obzirom da nam je štoper Miljkoni - puna kapa.
    Igra zadovoljavajuća. Kud su igrali protiv ljombera kojima je 0:0 sve i svja čitav njihov život bilo kući ili na strani kud su morali trčati po onom plastikaneru od podloge što je smrt za igru... Ekipa domaćin na plastičnoj podlozi je favorit u startu, nema šta, zna kako se ponaša lopta, zna koliko smije da se zaleti, kako da se okrene a da ne izvali koljeno, navikli su na posjekotine pri klizećim startovima....

16. Ekipa domaćin na plastičnoj podlozi je favorit u startu, nema šta, zna kako se ponaša lopta, zna koliko smije da se zaleti, kako da se okrene a da ne izvali koljeno, navikli su na posjekotine pri klizećim startovima....

Изузрв што су и они изгледали као да су гости на пластичној подлози. :Д

17. To je zato što ne znaju digraju ništa sem bunkera a lafo su napali naše 'stručnjake'.... :D

18. А иначе, немате шта да тражите у Европа купу.

http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/666/_57c8a1a431a592af806925e57258202f.png

Jbt vidis da se patimo da udjemo u kup protiv amatera, naravno da nemamo sta da trazimo.

19. vidjeh neki video na youtube-u sa utakmice od sinoc i neki lik napisao ispod komentar "bio sam skoro na jednoj svadbi, tamo su bile tri kamere"
    muahahahahahahahahaha

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.