FK Partizan

1. „Siguran sam da će igrači koji budu na terenu pobediti Norvežane dovoljnom razlikom za plasman u Ligu Evrope“, rekao je Babović.

Pa ako ti odeš mi i imamo šansu...

2. Имам информацију да мутави оће да прода Забију због недисциплине. Ако и он оде онда смо га угасили са Шћепакадабром и јаловим Маркецом.

3. Ma Đura obećao napadača za 1,8 miliona iz Dinama ZG nema brige, rešiće Đura pitanje napada...

4. Е, ако вам се Ђура испрси лепо за овог, нема да бринете за напад. Само су ми сумњиве његове године, игра 100 година, а опет има 26. Ко Мартинс. лоло
    http://www.mondo.rs/s257161/Sport/Fudbal/Valeri_Bozinov_u_Partizanu.html

5. Krv ti jebem Valeri je ubica. Ali nešto mislim da ništa od toga. Kad bi doš'o to bi bilo vrh, ali de će on ovde. Ozbiljan je to igrač za JSL suviše.

6. Nek dođe bilo ko biće bolji od Šćepakadabre, ali niko neće doći da se ne lažemo...

7. i taj božinov ako dođe ima vermez da ga zamađija, neće moći vola u dupe da ubode lololo

8. i taj božinov ako dođe ima vermez da ga zamađija, neće moći vola u dupe da ubode lololo

Ako misliš da je Vermez kriv što Šćepakadabra ne zna da da gol, i ili Babun da hoda, grdno se varaš, trenutna ekipa je krš, i to najveći od kada traje ova petogodišnja dominacija, Ne verujem da bi bilo koji trener mogao više sa ovim igračkim kadrom.

Meni je jedina svetla tačka Saša Marković.

9. http://www.youtube.com/watch?v=_U6VJdNP_dM&feature=plcp

težak transfer :facepalm:

edit: @mas: ma zajebavam se bre lololo

10. JEDAN JE MLADEN KRSTAJIĆ!

11. težak transfer :facepalm:

Pa ono, jeste jako loše u principu.

12. težak transfer :facepalm:

Лоше је кад погледаш какве смо пјесме некад пјевали, ал' капирам и да није толики трансфер.

13. Da je Babun ranije batalio usli bismo u LS. Evo u norveskoj, cim ga je izbacio, dali smo gol i imali jos sansu da izjednacimo.

14. Da li može neko da okači stream za takmu? Ajd ako vas ne mrzi...

15. Koju brate tekmu? Sutra igramo sa Curanima a sa Norvezanima ces imati na RTS.

16. Ja mislio igramo danas, nema veze onda....

17. na koju foru takvi igrači idu u te recimo relativno velike klubove u odnosu na njihov stvarni igrački kvalitet?
    aj razumem što ovde kod nas igraju preko raznih veza i plaćanja, al kako to uspevaju u inostranstvu? i to ne inostranstvo - slovenija, mađarska, slovačka...nego po španijama, italijama francuskoj i nemačkama?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.