FK Partizan

1. Мојне да ми дирате Мињу. Од када знам за Стефана једино сам ја константно улазио у Мињу! Ако ме разумијете.

2. Ne razumem te ona je MANJA. lolololo

3. Manja verzija, hahah... U prirodi je i veca.

4. Jel dolazi onaj bugarin Bozinov?

5. Dolazi nam Sreta Šteta lololo

6. Мања је ланац пекара по БЛ а своју мезимицу зовем Миња.
    Мада јест Туцаник покушо да ми преотме цупи али зна се коме је Милијно чедо вијерно и на кога силовито влажи ;)

7. A ok ne skontah...

JEBALI SMO PALMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JEBAĆEMO TROMZOA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. Нама ни Сретен Јоцић не би помогао, лично и персонално.
    Срети риспект али нама треба нова управа!

9. Ma baš me briga kodabraše mi defku lolololo

10. Hahahha, bravo konje, dadoh plus na nju odavno. Cestitam :)

11. Реално дефка је добра али признај да имаш везу у Централном комитету или бар да ти је један од 7 секретара СКОЈ-а члан уже породице. Реци, говори, признај!

12. JEBAĆEMO TROMZOA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SACAM SIGURAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EDIT: Kaizen mi tetak. lololololo

13. Počelo je, počelo.
    Kasalica prvo ramenom, pa rukom smiruje loptu za 1-1.
    http://www.youtube.com/watch?v=KaJSlhpQStg

14. Mogao je i rukom da sutira, verovatno bi priznali gol, ali zato ce Bordo da ih ugazi, osecam.

15. Хахаха, најјачи је овај други гол. Ја сам то само видео у нашој лиги да се тако дају голови.

16. Dobro smo odigrali protiv Jagodinu s obzirom da su igrali bunker i Barsa bi se mučila (jesam optimističan u pičku materinu).
    Izašlo je na vidjelo ono čega sam se pribojavao - odbrana nam je ko za kurac, Ivanov jedina svijetla tačka. Odbrana nam se svodi na jednog štopera pošto Miljkoni kao prinudno rješenje više trči po protivničkom šesnaestercu.... To će nas i ove sezone koštati Evrope.

Amin.

17. I oni Anrija za trku imaju!
    Al drugi gol hahahahhahaha pa sve ti jebem sam igrač bleji na drugoj stativi sam ko duh, niko ni da pomisli da priđe čoveku :D

Elem prodaše Aksentijevića šatro 2 miliona evra dobijamo. Vitese.
    http://www.sportal.rs/news.php?news=81370
    Što i nije loša cifra a mali je realno rupa. Nego što će sad ili Miljkon na beka ponovo ili onaj Pauljević za koga kontam da je još jedan vrhunski izdanak srpskog fudbala na poziciji beka sa centaršutem ala Milivoje Ćirković ne mogu da dobacim do šesnesterca.

18. Taj Aksentujević barem ume da centrira za razliku od Miljkonija i Pauljevića

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.