FK Partizan

1. Играли су реда ради, добро је па нам нису увалили још један. Баш су играли срцем, за разлику од ових наших, који су само хтели да отаљају...

2. ako je ovo kombinovan prenos,ja ne znam shta znachi kombinovano!
    dodje mi da spamam celu noch kontakte na rtsu,zhalim shto ne umem da im oborim sajt!
    ne plachajte pretplatu govnima!
    nagledao sam se tupave zvezde =\

3. Реално јесте била занимљивија та текма. Ови наши уместо да накантају оне павијане само се ко бабе штековали, мртва утакмица.

4. ne znam,nisam gledao! =\

5. Gledam prenos i sve mi je smešno. Prvo Tijaniću da ti ga nabijem majke za multi prenos. Drugo sama igra je očaj ej 2 pasa ne znaju da sastave, defanzivci su kreatori igre, sredina se preskače napamet izbijanje lopte. Sam kolektiv je 0 ej gde je novac od lige šampiona od prodaje savića, klea, petrovića..!? Dovode igrači za 30k. Tuga. To li je fudbal jebem ti fudbal.

6. Мењао си канал кад је Звезда?

7. deo kad je zvezda je vakum,bed sektor,nemam pojma,znam samo da je prenos neopevano sranje!

8. Ма биле су срање текме.

9. Komentar je uspešno poslat.

Komentar će biti vidljiv nakon provere moderatora.
    @rts,raspali

napisao sam im da ih nisu dovoljno bombardovali i da nemaju pojma sta je kombinovan prenos

10. Ovo je sramota!Protiv poluamaterskog tima da igramo kao pičke najgore?Izgleda da je Stanojević umislio da je bolji stručnjak nego što jeste.Pa ekipe kao što je Šamrok trebaš da razduvaš 2,3 razlike u gostima i završena priča,a ne da se braniš i strepiš da li ćeš izgubiti!

11. Izgleda da je Stanojević umislio da je bolji stručnjak nego što jeste.

Мислим да су играчи подбацили. Он се драо ко коњ, ал ове павијане је болело да потрче.

12. Sad nisam siguran ni da ćemo da prođemo u Beogradu.. Kad 1:1 igramo sa ovim pingvinima Keltskim , potcenili smo ih fino , ako nas ova sezona Srpskog fudbala nečemu uči to je definitivno činjenica da nikog ne treba potcenjivati !

13. rezultat je aktivan,mada to boli da se kazhe,protiv shamroka!
    opet sklepan tim,ono malo shto sam video su losha dodavanja,slaba pokretljivost,sve to uzrokuje bledu igru!
    onaj rankovich ne bi dobar bio ni da je semenke prodavao na tribinama

14. Јесте активан, али игра нула. Мислили су да су дошли на тренинг, а ови оставили срце на терену, и да су нам учачкали још један не би било не заслужено.

Ранковић је спасио чист го пред крај.

15. i upropastio par shansi!
    trebalo bi da pojachamo teleoptik sa njim i shchepom....

16. Ма Станојевића ја не би диро. Само да лик не почне да се губи типа као ја сам мудо. А чини ми се да је почео лагано. Ипак мора он још много много много да се зноји да би стигао Дулета....

17. stanojevich ima par titula vech,za ovo vreme koje je proveo kao trener,ni ja ga ne bih dirao,iskreno.
    ne krivim ga previshe,ipak je promena tima nenormalna,treba to sve uklopiti,za to je potrebno vreme,videche se uostalom.trenutno nisam toliko nezadovoljan rezultatom,iako sam ochekivao pobedu,koliko ovim prenosom,pa danima sam chekao utakmicu,da bih gledao zvezdu...
    http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/941480/Fudbal%3A+Šamrok+Rovers+-+Partizan.html <== govnari mi nisu objavili komentar

18. I ja sam im poslao jedan , nadam se da su modovi proverili ..

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.