Prodorni, fantastična izmena pasova, a prosto je milina gledati požrtvovanost svih igrača, a posebno velikog Nece Tomića.
Odbrana jaka, stamena, čvrsta. Bez greške. Posebno mi se sviđaju Ostojić i Miljković o čijim defanzivnim sposobnostima mogu samo hvalospevi da se pišu.
Odličan izbor je i Šćepakadabra II u napadu, jer poznat je kao igrač pun entuzijazma, mašte i koncentracije, kombinovane sa vrhunskim nišanskim spravama.
Na sredini Jojić i Lola prosto plešu, a Lazar Marković pokazuje zašto su svi klubovi u Evropi zainteresovani za njega. Da pomenem samo i odlične, upotrebljive centaršuteve Volkova, koji me sve više podseća na Kolarova.
Sve u svemu naše vođstvo je došlo posle poluvremena gde smo samleli Azere i ja očekujem makar još jedan gol u njihovoj mreži kao inastavk dominacije iz prvog poluvremena.
ЈЕБИ НАФЕРТИТИЈУАААААААА!!11
SILUJ STAMENUUUUUUU !
Sace scepakadabra da da gol i da ugasi fudbal OPAAAAA!
Који ће вам курац то ?
Шта? Које?
Сале данас прегурао шестсто текми.
ВИШЕ ВОЛИМ САЛЕТА ОД КЕВЕ И ЋАЛЕТА !
Извалите шта је бунт, рођаци:
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/556926_372293629528672_1578865368_n.jpg
ЗБОГ ЊЕГА НЕМАМ МИРАН СААААН, А ЈА САМО ЊЕГА ИМАМ ЈЕР ЈЕ ЈЕДАН ПАРТИЗАН !
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
ТО БРЕЕЕЕЕ ЈЕБИ НЕФЧИЈА!
OOOOOO JEBI NEFČIJA
OOOOOO JEBI NEFČIJA
OOOOOO JEBI NEFČIJA
JEBI JEBI NEFČIJA!!!
SREĆO NEFČIJA; NUMEM TI JA NI DA ZAPLAČEM TRALALALA kako ide pesma majkumu
Ubi,zakolji da Azer ne postoji.
Odlično smo odigrali prvo poluvreme.
Prodorni, fantastična izmena pasova, a prosto je milina gledati požrtvovanost svih igrača, a posebno velikog Nece Tomića.
Odbrana jaka, stamena, čvrsta. Bez greške. Posebno mi se sviđaju Ostojić i Miljković o čijim defanzivnim sposobnostima mogu samo hvalospevi da se pišu.
Odličan izbor je i Šćepakadabra II u napadu, jer poznat je kao igrač pun entuzijazma, mašte i koncentracije, kombinovane sa vrhunskim nišanskim spravama.
Na sredini Jojić i Lola prosto plešu, a Lazar Marković pokazuje zašto su svi klubovi u Evropi zainteresovani za njega. Da pomenem samo i odlične, upotrebljive centaršuteve Volkova, koji me sve više podseća na Kolarova.
Sve u svemu naše vođstvo je došlo posle poluvremena gde smo samleli Azere i ja očekujem makar još jedan gol u njihovoj mreži kao inastavk dominacije iz prvog poluvremena.
Не бих имо шта да додам осим да смо ЈЕБАЛИ ПА УНИШТИЛИ НЕФЧУА!!121!!2
ЈЕБИ НЕФЧИЈЕ, ЈЕБИ , НЕ ВАДИ !
JEBI FLAVINJO GLUPE NEFČIJE!!!
Još Vobaj da se upiše u listu strelaca i sa laganih 2-0 da privedemo tekmu kraju.
JEBI AZERE!!!
само додговорим, немојте бан, ништа лоше не радим, мајке ми, хехе
питај старију гарду шта значи песма, јер је песма ваша, ми смо само мазнули, ко и све остало, зар не
какав си ти мени краљ, леприконе.
Kakav udarac Miljkovića. Zna da je pogodi...u srce bre!
Само треба навијати за Партизан и бити јако слаб са живцима.