FK Partizan

1. Мислим да би требало да Телеоптик уђе у ЈСЛ, сигурно би исход био неизвеснији него са :кашаљ: филијалом :кашаљ: Смедеревом...

2. CIGANE, IMAŠ SVOJU TEMU, KAO SE JOŠ JEDNOM JAVIŠ BANOVAĆEMO TE, PROVOKATORU!

3. Тачно ми је глупо што водимо 2:0, очекивао сам да већ данас пукнемо од Смедерева и обезбиједимо цигојнерима сигурну титулу.

4. Шерлок
    Тачно ми је глупо што водимо 2:0, очекивао сам да већ данас пукнемо од Смедерева и обезбиједимо цигојнерима сигурну титулу.

+1

Vec vidim sebe kako cu se smoriti kad budemo tamo negde pred kraj naprasno zaboravili da sutnemo loptu, dobijemo 4 crvena na 2 tekme, napravimo 8 penala i dobijemo 4 povrede.

5. Исто као ми кад смо у сезони 2009/2010 до 18. кола били пет бода испред вас, а онда смо напрасно почели да губимо од БСК-а и сличних бандзова, да би на крају ви били 7 бода испред нас.

6. Delija sam, evo da čestitam na pobedi, ovo ono, bla bla, truć truć...nego pročitao sam da je bio na VMA, jer je imao jaku prehladu i sl, ali da je sve ok, ne znam zbog čega bi uopšte odlazio...pozz i nemojmo napadati jedni druge, bolje da sarađujemo, za dobrobit ovog našeg napaćenog fudbala...

7. Харамбаша

Исто као ми кад смо у сезони 2009/2010 до 18. кола били пет бода испред вас, а онда смо напрасно почели да губимо од БСК-а и сличних бандзова, да би на крају ви били 7 бода испред нас.

Па кад сте пресмешни.

8. Još da nam odu braća Šćepović, Tomić, Kamara, Miljković, Ostojić, Marković(ne Lazar) i cela uprava... Ima da skačem do plafona od sreće.

9. Ja necu ni da odgovorim nekom ko napise "pet boda ispred vas".

Uh koliko volim sto sam grobar.

10. Još da nam odu braća Šćepović, Tomić, Kamara, Miljković, Ostojić, Marković(ne Lazar) i cela uprava... Ima da skačem do plafona od sreće.

Томић и Марковић НЕ :) Фали ти овде Лазевски.

11. Томић и Марковић НЕ :) Фали ти овде Лазевски.

Tomić igra jednu od 100 dobru, trebali smo da ga prodamo još dok su davali neke pare.
    Laza nikako ali ovaj drugi nam uopšte ne treba.
    Odlično si me podsetio, i njega stavljam na listu.

12. Том им спуцао два комада, неуобичајено, хехе
    алем

АЈДЕ ИНДИЈАНЦЕ ОВЕЕЕЕЕ, ЗАЈЕДНО ДА ЈЕБЕМООООООО

13. Opaa 4 laka komada. Još da Ciganima danas ne pokloniše bodove, gde bi nam bio kraj... I ja mislim da se namešta titula u fudbalu, košarci i vaterpolu... Vreme dominacije PARTIZANA Vučić oće da prekine...E sad, lepo kaže Plavi( Goran Stevanović naš eks trener) danas kad smo malo ćaskali. Da smo Ciganima uterali još koji na derbiju( a mogli smo) mogo je Vučić i Murinja da im dovede za trenera, ne bi nas stigli...Ovako, biće čupavo...

14. epo kaže Plavi( Goran Stevanović naš eks trener) danas kad smo malo ćaskali.

Ладно знаш Плавог. До јаја.

ЈЕБАТ СВЕ РЕДОМ!

15. Ова титула је Звездина на исти начин као и што су претходне титуле биле Партизанове. Задњих десет година је наша лига таква намештаљка да то боли. Зато је и све мање пратим. А и дерби сам гледао равнодушан. Немате никаквог права да се буните, тако је како је.
    Смор ми је да пратим лигу у којој се зна шта је и како је већ сезонама. Успут, круже приче да сте по првобитном плану требали да узмете још ову титулу, евентуално следећу, али да је Толе добио нови мандат, а Звезда наредна три првенства, тако некако. Колико год ретардирано звучало, ништа везано за нашу лигу ме неће изненадити.

16. Dominejšn do balčaka, zinat svima!

17. боли нас курац, терамо контру !

18. Ладно знаш Плавог. До јаја.

Upoznali smo se pre par godina i vidimo se par puta mesečno ... Plavi je jedan veoma kulturan , tih i fin čovek. Oduševljava me upravo to kod njega. Nema nadmenosti, drskosti i onog velikog ega, iako je bio trener Partizana, Gane , veliki fudbaler.... Čak se može reći i da je povučen. Na prvom mestu kvalitetan čovek. To je po meni veoma bitno

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.