Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Joooj opet me drma srčka! Kad se setim kako za mal nisam umro kad sam molio Boga da Kleo ode od Cigana, a došo kod nas. Oprostio bih sve greške Đurine ako ga dovede... Joj taj čovek je polu Bog polu Grobar. Ne može bolje za Jelen Super Ligu i naše uslove!!!!
Komša Džoni, javni mi se. Spremio sam ti paketić za Novu Godinu. Nešto dulepšaš stan! lolololo
Ma vrh je kleo. Kako je bre umeo da iskamšotuje protivnika po faci i to je davao ekstra golove. Ma treba da dođe, odigra par godina i ovde završi karijeru. Postane legenda i ćao
Celo jutro sam nasmejan zbog ove vesti....pa i da ne dodje bar je fino sanjariti ovako pehladjenog nista me nije moglo lepse oraspoloziti :)))
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/226657/Upoznajte-Eliomara-Silvu-prvo-pojacanje-Partizana-video a dosao nam ovaj dziber.....
Реалнија варијанта. (:
Kakav je ovaj Eliomar?
Kažu da je dobar za naše uslove ja ne znam njiva ligu ne gledam.
Није лош. Има добар шут.
http://www.youtube.com/watch?v=bg6PuQWphuU
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/74119_10151235449005835_177459906_n.jpg
Nastavlja se dovođenje teške boranije. Ako, Đuro, ako, dohakaće tebi Vučić, usta ga jebem razvučena.....
Ako se vrne Kleo taman će onaj mali ulčar da se smiri i početi da se ponaša ko sportista.
Nemam pojma ko je ovaj lik ni kakav je igrač. Videćemo, mada čim je iz Javora, mora da je buranija. Iju 10 dobio čovek.
Ako ne dovedu klea sad kad se navatao para i sam rekao da oce da se vrati, predlazem da nas nekoliko odavde,ode ispred JNA i strajkuje gladju dok djura ne ode..
Dovoljno bi bilo i kad bi organizovano bojkotovali utakmice ili da se opet organizujemo pa da bude neke šetnje kao kad smo onomad terali Zeku...
Ma Đura je svjecki mag!
Onakvog Vukića, koji je Pirlo za jebenu JSL on je uspio sjebati i otjerati i dovodi zamjenu u vidu boktepitajkakvog igrača, "POTENCIJAL", "SKAUTIRAN", more majku vam jebem, dabogda vas mine raskinule....
Ja ne znam tacno ko ce da igra...onaj uobrazeni klinac za tarzankom u spicu? u veznom jedino Casa Ilic sto je iole dobar, jos ako nam Ivanov ode e onda smo ga izduvali....
Taj retard sa tarzankom je kvalitetan igrač ali ako ne nauči da se ponašao kao čovek samo će da odmogne svom klubu. Ilić je odličan ali može da igra 45min maximum, zamena za njega je po meni Ninković. Ivanov je kod nas ko Vidić u Mančesteru...
Realno, pustise Ivanova koji je doktor za nasu ligu...strasno...sad dovode trecerazredne zamene...
Kad bi na kraju i konačno pomrli od gladi Đura bi samo naredio da nas počiste odatle da on može da prođe. Đurića samo aps može da otera iz Partizana!
A ne vidim razlog da jedinog igrača koji je iole dobro igrao u napadu, Mitra, nazivamo ovde retard sa tarzankom itd. Dečko je igrač već sada, ovo mu je prva profesionalna polusezona, srediće glavu. Bilo je i mnogo njih sa gorim ponašanjem od njega... Jebe se meni što Ostojić, Saša Marković i ostali poluproizvodi imaju samokontrolu i šatro su fini i dobri kad nemaju dve blage sa fudbalom.