FK Partizan

1. JEBI KURVU NE VADI BREEEE!!!!

2. Jebote, tol'ke pare daš i jebu te deca k'o budalu.

3. Al' Romulanac šuri fudbalicu :)

4. Ne znam za prvo poluvreme, nisam gledao, ali za sada drugo igramo odlično. Ovaj Pauljević.....najzad bek koji ima centaršut.

5. шћеповић може да да још 50 голова ове сезоне, и даље једва чекам дан када ће отићи

иначе, солидна партија данас за прву текму после паузе, мислим да смо добили 3 одлична играча са којићем, луком и пауљевићем

6. Dobar je ovaj dupli ciganin Luka, minus i minus dali plus lolo
    A gledam sad facu ovom Šćepoviću dok izlazi iz igre, kako bi ga ugazio bejzbolkom. Mnogo iritantan lik.

7. U drugom smo se popravili, mada dosta zahvaljujuci golu Scepakadabre koji opet tripuje Ronalda..
    Moji utisci - Pauljevic solidan, borben u odbrani, zna da zavrne u napadu, osvezenje.
    Kojic - Nista spec nije pokazao na ovoj tekmi, jes da smo prvi gol dali posle njegovog suta,al generalno bledo,al dobro, tek mu je prva tekma..
    Luka - Fazon Tomica, zna da smulja,al voli da jebe loptu ko da je prepicka a ne okrugla.
    Oumar igrao 10 minuta, tako da nema prave slike.
    Brasanac odigrao sasvim OK, onaj novi stoper isto.
    Sve u svemu, dobar rezultat , al moramo raditi na boljoj distribuciji lopte, posto smo u prvom poluvremenu prilicno zbunjeni bili presingom na nasu zadnju liniju..

8. Nisam hteo da idem na ovu utakmicu, da bi video kako to izgleda.
    Odmah da kažem, Šćepović je idiot i dalje. Umuljao je taj jedan gol, ali čovek nas je koštao makar 2 još. On jednostavno NE UME da doda loptu, da se snađe u prostoru. I povrh svega toga, izgleda kao majmunčina ona debilska, da ga tučeš letnji dan do podne.
    Onaj Stanković, go kurac. Još ga Vermez genije stavio sa Šćepom na istu stranu. ŠOU!
    Mali Brašanac solidan, više mi se svidelo koliko odrađuje u odbrani. Sale Ilić je trebao da izađe u 55-60 minutu, nije ga bilo na terenu u drugom. Lola dobar, Ivanov i Pajović dobri, Pauljević - O-DLIČAN! Dečko je izmislio napad za Miljka, a ni u odbrani nije loš. Malo je rizičan kod centaršuta, ali snažan je (izremplovao je par puta veće likove od sebe).
    Luka je bio OK, Kojić više delovao pogubljen.. Sve u svemu, nije bilo loše.

Sledeći put bih voleo da vidim Eliomara i/ili Ninkovića u prvoj postavi. I naravno, da Šćepović ode negde, negde daleko. Stvarno ga ne varim. Ajd' što je loš, ali ono što mi smeta najviše je njegova nezainteresovanost. U nekom je fazonu da je Bog, još sa onom bejzbolka facom.. uf.

9. Jer ima likova koji me ubeđuju da je on otelotvorenje gospoda Ronalda Zube pošto je dao na pripremama pun kurac golova.

ŽELIM DA TO DEMANTUJEM!

Dečko je krembil i dalje.

10. Гејлије киксале против Смрада. Опааааа!

11. Cigani beskućnici lololo
    http://www.mondo.rs/s280983/Sport/Fudbal/ZVEZDA-_Uplata.html

VODA SUNĐER RASKRSNICE NISU ZA VAS UTAKMICE!!!

12. Ima neki link majku mu?

13. Nemanjaaa Kojiiiiiiiic

14. BSK 0:2 Partizan
    Ovo je bilo rešeno i pre meča.

15. Fino igramo. Luka kida. Iznenadio me Romulanac prijatno.

16. Borbeni smo, sto dugooo nisma video, Luka me bas bas prijatno iznenadio, i za Kojica se vidi da ima zelje, i to je dovoljno u JSL ne treba previse skilla, odbrana nije ni imala nekog posla, Ilic lagano odradjuje da se ne umori, Mitrovic klasican centarfor bice od nejga definitivno nesto ima smeka samo tako, Pauljevic prodoran, ali mora vjezbati centarsut....Sve u svemu titula je definitivno u dzepu :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.