FK Partizan

1. Vise i ne pisem nista da ne spemujem bez veze. Aj cao.

2. Na kraju krajeva ko im jebe mater gledaću partizan kako kida u evroligi bolje basket nego ovaj naš amaterski fudbal
    Al meni i dalje nije jasno kako smo uspeli sve ono da ispromašujemo jebote prazan gol su promašili na početku 2 produžetka jebote prazan gol

3. To sto si napisao o finalu kupa, da su cekali 45 minuta. Vojvodina je formalno bila domacin i otkad to prvo ulaze gostujuci navijaci? Nema veze za tih 45 minuta, posle je to kompenzovano penalom, ponistenim golovima i ostalim situacijama koje samo kod nas nisu cudne.
    Ne znam ni koji sam kurac doso na vasu temu.

Njihovi navijači su bili tu već u 6. Znam, najurili smo ih k'o zečeve. Mogli su da uđu kada god su hteli i pogledaj malo realno njihove golove i ponašanje koliko su regularni. Ta utakmica nije trebala ni da se igra. Po pravilu 3:0 za Partizan, e sada što je vaša vojvodinica "oštećena", a vaša je to je svima jasno, šta vam tu mogu. Gledate navijački. Jedini regularni rezultat po svim pravilima je bio 3:0 službeno i priznajte više to.

4. Ne bih da se uklučujem u rasprave, ali ubrojane su vam obe titule, i ta "Šajberova", i ona sledeće godine (kada je nekoliko klubova startovalo sa -6),

Vratila UEFA. Kada smo se žalili na lopovluk. I KEŠ nam nije igrala najbolja generacija svih vremena.

A ako ćemo pošteno Šajber je bio u pravu (nije kaznio samo Partizan nego sve klubove zaslužne za onaj cirkus), samo nije imao podršku da istera neke stvari do kraja.

Nije Dog. Zvezda je tu jedina pravila cirkus kupovinom bodova na groblju u Sarajevu.

5. Slušajte ljudi, svako ima svoj stav i svoju stranu.
    Rasprave mogu da idu u nedogled uvek. Ovo je tema za navijače Partizana. Ima i za Zvezdu isto jedna. Ja ne idem kod vas a ako bi došao ne bih spominjao ovako nešto kao Yeahbatch

Ove godine Partizan moze da osvoji titulu samo na vecu kradju nego u prosloj, za sta mislim da vece biti ne moze. Ne podjebavam sad sto sam Cigan, nego sto je tako.

Nemoj pogrešno da me shvatiš Yeabatch. Ali ako nešto tako napišeš kreće rasprava, svako vuče na svoju stranu i onda ova tema nije ono što treba da bude. Tema za navijače Partizana.
    Naravno, uvek dođi i ti i Dog i Predražinjo i bilo ko ko navija za Zvezdu i ako ste gledali utakmicu, dajte viđenje iste. Ja čak i volim da čujem mišljenje iz rivalskog tabora kao što bih ja došao do vaše teme i dao viđenje vaše utakmice, bez da vas pljujem.

6. Prodati oba stadiona i posaditi krompire, nasi timovi nisu za fudbal. Krompiri su bolja investicija.

7. Где су паре мајку вам јебем да вам не јебем! Па ајде сад реците колико сте узели а колико потрошили! За Раћу, за Клео, за овог, за оног, од евро купова... и?! једно 25 милиона које сте како уложили мајку вам јебем!

Сваке, јебено сваке године крећемо од апсолутне нуле и то ме стравично нервира

8. E mislim da je poznato da navijam za Zvezdu i tako to, ali koja je poenta upadanja na temu i sranja o krađama? Da se ne lažemo, i Zvezda i Partizan su zaštićeni kao beli medvedi. Ali neću o tome.
    Ono sinoć je bilo tragično. Vaši igrači imaju veeeeliki problem u glavi. Objektivno ste 10 puta bolji tim od Šamroka. Kad su svi pričali da ćete ih nabušiti 10 razlike ovamo, ja sam rekao da vam neće biti lako. Jeste da deluje kao fraza, ali ovi likovi su pomrli na terenu. Malo je reći da su dali sve od sebe, odavno nisam video onakvu želju, svaka im čast. Da se Zvezdini i Partizanovi igrači trude makar upola onoliko, da im je barem upola toliko stalo, ne bi bilo zime za naš fudbal. Vi ste se obrukali. Jedino je Volkov držao neki nivo. Rnića neću da komentarišem, lik nikada nije ni bio fudbaler. Medo Kamara je zaslužio suspenziju onim gaženjem lika po faci. I to stoji, to bih rekao i da je Evandro, Mikić ili bilo ko uradio. Sad sam u totalnom rebusu, posle Genka i Ventspilsa sam mislio da će ovo biti najkvalitetnija sezona u poslednje vreme, sada sam u dilemi. Partizanu fali jedno, to su muda, nemaju tu odlučnost, nemaju jebeno srce da odigraju 120 minuta, ovaj Stanojević ipak nije neki trener, da je u Zvezdi, prvi bih poželeo da ode. Videćemo. Očekuje i nas i vas veoma čudna sezona.

9. ne bi bilo zime za naš fudbal.

Za naš fudbal nema ni jeseni. :(

10. Ај пошто видим да се помињу крађе и слично, да изнесем своје мишљење о томе:

Председник ФСС Пикси - Звезда првак 3 пута у 4 године.
    Председник ФСС Толе - Партизан 4/4

Нека моја теорија је је план био да се претпрошле сезоне титула препусти Звезди, чисто да људи не посумњају и зато су и били први тамо негде до марта месеца, након чега су отерали Жонпија и затрпали се. Партизан имао алиби да себи дода још једну титулу, шта ћеш.

Тако да, моја нека претпоставка је да кад неко следећи дође на чело савеза и доведе своје ортаке, а то ће вероватно бити неко из Звезде, Звезда ће да ниже титуле.

И тако све док људи не провале да је све то намештено, и сад кад Партизан осваја, и кад је Звезда освајала. И увек ће они који тренутно освајају да причају "Јесте курац ми намештамо, а ви што сте намештали до пре пар година, а?". И тако у круг, у круг, у круг, у круг... У међуремену ћемо да испадамо од полуаматерских екипа из Европе, с времена на време ће нас усрати неки пласман у ЛШ, ЛЕ и слично, чисто да се мало порадујемо.

11. Али Пеки , где је ту радост и лепота фудбала , дечко не смеш тако да размишљаш .... :))

12. Peme, skroz realan komentar, svima je jasno da su oba kluba zaštićena u domaćem prvenstvu, ali da nije tako Zvezda bi sigurno bila 3. Ipak gol razlika i međusobni dueli dovoljno pokazuju kakvo je stanje bilo i da je Zvezda za razliku od Partizana imala dosta manje utakmica koje su lagano dobili i gde nije trebalo ''domaćinsko'' suđenje. Treba realno gledati probleme i rešavati ih da se ne bi desilo kao u košarci gde se godinama isto pričalo samo o neregularnosti prvenstva, a ne o lošim potezima uprave koja je trošila mnogo više od Partizana i opet nisu mogli da se sastave. Nadam se ne će se nekad uspostaviti sistem kao u košarci gde će stručni i pošteni ljudi voditi klub i planski dovoditi pojačanja. Ne mogu da verujem da smo mi cele pripreme prošli sa Savićem na mestu štopera, slušali priče kako će ostati bar na pozajmici, a onda kao zamenu dovesti rovitog igrača na kraju priprema. To ne sme da se desi ni manje ozbiljnim klubovima. Na početku priprema se mora znati na koje igrače se računa bar u prvoj polusezoni, uigrati ih, a ukoliko npr dođe do ulaska u ligu šampiona nije nikakav problem dovesti nekog proverenog igrača koji će se uklopiti i praviti razliku. Sad bi bilo lepo da Aksentijević, Ninković i Marković odigraju bar preko 50% prvenstvenih utakmica i tako dobiju na iskustvu što bi trebalo da nam bude od velikog značaja za sledeću sezonu u evropskim takmičenjima..........

13. Радост и лепота фудбала су на терену за фудбал, кад изађем да играм са ортацима 5 на 5. Евентуално гледање СП-а или неких каснијих фаза Лиге Шампиона.

А гледати ову нашу лигу и још причати да је ту све регуларно је чиста глупост. Навијачи Партизана заваравају сами себе причама да је све ту чисто, исто као што су то пре пар година навијачи Звезде радили кад су суђени поклон пенали. А још и да изговор буде "Намештали и они до пре пар година па им било лепо" је глупост на квадрат.

14. Neću da ulazim u to. Ova tema nije o nameštanjima pa neću ni pričati o njima. Toliko. Svoje mišljenje sam izneo, ako neko ima nešto da doda, ok. :)

15. Peki, regularno nije, ali Zvezda isto dobija poklone, ništa ređe nego Partizan. Jedina razlika je što niste imali kvalitet, a i bilo je dosta nespremnih igrača što se pokazalo u derbijima. Na 3 derbija na kojima je Partizan igrao, sve ste izgubili, a onaj što smo izgubili ne bih da komentarišem, sramota, nikako mi nije jasna taktika da kvalitetniji tim igra tako ziheraški. Pogledaj neke vaše igrače iz prethodne sezone, pa u seoskim ligama je retkost da toliko ugojenih i nespremnih igrača bude u ekipi...najprimetnije je kod Milovanovića i Đorđevića

16. niste imali kvalitet

sve ste izgubili

vaše igrače

Еј еј еј, полако. Нису то "моји" играчи, ја навијам за Реал с Нишаве. :))

Навијао сам за Звезду, али се то временом изгубило због горе наведених ствари. Навијам за оба кад играју у Европи, ту кол'ко-тол'ко нема намештања. Упалим се и сад с времена на време, али ме одбијају глупе навијачке расправе и слично.

17. Pod jedan, Skočko rekao prije tačno 2 dana

Poče drugo poluvrijeme - napadač na centru stoji. Igramo sa 2 vezna 45 minuta. Jebiga, sine, ne može tako, mora nekada da pukne za 45 minuta, ako ništa opaliće neko sa 40 metara, usraće ga. A toliko si jači da možeš lagano voditi 3:0 i da se zajebavaš. Al nemaš muda. Pička si.

i tako i bi. Usralo ga, opalio volejčinu koja mu sjedne jednom od 200 puta. I to u pravom momentu. Al' sreća prati hrabre a Irci su bili hrabriji. Kad ne iskoristiš 10 šansi koje bi iole normalan tim prihvatio objeručke - šta ima da očekuješ? Kad u 85. minutu igraš polu-bunker i čekaš produžetke protiv tima srednjeg kvaliteta - šta hoćeš u jebenoj Evropi? Kad stavljaš na gol jednog niskoprofilnog golmana zbog razmirica sa najboljim golmanom - šta očekuješ? Kad na terenu držiš metuzaleme koji crknu u 20. minuti a na klupi imaš klince željne dokazivanja koji su bar 2 puta brži - iznenadiš se što nisi prošao? Budimo realni.
    Treba čestitati Ircima, momci su igrali mudima, kako fudbal i treba igrati. Potukli su nas do koske. Spakovali su nam dva igrača na Urgentni. Znači, tukli su i u Beogradu. To su muda, takvi treba da prolaze.

A pod dva, vidim da su pojedinci toliko jadni pa provociraju na temi gdje je dogovoreno da nema provokacija. Pričate o jebenim titulama i namještanjima? Otvorite posebnu temu za to pa tamo provocirajte i kenjajte. Počistite prvo svoje dvorište.
    I apelujem na moderatore da rade svoj jebeni posao i da pobrišu spem.

18. Е, јел зна неко шта је са оном причом што кружи да је Стојковић гледао Звезду и нервирао се, па га ухватили саиграчи у томе и пријавили га тренеру?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.