FK Partizan

1. Što se tiče Pekija i Celt-a.
    Ja znam da vi navijate za FK opravdanje i da je to duboko ukorenjeno u vašoj svesti, pa ste i pre meča počeli da hvalite Ren kao da je neki klub ili tim i znam da je Šamrok gori, ali primiti 4 gola od ekipe koja je šurnaesta liga svetskog fudbala i onda dolaziti na temu protivnika da pričati kako su oni izgubili od goreg je smešno.
    Pre utakmice ste pričali već kako je Ren neki klub i tim i mnogo mi je to bilo smešno.
    Ren to nije. Ren je smešan i Partizan jeste osramotio svoje navijače i srpski fudbal, ali i vi ste izgubili od jednog minornog i malog kluba kome Monpelje daje 4 komada k'o od šale.
    Ali ej, ubiste se da napričate kako je to neki klub a svako ko mrvicu prati fudbal zna šta je Ren. Nula od ekipe a ova vaša je - 10 i barem ćemo vama da objasnimo na derbiju neke stvari kada za Evropu nismo.

2. Zna li neko šta je sa onom pričom što kruži da dok je na terenu Stojku, guraju joj među dojke? I čije dete nosiš Bojana?

Nego, što se tiče stanja u Partizanu sad... Jebiga, Đuro Šnajder procenio da je više nego dovoljno uložiti 200 hiljada za povređenog štopera u prelaznom roku, iako smo u prošloj sezoni od LŠ i prodaje valjali 20 miliona.

Ne može se tako u Evropu.

3. Što navijači Zvezde vrlo dobro znaju pa ih nema u Evropi 20 godina.
    Pored FK Saopštenje imate i nadimke FK Sekta i FK Mašta.
    Tako da ga ne gurate nikome među sise, Bojana nosi Stojketovo dete, a vi ostajete navijačka grupa koja laže najviše na svetu.

4. Е јебига. Ово су већ навијачка препуцавања најнижег реда, а ја у томе никад нисам учествовао, нити ћу. Сада следе Туђман-Усташа вам тренер-Толе-Џаја лопов и слично. Мојне то.

Оно, солидан си аутор Џони, и стекао сам иначе утисак о теби као кул лику, али брате, ово баш онако срозава моје мишљење о теби као аутору и појави на сајту уопште.

Ај што ме оптужујеш да сам дошао да провоцирам и што овде убацујеш Келту и мени речи које нисмо изговорили у уста, него ме доводиш сад у ту ситуацију да бих требао да се расправљам са тобом и радим оно нисам радио ни негде до првог средње кад сам сам се још интересовао за Звезду, а то је да браним неко од ова два лоповска удружења, у овом случају, Звезду.

Знају људи овде да то никад нисам радио.

А некако ми криво после оваквих коментара што навијам за Партизан као што сам то јуче радио са температуром 38.9, и кад сам навијао са ортацима против Генка, Андерлехта, у ЛШ, Евролиги итд. Јебига, и ја мрсим муда и покушавам да истерам неку "Будимо људи, иако смо Срби" и "Мир у Србији" правду. Нема ни курац од тога.

5. Džoni, ako se jedan deo tvog posta odnosio na mene, ček da reknem koju.

Guram međ sise, i to vrlo uspešno. Hvala na brizi.
    To što prozivam onu jajaru Stojkovića, ne znači da sam Cigan. Prozivam i Džankija jer je uradio sličnu stvar, pogazio svoju reč. Ako si ti ponosan što je takva njuška došla u naš Partizan, ti mu slobodno oprosti ružnu prošlost, to je odlika velikih ljudu. Ja to nisam, iako dimenzije govore suprotno, ako me razumeš.

DOK SI NA TERENU STOJKE
    GURAJU JOJ MEĐU DOJKE!

6. Оно, солидан си аутор Џони, и стекао сам иначе утисак о теби као кул лику, али брате, ово баш онако срозава моје мишљење о теби као аутору и појави на сајту уопште.

A sada ću ti reći zašto sam prso.
    Prvo je došao jedan i spominje Toleta.
    Kelt kači slike ragbista. Hteo sam da napišem Reme, a ne Peki. Izvinjavam se na grešci.
    Nervira me generalno što se Ren spominje kao velik klub i ekipa a nula je obična.
    I dolaze ovde razni da provociraju kao Yeahbeatch i Preblagi Jevrem. Samo sam odgovarao na provokaciju.
    Opet kažem pogrešio sam i umesto Reme napisao Peki. A Remea sam upoznao, dobar je momak tako da ni tu ne mislim ništa loše, nego samo htedoh reći da nas provociraju razni ceo dan na ovoj temi.

7. Nisam ti lepo objasnio u čemu je problem.
    U tome što navijači Zvezde nonšalantno prozivaju nas Grobare kao da oni nisu juče izgubili.
    Pa ja bih prsao da smo mi izgubili 4:0 od nekog Rena i baš bi me bilo briga šta je Zvezda uradila posle toga. Dovoljno bih bio tužan što je moj tim izgubio i nikako mi ne bi pomoglo to što je rival izgubio. I zbog navijača Zvezde ne mogu da pročitam mišljenje drugih Grobara od ciganskih komentara.

8. al kako god bilo izgubili ste od iraca, koji misle da se fudbal ovako igra:

http://en.wikipedia.org/wiki/Gaelic_football

:)

9. Пази, за Келта сам прилично сигуран да би зајебавао и на оној другој теми да је Звезда испала од Ираца. Једноставно њега, чини ми се, боли дупе за све то. Човек живи тамо, и сигурно да му је смешно кад види да су нас избацили Ирци које боли дупе за домаћи фудбал, а ми се бусамо како смо ту много добри. :)

А и за Ремеа сам прилично убеђен да је веома објективан у оваквим расправама и да је прилично коректан према Партизану, иако дечко, како видим, не пропушта утакмице Звезде.

Што се тиче Преблагог Јеврема (мислим да си провалио чији је то дупли, ако ме разумеш. :Р ), и он је како видиш навијач Партизана, али има један став са којим се слажем, а то је да је Стојке пичка. Погазио је своју реч, и испао је веома мали човек. Да сам му рођени брат и да навијам за Партизан, исто би му то рекао, да је пичка. Није заслужио оно што су га навијачи напали јер то никако не подржавам, али прозивање по нету и опште мишљење да нема никакав карактер остаје.

10. Ђони , ти си наш вођа , ти си наш КИМИ!
    У недељу против ОФК-а , сада се треба само окренути првенству , нема плакања над просутим млеком.
    Иначе , добро је што је Станоје остао на месту тренера.Сетите се само његових речи са почетка сезоне , кад је причао да Партизану није приоритет да игра ове сезоне у Европи и 5. титула по сваку цену , циљ је да Партизан почне да гради и створи младу екипу која ће кроз неку годину бити "конкурентна у Европи" .... то би требало да значи да нема олаког продавања играча у будуће ....

11. Umjesto da parlamentarno raspravljamo o utakmici vi se prozivate ko srednjoškolci. Daj kad već padaju prozivke - opsuj koju majku, nađi ga u gradu, nemojte tako patetično, razbili vas Irci, kurci-palci.

12. ja se odavno ne obazirem na provokacije i jednih i drugih, jer to su ocigledno decica koja se posle 'kakanja' deru 'mama gotov sam' prosek godina cetli.

svako racionalan zna da je ren jedna obicna skupina afrikanaca koji trce jer su genetski predisponirani a sa fudbalom nidje veze dok igraci zvezde da citiram gvozdenovica 'puse i piju'.

mi smo izgubili od ratara i spravljaca stauta. dovoljno receno.

fudbal je ovde umro odavno. i klupski i repka... ali ovakvo DNO!!! niko nije ocekivao.

13. Иначе , добро је што је Станоје остао на месту тренера

Е да, и са овим се слажем. Иако имам некако осећај да превише покушава да копира Муриња, стварно је добар тренер. Мислим да и Партизан као и Звезда дуго нису имали овако добре тренере и овако просечне екипе.

А и чини ми се да Партизан јуче није имао среће. Били су бољи, имали много шанси и на крају их је убила сопствена глупост. Немају доброг штопера, па морају да ставе Рнића да буде последњи играч одбране. То никако не ваља, јер је дечко непоуздан скроз. Тако је Радиша ни крив ни дужан примио гол са 30 метара и скривио пенал који није успео да одбрани. Ни крив ни дужан, јебига.

14. Пази, за Келта сам прилично сигуран да би зајебавао и на оној другој теми да је Звезда испала од Ираца. Једноставно њега, чини ми се, боли дупе за све то. Човек живи тамо, и сигурно да му је смешно кад види да су нас избацили Ирци које боли дупе за домаћи фудбал, а ми се бусамо како смо ту много добри. :)

Meni Kelt deluje kao kul lik i ne mislim da je loš zbog toga što podjebava. Jednostavno iznerviran sam zato što je izgubio Partizan od nekih ribara i to je to. Mada kažem opet, nekako mi nije jasno što se dosta ljudi koji navijaju za Zvezdu ponaša kao da su oni juče do jaja prošli. Ustvari to me nervira.

А и за Ремеа сам прилично убеђен да је веома објективан у оваквим расправама и да је прилично коректан према Партизану, иако дечко, како видим, не пропушта утакмице Звезде.

Pogrešio sam i za Remea, jer stvarno, sada kad sam pročitao, šta je napisao...objektivno je.

Погазио је своју реч, и испао је веома мали човек. Да сам му рођени брат и да навијам за Партизан, исто би му то рекао, да је пичка. Није заслужио оно што су га навијачи напали јер то никако не подржавам, али прозивање по нету и опште мишљење да нема никакав карактер остаје.

E vidiš....tu dolazimo do nečega zanimljivog. Kako Gurović onda nije ispao pička?
    Milan Gurović: "Nikada ne bih igrao za Zvezdu ili Partizan"
    Milan Gurović: "Grobari su nabolji navijači na svetu"...ljubi grb...
    Milan Gurović:"Delije su najbolji navijači na svetu".......ljubi grb....tada nije smetalo.
    Ja ne gotivim Stojkovića da se razumemo. Ali sada mi navijači Zvezde svi glume neki karakter a kod Gurketa nisu bili baš takvi karakteri. Dobro znam, uvek će da postoji neko opravdanje ali isti slučaj je to bio.

15. Џони, колико се сећам, нигде нисам споменуо Рен, а нисам ни дошао да провоцирам. Ова тема је о Партизану, а не о Звезди. И Звезда и Партизан су се обрукали и то дебело. Нагласио сам само да ме је Шамрок одушевио својом жељом, људи су гризли, 250% својих могућности су дали, а евидентно је да ни наши ни ваши играчи немају ни воље ни снаге за тако нешто. То је разочаравајуће.

16. Милан Гуровић јесте пичка. Тројке против Амера 2002. никад нећу да заборавим, и уопштено све што је урадио за нашу репрезентацију, али је гажењем своје речи показао какав је човек.

17. Џони, колико се сећам, нигде нисам споменуо Рен, а нисам ни дошао да провоцирам. Ова тема је о Партизану, а не о Звезди. И Звезда и Партизан су се обрукали и то дебело. Нагласио сам само да ме је Шамрок одушевио својом жељом, људи су гризли, 250% својих могућности су дали, а евидентно је да ни наши ни ваши играчи немају ни воље ни снаге за тако нешто. То је разочаравајуће.

Pročitao sam Reme, i priznao da sam pogrešio. Ne uzimaj za zlo. Moj kiks.

18. Ма нема фрке Џони, сад видех твој претходни пост. :)

19. Ма нема фрке Џони, сад видех твој претходни пост. :)

OK :)))

20. А што се Стојковића тиче, нисам уопште имао проблем кад је прешао у Партизан, чак сам и стао на његову страну, а онда је уместо да истрпи очекиване прозивке на почетку човек почео да провоцира Делије, што је шупачки. А и Гуровић је исто испао говедо.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.