FK Partizan

1. Jevreme, ljudski je grešiti, Stojke je priznao svoju grešku i mislim da mu treba oprostiti. Ne mislim da ga treba uzdizati i biti ponosan na njega, ali ne vidim ni svrhu vređanja. Mene mnogo više nerviraju ''veliki grobari'' kao što su Šćepović, Rnić, Miljković jer su oni za razliku od Stojkovića naneli direktnu štetu klubu zbog glupih poteza. Tu bih dodao i Nađa koji se pretstavlja kao veliki grobar(čak je dao i jako glupu izjavu da Partizan voli više nego svoju decu), a delima pokazuje da mu je lični interes daleko ispred Partizana. Pravo lice je pokazao na glasanju kad je podržao Đurića kao i vođe navijača koje pljuju Stojkovića jer nije grobar, a između legende Partizana Save Miloševića i ''biznismena'' Đure šnajdera stali na stranu ličnog interesa tj protiv klubskog interesa.

2. Искидо! Слажем се готово са сваком речју.
    http://www.tarzanija.com/veciti-na-skeneru-tarzanije-%E2%80%93-ko-je-sramniji/

3. Jebem ja Đuriću mater.

Dok se ne nabije nogom iz kluba ja više ne gledam Partizan.

4. Отишо си станоје остала је тугааааааааааааааааааааааааааааааа

5. Opa.. Ne znam koliko ga vi grobare trenutno gotivite ali je po meni dobar trener koji je svake sezone pravio novi tim i uspevao da osvoji titulu i ode u evropu.. Sad će da vam uvale nekog Jokana, Jevrića i slične ..

6. Свађања навијача су за децу као ја :) то је пглу. А што се тиче тога, управа вам је лоповска и то знају сви, да вас тренира мурињо отјерали би га. ЛОПОВЧИНЕ.

7. Овог Ђурића треба стрељати, говно глупо..

ЕДИТ: ХААХХААХХАХААХХА

8. Valjda vi grobari kapirate da se Djuric u Partizanu pita isto ko Lukic kod nas. Bjekovic i Vesic vuku konce.

9. I da se otarasite ovih glupih golmana, moj prijateljski savet. Dzanki, predlozi im ti onog sto ti bacio dojavu lolo.

10. Dakle RAT UPRAVI! POPIZDEO SAM! Prvo su mi ove naše "Partizanove babe" zagorčale miran odmor, izgubivši od amatera koji nisu stigli da se raduju prolasku dalje jer su sutradan morali na posao, a sad i ovo. Očekivao sam ČASNO POVLAČENJE I UPRAVE I STANOJA, a ovo je ista priča, samo sad imamo neke nove "glumce"! Otišli smo u kurac krasni. Treba dovesti Todorovića i Danilovića na čelo SD Partizan, da pokažu ljudi kako se PRAVI TIM ZA NAREDNU SEZONU! Šnajder se dosta nakrao.č Vreme mu je da visi... Na čelo kluba dovesti samo nekog KOME JE STALO DO PARTIZANA, a ne do novca....
    UPRAVA NAPOLJE, UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!!

11. Ееее Станоје Станоје .... и још и Младен .....

12. Krstajić je pokazao kakav je čovek još kad je došao iz Šalkea(bio kapiten, imao ponudu da produži ugovor, a verovatno posle i neku funkciju). Sad je opet pokazao da nije tu iz ličnih interesa kao npr. Nađ koji bi izdao sve samo da njega niko ne dira. Prvi put je to pokazao kada nije stao na stranu Tomića, Mirkovića, Save Miloševića nego na stranu šnajdera jer je tu video veći lični interes! Sve pošutati, Nađa i Đurića prvo! Posle lepo dovesti ljude koji vole Partizan i koji su to već pokazali igrajući za klib.

13. Ma sve njih išćerat motkom govnjivom. Prodati stadion ili zaključati, da nas ne brukaju.

14. OSTAO NAM STANOJE A BOGAMI I KRLE!

Šta li sada majmunišu?

15. OSTAO NAM STANOJE A BOGAMI I KRLE!

Где си то видео?

16. Ucenjuju Djurica 100%, znaju nesto sto ne bi trebalo. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.