FK Partizan

1. Komsije, cestitke na sinocnoj pobedi, i novoj tituli! Rekao sam, da ako ne mozemo da vas dobijemo u derbiju, ne zasluzujemo da budemo prvi, i stojim iza toga!

2. такође, честитам и ја, јес преко курца, ал сам обећо себи

3. Sad će ta ih jebu jel su pevali protiv Toleta!:-) Kako živim za trenutke kad igrači i navijači pevaju...
    http://www.youtube.com/watch?v=_AzepzbDpf0

4. SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SIIIILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

5. Oni navijaju i kad vode i kad gube?!? Ahahahahahahahah DOKAZ!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nzfqoBnOz48

6. Oni navijaju i kad vode i kad gube?!? Ahahahahahahahah DOKAZ!!!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nzfqoBnOz48

Што ниси нашао клип мало дуже траје па да видиш које лудило иде и како "оo ми теби певамо" утишава вашу прославу ? ? :)

7. Daj Devetare vratili mi se ortaci sa Derbija, cigani i kažu da ih nije bilo na tekmi uopšte, što nije čudno, jer u principu nekako loše uvek navijate na JNA, kao i mi što retko umemo da odnavijamo ljucki kod vas. Klasika bila.

8. Strašno ali očekivano Dušane. Sledeće sezone ćemo imati ozbiljne probeleme. I ovu smo jedva izvukli. Nema više reči za prodaju igrača koju ovi ludaci rade. Lazar Marković je trebalo još najmanje 3 godine da bude u Partizanu. Crno nam se piše ako ode Mitrović

9. Čestitam vam na zasluženoj tiuli.

Ipak, situacija je katastrofalna pošto ćete prodati one koji imalo vrede tako da je evropska budućnust na jesen crna, meščini. Ipak, zbog ukupnog srpskog fudbala, želim vam sve najbolje. Što se tiče navijanja, manje grupe je uvek lakše animirati. Kada bi na utakmice dolazili zaluđenici kao Devetar navijanje bi bilo fantastično. Ovako, često dolaze ljudi kao ja koji baš i nisu spremni za galamu.

10. како "оo ми теби певамо" утишава вашу прославу ? ? :)

Mislim da će naša proslava trajati bar 7 dana a možda i duže... :-)))))
    Devetaru , ljubi te brat, pojeli smo vas u navijanju...

Pa dokle ovako upičkumaterinu

Dok ne linčujemo upravu. SRAMOTNA je prodaja klinaca koji tek treba da nose Partizan...

11. Meni Marković malo liči na Mancea.

12. Meni Marković malo liči na Mancea.

Meni na Željka Mitrovića

13. Za Mitrovića sam čuo još pre mesec, dva i to nije njegova želja da ide sad. On oće da ostane al kažu da su nefudbalske stvari u pitanju, odnosno oće Đura duzme šta može pre nego što zaglavi prdekanu.
    Što se tiče nejgovog fudbalskog razvoja i reprezentacije bolje je da ode al što se tiče Partizana to ne valja nikako i to je najdebilniji potez koji možemo da napravimo jer će dečko sledeće godine da vredi duplo a kad bi ostao dve godine mogli bi za 20 milki da ga prodamo lagano. Al sve su to alava govna!

14. Контам да ће за пар година ти момци бити ко сад Савић, Јоветић, Вучинић, Настасић, Љајић... Дакле могли би са њима глат да прођете групну фазу ЛШ са мало среће у жребу. Добро, наравно подразумевало би се да се игра више јаких утакмица да се они сами развију... Ал све је то... Шббкбб.

15. imali smo tu srecu u zadnjih nekoliko derbija da gol padne rano pa se bar neko trudi na utakmici. sta bi gledali da partizan nije napao u drugom poluvremenu ne znam ni ja. uopste mi nije jasno sa kojim planom su cigani dosli na jna, na koju foru su mislili da daju gol, na penal?

uopste nam nije bitno na koji nacin cemo doci do titule- e bas zato mi je drago sto ste na ovaj nacin ostali bez nje i sestu godinu. milijas ugasen po ko zna koji put, bajko na dupetu u golu, sam sebi gura loptu u mrezu... a stojke skida iz raslji u 93 i peva pesme ispod juga.

sudjenje opet na stetu partizana, koji je bio domacin. sreca pa nam nisu usli u 16 inace ko zna sta bi sve mazic sudio. i onaj dosudjeni faul u 94, cemu ono?

sto se tice navijanja:
    koreografija zvezde bas pokazuje njihov mentalitet. zgazi ih sve i slika na kojoj lik u crvenom dresu lomi nekom nogu. ono partizanovo, sivilo, lepa zamisao ali ocajno uradjeno. nisu se nesto culi ni jedni ni drugi...

i ja jos cekam covicevu izjavu posle derbija. nesto kasni da se oglasi kad ga popusi.

16. uopste mi nije jasno sa kojim planom su cigani dosli na jna, na koju foru su mislili da daju gol, na penal?

Mislim d aje bio ubeđen da smo u paranoji i da ćemo kiksnuti. Mislim i da je bio svestan da da je naša ekipa ipak bolja, pa da bi bolje bilo sačekati kiks, nego jurnuti i popušiti na kontru.

Čudan je fudbal. Da je naterao ekipu da jurne na nas i popuši tri komada svi bi mu kenjali što je jurnuo, da je jurnuo i pobedio svi bi govorili da je Murinjo, ovako se povukao, čekao kiks i da je Zvezda dala gol u 90. minutu, svi bi rekli da je Murinjo, ovako smo mi dali gol, pa svi kažu da je kreten. Čudan sport, majke mi.

Inače vidi ovog indijanca. Možda i on hoće Stojketovim stopama, mada nadam se da neće nikad. Degen pravi.
    http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=20&nav_id=715424

17. Ne mereš titulu ziheraški da osvojiš. Razumem prvo poluvreme i nas i njih, niko nije lud da se prerano otvori i rizikuje da primi gol tako ali u drugom je logičan sled događaja bio da oni napadnu a ne da se grčevito bore i prvi put upute šut u gol u 93 minutu. Ili realno gledano ako do 80 minuta nisi ni primio ni dao gol a treba ti taj jedan za titulu zar nećeš da napadneš svim silama, oni se i tad branili. Ne moš da očekuješ da ga daš u 95-om a da pre toga celo poluvreme nisi čestito prešo polovinu.

18. ne mozes da ocekujes kiks ako ne pritiskas. valjda je fora da su odbrambeni igraci non stop pod pritiskom, da nemaju vremena da predahnu i da onda ocekujes neko klizanje ili kiks. oni nas nisu ni jednom pretrcali? jedan sut sa distance za 90 minuta? mada ne znam sto se toliko cudim, tako su i protiv ofke i smedereva, nego eto odlucise ti penali.
    i onda cujes kasalicu kako kaze "jeste bio penal a i da nije sudjen mi bi dali gol do kraja
    " decko ne bi zvezda dala gol jos 3 utakmice ofki sa timom prosek 19 godina.

fss mora poceti sa sankcionisanjem ovakvih stvari, prvo ono ponasanje navijaca. ko ce da plati stetu od 50 000 jura? na kraju ce biti i jedni i drugi kaznjeni stim sto ce partizan vise da najebe jer je jelte organizator. trebalo bi sledece sezone da krenu bez publike prve 3 utakmice za kamenovanje autobusa i paljenje stadiona.

19. Ja ionako tvrdim da jedino derbi od svih utakmica treba da se igra pred praznim tribinama.
    Morona je previse a ionako su price o navijacima precenjene..
    Pogotovo na derbiju kad se od silnog mesanja zvukova ne cuju ni jedni ni drugi..

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.