FK Partizan

1. SLEDECE SEZONE!

EKEKEKEKE.....

2. On se osvrnuo i na samu utakmicu u Humskoj, ističući da je u prvih 45 minuta Zvezda odigrala odlično, ali da ju je značajno poremetila Lazovićeva povreda.

''Zaista mislim da smo u prvom poluvremenu bili odlični. U nastavku smo pali, a u poslednjih 20 minuta pokušali uz više rizika da dođemo do gola. Eto, Lazar Marković se do 70. minuta 'nije video', a nas je prilično poremetila povreda Lazovića. Nismo uspeli na kraju, čestitam Partizanu'', izjavio je Stojadinović.

Ja se posle ovoga pitam, da li su bre oni normalni uošte. Ovo ej slučaj za Lazu Lazarević definitivno.

3. dzoni njima je to odlicno. kad jednom naviknes tako da igras i da dobijas posle ti prodje u naviku. onda dodje derbi, popuse ga za titulu i odjednom skapiraju kako taj baljko i ekipa u stvari veze nemaju i kako nam je fudbal u kurcu jer je jelte zvezda u kurcu

4. Evo, kad ste nam izvadili kurčinu iz čmarine i dopustili da malo predahnemo pre nego što opet nastavite da trpate, da napišem da jebeno čestitam na osvojenoj još jednoj tituli... Bili ste bolji i u derbiju i kroz veći deo sezone!

ČESTITAM!!!11

EDIT: SLEDEĆE SEZONE!

5. Fala Hogare, a re je da slavimo pomalo. Ipak je ovo veliko dostignuće. 6 za redom.

6. Ipak je ovo veliko dostignuće. 6 za redom.

Nisi me pustio ni da se vazelinom namažem, nego opleo odmah!
    Slavićemo i mi titulu jednom, kad tad!

SLEDEĆE SEZONE!

7. Јој... Ић...

8. lololo ja još slavim. Danas bio na poslu, a ima nas tamo jedno po 15 zagriženih na obe strane i kada je Derbi, pa onda dođe ponedeljak....ludilo. Nisam mogao jutros da dočekam da dođem tamo.

9. SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

TRPAJ KOMŠINICU, TRPAAAAAAAAAJ

TRESI U NJU, JEBEŠ FAKLUTET!

10. Žao mi nešto Sa Pinta, gotivan je lik. Ali svejedno, TITULA JE NAŠA! Mila majko, primio ga Bajkooo!

11. Žao ti?

Šta ima koj kurac da ti bude žao za tamo nekog portugalskog cigojnera?

MRŠ U ŠPANIJE, SA PINTO!

SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.