FK Partizan

1. Aj se istalimo za kintu, odemo u Sloveniju i satro slucajno ga udarimo kolima.. kontam da kad odemo na to pohorje, bice nemoguce da ih ne vidimo negde..

Oću. Častim gorivo. Ja ugradio plin u Pikasa. A i masivan je auto , teško da ga promašimo. Još i buraza kad bi potkačili za makar 6 meseci neigranja... U svojoj 34 godine dugoj navijačkoj karijeri, nisam nikako mogo da svarim Spasića, Miljkovića i ovu dvojicu (mrsko mi ime da im čukam)... Spasića sam mrzeo onako ćelavog još dok sam pelene nosio. Taj bre bio rupa u odbrani...

2. Koj će nam kurac taj propali talenat. U pičku materinu znači neće da plate 150 k za onog poljaka, slovaka koji god da je kurac. Čovek iskusan, sam reko da bi prešao i kurčina. Ovaj mali je mogao da bude igrač al je postao kurac i sad se još vraća naravno jer je džabe kako bi drugačije mutavi nekog potpisao.

3. Pa ja vise i ne pitam za cenu igraca, znam da je dzabe cim je dosao.
    Jebote, ko da su alergicni na neku klauzulu

4. Jebeš mi mater što sam ikad kukao na Zeca i Bika. Ovi su 100 puta gori. Samo trpaju u džepove.

5. I ja kazem. Zeka i Bjeka bogovi za Djuru.
    Bar su dovodili neka imena i dobre igrace. Ovi toliko ukradu, da titule osvajamo samo zato sto su komsije u velikom kurcu..

EDIT: Taman smo poceli da licimo na neki tim, i oterali su Stanoja.

6. http://srbin.info/2013/06/albert-nad-partizanu-nudili-cak-i-adrijana/

vise je za transfer blama nego za ovde ali ajde.

nadje dechko neki retos ti je poslao mail sasvim debilne sadrzine i ti to bez trunke blama iznosis u javnost?

7. Nađa pre neki dan sreo ovde u crkvi. Verovatno palio sveće da igrači koje želi ostanu bez ugovora, i da to niko na fudbalskom buvljaku ne primeti... Zeka i Bjeka mali Bogovi za ove. S druge strane , Rašović zna sve ove koje smo doveli. Mislim da zna koliko mogu i kako od njih isčupati maksimum. Liga Evrope možda, sve ostalo san kao i svake godine...Sreća pa su cigani u kurcu. Oni se pojačali onom decom , jebemliga odakle. A i svi dovedeni su Grobari, pa će da ginu na derbiju, mada ja volim i kad od stranca napravimo ostrašćenog Grobara... 7 titula lagano. A i vreme da Gancije oderemo nekom moćnom razlikom , specifičnijoj košarci nego fudbalu.

8. poslah mu mail tipa nadje decko kupi mesija i ronalda, videcemo sta ce biti.

sto san, mozda nas ukenja da prodjemo, sto da ne.

sto se tice cigana i titule tu se ne brinem ni 2 posto.

9. jeste da je taj gulan propali talenat,al za nasu ligu ce biti bog.miha je njega gurao dok je bio u fiorentini.ne znam da li sam bio janpi ili sta,al k'o da sam cuo da cetaj malbasic u zvezdu.

10. А где је црни Бабун сад? Он би лепо лего на ову беду.

11. Ako dodje Babun, ODROBIJACU GA!

12. Dobili smo danas rumunske cigane na pripremama. Solidna igra kako cujem. Spremamo se za LS.

13. Прочитах управо да се опасно појачавамо у наредних пар дана - одлази Шћеповић. Још да оде и други па да баш јаки будемо.

14. 2:2 sa Metalistom, Ninković stavio dva komada. Rašović ga sad fura u špicu umesto po krilu, izgleda da se konačno pronašao, to mi se sviđa

edit: ovo mi je hiljaditi post na forumu OPA

15. I prvi i drugi tim ladno fino igrali... Dobar Raša za sada...

16. Rašović ga sad fura u špicu umesto po krilu,

Klasicnu desetku mu je dao. A to mu i najbolje lezi, sto se i vidi.

17. Ninković pijačanje u napadu! :-) I još smo ga džabe doveli :-)))

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.