Dobar ovaj Rasovic deluje da ga ne ureknem...ako nam Stojke i Ivanov ostanu imamo vec tim za ovu nasu njiva ligu...cak i uigran sto je retkost na ovim prostorima....
pa trebao bi nam dobar ali moje misljenje je da svakako bolje ostaviti trenutno stanje nego dovesti nekog od 34-35 godina koji nema zelju a ni volju za igrom nego pokusava uzet poslednje pare od fudbala u karijeri...
Džoni Stojke je otišao još pre 20 dana menščini.
Ne znam kakav je onaj iz Hofenhajma što je došao na pozajmicu. Cenim da nam treba jedan iskusan u veznom redu. Pitanje koliko će Sale moći ove godine da igra a kad on nije u igri mi pucamo po svim šavovima. Krivo mi je što onog Slovaka, ČEha koji god da je kurac nismo potpisali. Solidan igrač al što je najbitnije iskusan al naravno da je našima mnogo da plate bilo kakvo obeštećenje pa čak i ako je 100 k evra.
Ma jok bre! Izjalovio mu se transfer u Konju, sad bleji u BG ceka da ga neko potpise. Fora je sto su nasi pristali da ga puste jer mu istice ugovor na zimu,al izgleda da ima jos pametnih koji ce da sacekaju toliko.
EDIT: Sto se veznjaka tice.. Slazem se ja da imamo sasvim solidne klince,al treba bre neko ko ima jakih tekmi u nogama to malo da poveze.. Od Saleta nam zavisi igra u veznom redu. Treba jedan lik od 25-28 godina, koji ima bar neku normalnu ligu u karijeri da tu pripomogne. I ja mislim da bi onaj Cehosloven bio dobar,al dzaba kad djura ne da ni evro za igraca.
A sto se tice spiceva, i tu bi nam trebao jedan. Pre svega jer bi to ubrzalo prodaju bratske madjije> a sto se tice Mitra i Kojica, sasvim su solidni za sad.
Posle povratka iz Španije, počeli smo Marko i ja da treniramo u Radu. Odabrali smo "građevinare", jer smo živeli u blizini stadiona. Bilo je i uticaja drugova, koji su insistirali da s njima treniram. Posle kratkog perioda tamo, usledio je odlazak u Partizan, gde mi je prvi trener bio Ilija Zavišić. Kasnije je došao Vanja Radinović, koji je procenio da nisam talentovan, da nemam ono što je potrebno za Partizan i otišao sam u OFK Beograd. Rečeno mi je bilo da pokušam da se bavim nekim drugim sportom.
Najjace je sto ovaj u intervjuu to komentarise u fazonu "ta budala nije umela OVAKAV TALENAT da prepozna"...a covek ocito zna znanje. Malo mi zaigralo oko srca kad procitah ovo za Rad, ja mislio sada odlaze u Rad :D Jebeni bezumni optimizam me unisti!
Covic govnurda, nemoj da trujes nasu temu linkovima ka govnjivim izjavama. Prvo se majmun kurci "ne mogu oni tako s nama", a u nastavku price se vidi da su odmah uplatili pare jer su se posrali. Ciganska posla - nije im mesto na nasoj temi, nije higijenski.
Dobar ovaj Rasovic deluje da ga ne ureknem...ako nam Stojke i Ivanov ostanu imamo vec tim za ovu nasu njiva ligu...cak i uigran sto je retkost na ovim prostorima....
Imamo solidnu ekipu.
Mislim ne baziram mišljenje na prijateljskim utakmicama jer one nemaju preterano veze sa time kakva će sezona biti.
Ako ostane Ivanov, pa iako Stojke ostane uz još jednog štopera i prodaju Šćepakadabri, imaćemo solidan tim. Svakako jači od komšinice.
Sredina ne treba. Tu su Sale, Marković, Jojić, Brašanac, Pantić....ima ko da igra.
Treba veznjak ne kakite.. I to dobar veznjak.
pa trebao bi nam dobar ali moje misljenje je da svakako bolje ostaviti trenutno stanje nego dovesti nekog od 34-35 godina koji nema zelju a ni volju za igrom nego pokusava uzet poslednje pare od fudbala u karijeri...
Jedan špic onako kao Kleo...Eh kad smo kod njega, zna li se gde je i gde puni mreže?!?
Na pozajmici u Kashiwa Reysol iz Guangžua.
Ne treba vezni. Brašanac je odličan. Prinudno je igrao levo. To nije njegova pozicija.
Džoni Stojke je otišao još pre 20 dana menščini.
Ne znam kakav je onaj iz Hofenhajma što je došao na pozajmicu. Cenim da nam treba jedan iskusan u veznom redu. Pitanje koliko će Sale moći ove godine da igra a kad on nije u igri mi pucamo po svim šavovima. Krivo mi je što onog Slovaka, ČEha koji god da je kurac nismo potpisali. Solidan igrač al što je najbitnije iskusan al naravno da je našima mnogo da plate bilo kakvo obeštećenje pa čak i ako je 100 k evra.
Ma jok bre! Izjalovio mu se transfer u Konju, sad bleji u BG ceka da ga neko potpise. Fora je sto su nasi pristali da ga puste jer mu istice ugovor na zimu,al izgleda da ima jos pametnih koji ce da sacekaju toliko.
EDIT: Sto se veznjaka tice.. Slazem se ja da imamo sasvim solidne klince,al treba bre neko ko ima jakih tekmi u nogama to malo da poveze.. Od Saleta nam zavisi igra u veznom redu. Treba jedan lik od 25-28 godina, koji ima bar neku normalnu ligu u karijeri da tu pripomogne. I ja mislim da bi onaj Cehosloven bio dobar,al dzaba kad djura ne da ni evro za igraca.
A sto se tice spiceva, i tu bi nam trebao jedan. Pre svega jer bi to ubrzalo prodaju bratske madjije> a sto se tice Mitra i Kojica, sasvim su solidni za sad.
U je, de ja živim lolo
Ja video onda da je potpisao i otišao i više nisam pratio ništa.
pa da, otprilike nam treba jeftini iskusni crnac u veznom redu koji ce da trci, daje golove i krpi odbranu :D
ja bih vise voleo dobrog stopera. nekog ovakvog
http://4.bp.blogspot.com/-bxuOMSqU61o/UI08aRLNwwI/AAAAAAAAH4M/nDubJAI8Yf0/s1600/taribo_west.jpg
Stefan Šćepović :
Ovom Vanji Radinoviću spomenik da se napravi!
http://www.transfermarkt.de/bilder/spielerfotos/t_17858_669_2010_1.jpg
Najjace je sto ovaj u intervjuu to komentarise u fazonu "ta budala nije umela OVAKAV TALENAT da prepozna"...a covek ocito zna znanje. Malo mi zaigralo oko srca kad procitah ovo za Rad, ja mislio sada odlaze u Rad :D Jebeni bezumni optimizam me unisti!
sutra igramo sa legijom na onom kupu. bilo bi lepo da odigramo jednu sa flumineseom
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/radovic-jedva-cekam-mec-sa-partizanom-135811.html
Radović GROBARČINA. Eto njega kod nas kad mu ugovor istekne...
Vanja Radinović je čovek kome treba povećati platu istog trenutka.
Covjek je dokazao da je strucnjak
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/covic-dosta-je-bilo-ucena-135957.html
sram ih bilo. odakle im hrabrost da traze svoje pare???
Covic govnurda, nemoj da trujes nasu temu linkovima ka govnjivim izjavama. Prvo se majmun kurci "ne mogu oni tako s nama", a u nastavku price se vidi da su odmah uplatili pare jer su se posrali. Ciganska posla - nije im mesto na nasoj temi, nije higijenski.