ma vise je tu data kapitenska traka u smislu "ae scepo, sad si veliki decko, kapiten, pocni da dajes golove jebem mu mater..." izgleda da je pozitivno delovalo :)
Meni i dalje samo nije jasno, kada bi ostalo ovakvo stanje, kako bi izgledalo naših prvih 11. Je l' može neko da mi napiše. Pratim fudbal i Partizan već jedno 20 godina i oduvek sam imao ideju otprilike u ovo vreme ko će da igra. Sada nemam pojma.
Debilcina inace nije platila porez u visini od preko milion evra! Milion jebenih evra, pa da li bi se usudio da pokusa tako nesto da se nije usemio sa sljamom kojekakvim?
Jebace nas preko Aksentijevica, lik truba totalna u odbrani...morace poraditi na tome, jer ce nas svaka ekipa koja iole dobro odradi skauting karati u evropi..
i sta sad? ostanu i stojke i lukac, stojke brani do decembra, oboica primaju lepe pare, posle opet uigravanje golmana sa odbranom... na leto se skapira da je lukac mator pa opet trazi novog
Sasvim je logicno da se sad iscimaju ko konji da prodaju Stojketa.
Dobar je on golman, al posto smo vec nasli zamenu i bilo bi logicno da Lukac brani od pocetka sezone, upravo zbog toga sto ostaje u FK i posle januara.
Zato treba da uzmemo bilo koju kintu, bar 200-500k , da bar pokrijemo jednu godisnju platu ili dvojicu manje placenih igraca.. Od toga sto ce Stojke biti na klupi ni mi ni on nemamo nista, a da on bude prvi golman do januara je debilno.
i sta sad? ostanu i stojke i lukac, stojke brani do decembra, oboica primaju lepe pare, posle opet uigravanje golmana sa odbranom... na leto se skapira da je lukac mator pa opet trazi novog
Jesi to nasao sad i nasu temu da trolujes? Sta ima golman da se uigrava koje picke materine?!
Bez obzira na provokaciju, SRAMNO je da takva figura moze poneti kapitensku traku, makar i u prijateljskom mecu na pripremama. NE-DO-PU-STI-VO!!!!
ma vise je tu data kapitenska traka u smislu "ae scepo, sad si veliki decko, kapiten, pocni da dajes golove jebem mu mater..." izgleda da je pozitivno delovalo :)
Slažem se, ali šta je, tu je.
Meni i dalje samo nije jasno, kada bi ostalo ovakvo stanje, kako bi izgledalo naših prvih 11. Je l' može neko da mi napiše. Pratim fudbal i Partizan već jedno 20 godina i oduvek sam imao ideju otprilike u ovo vreme ko će da igra. Sada nemam pojma.
Pa naravno da nemas pojma kad se ne kreces u krugovima menadzera bliskih Djuricu. Apsolutno je nepredvidivo bas iz tog razloga.
Nešto kako za sada stvari stoje.
1. Stojković
2. Aksentijević
3. Ivanov
4.
5. Volkov
6. Saša Marković
7. Luka
8. Jojić
9. Šćepakadabra
10. Ilić
11. Brašanac...
Taj neki fazon.
Debilcina inace nije platila porez u visini od preko milion evra! Milion jebenih evra, pa da li bi se usudio da pokusa tako nesto da se nije usemio sa sljamom kojekakvim?
Jebace nas preko Aksentijevica, lik truba totalna u odbrani...morace poraditi na tome, jer ce nas svaka ekipa koja iole dobro odradi skauting karati u evropi..
Pa ako ste vi skontali da je lik rupa na osnovu 2-3 snimka sa YT, onda nece biti puno tesko provaliti?
Ja sam na osnovu praćenja njega od početka u Partizanu skapirao da je on jedan fin momak, ovako kao čovek, al' da nema pojma.
Najbitnije je da imamo Stojkovića na golu. Odličan golman, a oprostili smo mu njegovu ružnu prošlost lololo
http://www.grobari.net/nad-sta-ce-nam-liga-b-timova-kad-imamo-teleoptik.html
gde imate teleoptik? u trecoj ligi??? sve vise me ovaj covek nervira
Pa dobro, isti je kurac. I kvalitet prve lige nam je u kurcu, tako je svejedno da li je teleoptik u drugoj,trecoj ili sestoj ligi.
http://www.e-merkur.rs/products/big_images/748589.jpg
To katanac s ciganske brave ?
Da komšo. Hoće da se pohvale kako imaju lep katanac na Malom Kalemegdanu. Liven u Železniku.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/ep-u19-sad-ninkovic-sporan-136315.html
Ne znam što se stalno oko vode polemike. Da je prvenstvo do 21. godine. Kakav bre crni U19. Ne može da ide niko ko je bitan za nas i gotovo.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/stojke-opet-na-golu-partizana-136289.html
Naravno, bilo bi kul da ostane Stojković Najbolji srpski golman.
Dobar komentar ostavio onaj "Razum", covek sve pamti, ja posle par meseci nemam pojma sta se desavalo.
Sasvim je logicno da se sad iscimaju ko konji da prodaju Stojketa.
Dobar je on golman, al posto smo vec nasli zamenu i bilo bi logicno da Lukac brani od pocetka sezone, upravo zbog toga sto ostaje u FK i posle januara.
Zato treba da uzmemo bilo koju kintu, bar 200-500k , da bar pokrijemo jednu godisnju platu ili dvojicu manje placenih igraca.. Od toga sto ce Stojke biti na klupi ni mi ni on nemamo nista, a da on bude prvi golman do januara je debilno.
Da Jericho, u pravu si. Onaj razum izuo sa komentarom. Tačno u centar. Ne može Ninković. Ako daju da ode, budale su.
Jesi to nasao sad i nasu temu da trolujes? Sta ima golman da se uigrava koje picke materine?!