FK Partizan

1. човић легенда

2. Izgleda nam Aksentijević dostojna zamena Miljkoviću... Kriv je za SVE golove koje smo u pripremama primili...

3. sta znam, ima zelju, brzinu, mlad je... kada primimo gol neko mora da bude kriv. kada bi igrali defanzivniji fudbal verujem da bi mnoogo malo golova primili ali zavisili bi od scepovica da uzme loptu, predribla nekog, pretrci i da gol. a to se jos nije desilo. jednostavno imamo napadace koji su u stanju da daju gol kada treba lopta da se sutne sa 5 metara.

prekidi, skok igra, sut iz daljine blagi ocaj, snaga, brzina... imam utisak da je potrebno ceo trening posvetiti samo kondiciji da bi izdrzali nekih 70 minuta sa arsenalom ili interom. vidi se zelja i kod trenera i kod igraca, pa sta to onda fali? da li konstantno ispastamo samo zbog iskustva ili je nesto drugo

4. Izgleda nam Aksentijević dostojna zamena Miljkoviću... Kriv je za SVE golove koje smo u pripremama primili...

Ma rekao sam vam odmah. Nema čovek pojma. I kada je prvi put bio tu preko njega smo primali golove. Ne sviđa mi se on.

5. Jes vala Džoni i ja smo slavili ovde na temi kad je otišao. Ruperda. Brz je i ima centaršut, mož da igra desnog veznog, krilo neko al beka niđe veze.

6. To. Nekako toliko greši u defanzivi da mi nije jasno kako ga do sada nisu šunuli na krilo pa tu da vidimo ako makar ima vajde. Jednostavno, čovek ne zna da igra odbranu. Mnogo golova ćemo zbog njega primiti, videćete.

7. Ja ne pamtim kad smo mi imali krštenog desnog beka.

8. Ja i dalje tvrdim kada je bio Stevanović, onaj mali karatista, što smo ga prodali u Suboticu, da smo imali vrh desnog beka. Šteta što ga ne vraćamo nazad.

http://casopis.izaberipartizan.com/v2/img/slike/1253280483.jpg

9. i 2 1, penal pa opet gol iz kornera.

10. Šćepakadabra je jedini i dao 2 gola na turniru.
    Mada ne znam što su njemu dali kapitensku.

11. Jebo majku ko je vama kapiten. Pre bih onom Vašingtonu dao traku.

Kakav god da je tradicionalno Grobarska porodica.
    Mikić?

12. i 2 1, penal pa opet gol iz kornera.

Šta znam, nikada nisam nešto pratio prijateljske, pa nisam ni sada. Znam rezultate, ali ne zanimaju me. Nekada davno sam pratio, a onda sam došao do zaključka da tu nema veze s vezom ništa kakva će sezona biti pa sam odustao. Nek treniraju, pikaju, spremaju se, a kakvi su videćemo kada krene ozbiljno loptanje.

13. mislio sam na te prekide, sto nemamo ko da skoci i te fore :)

a mozda je to i greska, sto da ne osvojimo ovaj turnir? jel bi to bilo lose? svaku sa paokom prijateljsku izgubimo, dodje lion izgubimo, dodje inter isto. odemo u madrid isto. da ne pominjem ove sitne izmedju, cim je neka ozbiljnija mi puknemo i kao nema veze. jel su samo nama nebitne?

kapiram da to i nije neki reper, isto kazem sluze za uigravanje, da probas nesto novo, bolje da stavis rezervnog golmana makar primio 3 komada ali bar mu das sansu da se pokaze... al opet daj da puknemo nekog jaceg bre, da osetimo kako je

14. jel su samo nama nebitne?

Ne, skoro svim navijačima na svetu su nebitne. Te utakmice služe za nešto drugo i nemaju veze sa ozbiljnim, takmičarskim utakmicama. Zato mi nisu važne. Tačnije, nikome.

15. http://www.youtube.com/watch?v=nfkFG-RrWWM&fb_source=message

gledaj bre ovaj sut na 20sec. o cemu razmislja dok igra fudbal?

16. još su teške noge od priprema lololo

17. Фино је ово, само много грешака у завршници лоло.

18. Фино је ово, само много грешака у завршници лоло.

Da nije zbog Šćepovića lolololo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.