FK Partizan

1. Ma tomić je za miljkovića i šćepovića objasnio šta je fudbal...

2. http://www.youtube.com/watch?v=JXurWD_weRU

Igra onako beživotna. Jedino vredno 3 boda...

3. Ovakav gol daje i moja baba...na tacni su mu dali, ja sam i dalje protiv sćepovica, ako toliko valja što ga niko ne traži??

4. ako toliko valja što ga niko ne traži??

Zato što je Đura rek'o da neće da prodaje bisere Partizana!

ahahahah

Nego, zajebite to što je bezidejna igra... Jeste li vidjeli šta je onaj Jvančić u stanju da promaši? 1 na 1 sa golmanom - zakuca se u golmana, lopta na metar od gola - promaši gol.....

5. Ne zna se dal on il Eduardo gore promašuju...Jebem ti centarfore...Kleo i Tejgo za njih bili doktori...

6. Ali Tejgo je bio preskup, igrač koji košta isto koliko i eduardo (bar po njihovim tvrdnjama) bio je preskup iako je vidjen na delu kako igra i kako daje golove, a ovog magarca su kupili na slepo i nije im bio preskup. Ma ovo je bre više smešno.Provaljeni su.Uprava napolje i gotovo!!!

7. Биће текма типа лепа у суботу , еврогол Звонцета у ракљу а југ у трансу лудује

http://www.youtube.com/watch?v=OUTq-konhA4

8. Grobari ide neko sutra u rupu?

9. Ja ne idem , gledam iz fotelje , stisla me prehlada..

10. Jbg. Ja idem, na jug, javljaju jade al ko ga jebe, derbi je derbi...

11. Gazi sirotinju hehehe

12. Zanimljivo da ne prodje jedna utakmica, iako dosta puta ne bude niko, a da ne prozivate Delije iako igrate sa klubovima koji nemaju veze sa Zvezdom. Stvarno pederski. Zato ste i tu gde ste, makar sto se tice navijanja.

13. Ajd kod vas na temu pa tamo polemiši o tome kako sve osvajate sledeće sezone...Poenta je tekst pesme koji je ODLIČAN...

14. Jel vredjam nekoga? Samo ukazujem na vecu mrznju prema Zvezdi, nego podrzavanja svog rodjenog kluba. Ko zna zasto je to dobro... Peace!

15. Tema FK Partizan. Alfo(ako ti koristim prvi deo nika može pogrešno da se protumači) to ukazivanje mi je provokativno delovalo, al ajd... PEACE

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.