U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Био је пенал - рече председник фк јавора, и настави да чува овце у подножју копаоника
BIO JE PENAL AL NAM JE TOLE NAMJESTIO DA NAM NESVIRAJU JERBO JE TOLE NAŠ IGRAČ U FSS DUVAJTE GA SVI LJUBOMORNE DUSXE MOGU DA GA PUSXE!
MOŽETE NAS POBIJEDITI ALI NAS NE MOŽETE POBIJEDITI!
Bravo.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/293359_10150361307266647_21609071646_8393305_1063180337_n.jpg
Jes to ti slikao? :D
Nisam. Sta cu ja na Partizanovoj tekmi?
Pomislih da si počeo navijati za Partizan usljed konstantnog neizbivanja sa ove teme :)
Ja izbijam sa ove teme za razliku od tebe koji si juce napisao 20 postova na nasoj.
Da, 3 posta koji su bili provokatorski a 17 realnih i objektivnih.
A ti provociraš li provociraš iako i sam znaš zašto nema ljudi na jugu :)
Jel sad treba da zovem moderatora da te banuje zato što konstantno provociraš iako je Kurd danas izrekao javnu opomenu za učesnike ovih tema?
Budi muško, budi džentlemen - napusti temu.
Ja ne znam.
Ja ne provociram konstatno, na ovoj temi sam stavio post sa ukradenim penalom protiv Javora i oko toga je bila rasprava kao sto si ti raspravljao na nasoj temi. Drugi put da sam postovao je ovo sa slikom juga. Ne znam sto ljudi ne dolaze, ali ako je prazan jug zbog onog krljanja i ubijanja hocu da posluku poraljem da se manete toga ako ocete da opstanete kao tribina i da oterate dilersku stoku kao sto i mi treba da oteramo majmune sa severa.
Šalješ poruku ismijavanjem tipa 'HAHAHA VIDI GLODARČIĆE KAKO SU SE SMRZLI! POHARALA IH KUGA! SKUPE ULAZNICE! HAHAHA"?
Odlična poruka, nema šta, svaka čast na podršci, hvala ti đe čuo i ne čuo, al nemoj više.
:)
A ti pratis desavanja na tribini i van nje kao ja um. klizanje?
Јао свађам се на чету, иста свађа и овде
http://www.youtube.com/watch?v=OHix5AHaR18
Pogledajte kako Sale Ilić puzi kod trećeg gola. Umro sam od smeha. Inače prvo pluvreme ok, a onda klasično opuštanje i otaljavanje posla...Kako bi ja to kažnjavao...Ima za te pare da igraš bre, ako već ne grizeš SAMO ZATO ŠTO SI GROBAR U SRCU!
Necu vise da spemujem, a mogao bih da se prepucavam do sutra. Besmisleno je. Boli me nesto mnogo kurac.
Па како те боли курац сад, бојкотују се нави'ање...што рече неки лик ''трибина је место за навијаче, а не за мафију''...
Jel bio neko danas? Ja nisam jer mrtav uprava nije prodavala karte već si mogao da udješ samo sa sezonskom!
http://www.youtube.com/watch?v=m8FopYd7se8
Utisak utakmice-ZAR JE MOGUĆE DA CENTARFOR PLAĆEN KAO EDUARDO PROMAŠI ONAKO NEŠTO?
Pogledajte 2:49 minut klipa...
On je plaćen verovatno oko 300-500 hiljada al su nabili cenu da bi nešto muta Djurić turio u svoj džep.
O bokte jebo šta mi imamo u ekipi....
Jeste li skontali ofsajd zamku kod primljenog gola?
ahahahhahahahahaa
Tomić najavio da ide u zimskom roku!:-)))) Još Vukića, Ilića(hvala im , al dosta) , Miljkovića i Šćepovića da ispratimo, pa da se nadamo lepom fudbalu...