FK Partizan

1. Da se vrati Vermez kad smo već očajni da imamo kome da se smejemo lololo

2. e tunjevina vas je razbila stose tice igre a golovi ce doci u revansu

3. Mislim da bi u gostima trebao da proba da skupi muda i kao onda kada je ciganim trebala pobeda, da ih razbije. To je to.

4. mislim da će u gostima biti 3 komada minimum

5. Prolazimo ih sigurno. Stvarno su loši.

6. ali vi ste jos gori kkeekekk

7. sta si uradio osim sto si prepisao moj post kekekkek

8. RASNI PIZDO MI GROBARI OĆEMO IZVINJENJE ZATO ŠTO SI REKO DA NEĆEMO DA JEBEMO TUNJEVINU JAKO A JEBALI SMO JE JAKO! I ZATO ŠTO SI GEJŠTINA KOJA JE POKUŠALA DA RAZORI BUDUĆI BRAK KURAJBERA! DOKLE VIŠE PROTIV PARTIZANA PITAM JA TEBE SAD, DOKLE?!

9. vi volite seks sa zivotinjama jebete tunjevinu fuj

10. a na pitanje dokle protiv partiZana odgovor je DO SMRTI

11. JEBALI SMO TUNJEVINU A REKO SI DA JE NEĆEMO JEBATI, A JEBALI SMO JE KO ZVEZDU POSLEDNJI PUT, JEDNOM I TO JOJA JE JEBO I TO JAKO I U ČMOOOOR!

12. RASNI PIZDO JEEDNA!!!

13. JEBACEMO VAS NA DERBIJU BICE ZESTOKO

14. GLODARI ZA VIKEND NECU BITI TU PA CE VAM NEDOSTAJATI MOJE JEBANJE ALI STA DA SE RADI. MOJE PREDVIDJANE JE DA CE POSLE OVOG KOLA BITI +2 ZA ZVEZDU

15. ae rasni, dobri su to doktori, ne plasi se. ozdravi brzo

16. znamo, gledali smo mec. opet crveni izgubili, opet joja lololo

http://www.utakmica.rs/vesti/bivsi-zvezdasi-docekuju-zvezdu-u-krusevcu

fino drustvo se skupilo u krusevcu. dzanki reaguj

17. Што не игра Предраг Лука ниједну утакмицу? Реално добар је, бољи од Којића и Шћепе сигурно, био би добра подршка Митровићу

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.