FK Partizan

1. Kako mi idu na kurac ove vođe, šta jedu govna i koreografije i pičke materine?
    Grlo, dlan, šal, kakvi papirići, kolaži i gluposti, ko obdanište....

Okrenuli su leđa prepoznatljivom grobarskom stilu i ostali negdje između, zaglavljeni u svom to opštem ludilu.

2. Coki retard..Janpi,kontam da Zvezda vec uracunala 3 boda u Krusevcu...pustice ih ovi, 99%...

3. Skočimiš
    Kako mi idu na kurac ove vođe, šta jedu govna i koreografije i pičke materine?
    Grlo, dlan, šal, kakvi papirići, kolaži i gluposti, ko obdanište....

Okrenuli su leđa prepoznatljivom grobarskom stilu i ostali negdje između, zaglavljeni u svom to opštem ludilu.

Ovo je pocelo da se desava onog trenutka kad je klub zvanicno poceo da finansira navijanje. Tj od kad su poceli da placaju vodje. Daju njima satro 10 milki (lupam cifre), ovi na koreografije i ta sranja potrose 2 milke u vrh glave, ostalo ukrade uprava i to je to.
    Zeku i Bjeku su ponajvise terali zbog toga jer im nisu davali dovoljno kinte.A onda su se nove uprave setile ovoga i toe to.

Zato lepo treba oterati sve grupe sa stadiona, ukinuti taj budzet za navijanje, i pustiti simpatizere da zvizde Scepi i aplaudiraju Mitru.

4. Pa bilo je plaćanja vođa i pre 5 godina pa niste pravili koreografije?

5. capon nastavi da diskutujes o koreografijama, jebe mi se, ali znas kolko debilno izgleda to sto se tripujes da su cigani izmislili koreografije? ono, stvarno je malo retardirano, cak i od tebe.

6. , ali znas kolko debilno izgleda to sto se tripujes da su cigani izmislili koreografije

A kako si ti došao do ovog zaključka legendo? Ti dečko imaš nekih psihičkih problema.

EDIT: Grobari vi ste nasi idoli, vase koreografije nasi su snovi.

7. ја сад гледам, невезано за тему, јанпи прочита неки пост, закључи нешто сам, и онда каже: "е, ако стварно мислиш да је то и то... онда више не причамо" а у посту ни речи о томе. стварно некако испадаш јанпи, кореографија вам је била говно и то је све што је хтео да каже.
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/s720x720/1175454_10200152960621437_938263798_n.jpg
    али јебига, ипак сте ви "срце душа длан шал грло" навијачи, и како већ. но, нећемо.

ја сам гледао снимке, прво партизана и онда војводине. бољи сте били, колико год била трула утакмица, и резултат од 1:0 је идеалан за овакву утакмицу, по мени, мислим да пролазите даље (ако не рашовић не да шансу шћеповићу мађији у реваншу и не направи неку јебаду с одбраном). сад би ваљало да за реванш имате 2 брза играча и да их чекате на контру, јер они морају да се залете да дају гол. исто као лудогорец што је играо, идентично.
    воша има бољи приступ игри и од партизана и од звезде, и алал им курац за то, имам утисак да ће лакше да прођу тамо, само док муну један, а хоће.

8. тај петковић је добар, штета што га ови наши слепци нису узели да замени оно дрво код нас. он игра на истој позицији као аксентијевић? а ђурђевић је звер, искрено не бих волео да дође код вас :)

9. Dobro su se setili, bilo bi do jaja da Đurđević dođe.
    A za koreografije mi se jebe i od njih mi se sere, zašto to forsira ova garnitura navijača na jugu ko će ga znati.
    Pa nije to predstava nego tekma. Englezi su to kobjasnili.

10. Koreografija jeste bezveze ali nekako mi, bez ljutnje, delujete kao ljudi koji traže bilo šta da bi se osetili jakim. Iskreno, meni je bitnija pobeda, pa makar i jedan nula nego koreografija.
    I jesmo bili "Grlo, šalovi, dlanovi" ne razumem tu prozivku. Sada neko gura neke gluposti i žao mi je, pošto koreografije smatram najglupljom stvari u navijanju, ali vratiće se to na svoje.

Jesmo bii bolji, ali ovi su došli da se brane i malo je falilio 100% da uspeju u tome. Pisao sam već onaj dugačak post jučerašnjoj utakmici i mislim da će biti drugačija utakmica tamo. Napašće nas, a loši su, međutim ja se i dalje bojim manjka samopouzdanja koje je evidentno kod 90% igrača. Nije loše 1:0. Ne opuštaš se, a nisi primio gol, ali tamo mora gol da se da.
    Voša će proći. Ono juče je bilo otrežnjenje samo i dobro je da su ga popili, a da nije katastrofalno neko.

Meni se isto sviđa taj Patković kao igrač i smatram da je troduplo bolji od Aksentijevića, tako da sam baš srećan što neću gledati grbavog na terenu jedno vreme. Bilo koga da su doveli, bolje je, a kamoli ovako solidnog igrača. Đurđević nam treba baš. Ne znam kakav je Fofana, ali za ovog znam da je vrh.

11. ма добро, то што серемо да је лоша кореографија знате и ви, и фалабогу да је битнија победа. него, овако нешто је могло свакоме да се деси (то као кад се лику не диже, па му риба каже "не брини, могло је сваком да се деси" :) ). а џони, то што сматраш кореографије најглупљом ствари у навијању је глупост, исто као кад бих ја рекао "грло, дланови и шал" су најгори стил навијања, но 'ајд' сад.

показаће се овај петковић као најбоље ваше појачање уз обрадовића. обрадовић је квалитетан, и успешно ће да замени иванова, а овај је кудикамо квалитетан ал' ће да буде много боље појачање што ће да мења аксентијевића, јер горе од њега не може.
    а ако доведете ђурђевића, биће то одличан нападач, ал' он не може сам к'о митровић, бар једну полусезону мора да има још једног шпица уз себе, ил' неког много офанзивног везног играча. са фофаном ће вероватно добро да ради, у тандему 'де памучар игра мало повученије од њега.

12. то што сматраш кореографије најглупљом ствари у навијању је глупост,

Po mom misljenju, ove koreografije koje se vidjaju kod vas i nas poslednjih godina su klasican transfer blama. Na stranu to sto ovi nasi mongoloidi izgube kesu/papir cim udju na stadion, al ove koreografije su fazon osamdesete.. Napisemo ime kluba u dve boje, vauuuu, evo svi se usrali, znaci zile im se skupile..
    Koreografija je ono sto su oni iz Borusije odradili pred tekmu sa Realom, a ovo nase mlacenje kesama i papirima je cisto slamanje kurca.
    A koreografija je potpuno nepotreban deo navijanja, tj nije navijanje. Zna se kako se navija. Koreografija mi je vise za onaj fazon, sad cemo na pocetku da se iscimamo,a onda cemo da gledamo tekmu jer nas mrzi da se deremo.

13. Slažem se sa Gazimudom.

14. Džoni, napisao sam da bi primili 4 da nije bilo Obrada i Stojketa. Realno i jeste tako. Aksentijević je špartao samo na njihovoj polovini, Voja Stankela se pogubio ali makar nije jeo govna nego je ispucavao čim bi dobio loptu, a Petrović se usro, prvi mu je put (lolo).
    Onaj Sanogo je dobro izbunario par lopti i da nije Stojke skinuo 2-3 glavom i Obrad par puta majstorski intervenisao, bile bi to odlične šanse za Šnevlinga i kompaniju.

Kaže Strajnić, bićemo u revanšu jači za Šćepovića. Ja mislim da on malo voli da podjebava.

15. http://www.mozzartsport.com/vesti/sudijska-komisija-zvezda-dala-gol-iz-ofsajda-partizan-ostecen-u-nisu

Tole lopove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cigani, nesto ste se ucutali, gde su sad bombasticna saopstenja i naslovi?

16. A da, zaboravio sam da sudjenje u korist partizana ima veci znacaj nego sudjenje u korist zvezde. Doduse i logicno je, vama sude da bi bili drugi..

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.