+ Partizan u prvom kolu postigao gol iz penala koji im je poklonjen. Dakle poklon gol.
+ Zvezda dala gol iz cistog ofsajda. Dakle poklon gol.
- Partizan imao igraca vise zbog iste greske. Dakle poklon igrac vise.
- Partizan ostecen u Nisu. Dakle gosti trebali da igraju sa 10 a igrali sa 11 igraca.
- Partizanu nije svirano ocigledno igranje rukom na 17 metara.
I zasto je Partizanov gol protiv Pazara vredniji od vaseg protiv Jagodine, kad je i jednima i drugima to gol koji je okrenuo tok utakmice?
а џони, то што сматраш кореографије најглупљом ствари у навијању је глупост, исто као кад бих ја рекао "грло, дланови и шал" су најгори стил навијања, но 'ајд' сад.
Možda pogrešan izraz. Ne najgluplje, ali traje dva minuta pre početka i minut od početka utakmice i još plus na sve to, kada vidim kako ljudi prave u Evropi te koreografije, kapiram da ima mnogo njih koji to rade bolje od vas.
а овај је кудикамо квалитетан ал' ће да буде много боље појачање што ће да мења аксентијевића, јер горе од њега не може.
Tako nešto sam i ja mislio. Nema šanse da bude gori, a sigurno je bolji, jer nema šanse da bude loš kao Aksenta. Čovek je jednostavno kriminal.
ал' он не може сам к'о митровић, бар једну полусезону мора да има још једног шпица уз себе, ил' неког много офанзивног везног играча. са фофаном ће вероватно добро да ради, у тандему 'де памучар игра мало повученије од њега.
Tako nešto sam i ja kontao, mada moraće da igra Ninković češće. Taj ofanzivni vezni, a Đemba onda da radi ono što mu je posao. Da kolje nazad i to je to, jer ne treba Đemba da razigrava tu nešto i sada to prinudno radi.
PROSLO KOLO PARTIZAN DOBIO SA MORE GRESAKA,OVO KOLO PARTIZAN OSTECEN ZVEZDA DALA GOL IZ OFSAJDA A TI PITAS STO TREBA DA IDE PREDSEDNIK SAVEZA,I PROZIVAS ZVEZDU STO TRAZI SMENU,MESTO DA JE TRAZI I PARTIZAN.....KAKO BRE TEBE NIJE SRAMOTA!!!!!!????Osteceni ste u drugom kolu I NE TRAZITE SMENU????ILI OVO NIJE SRBIJA ILI VI NESTO ZNATE VIDE OD NAS!!!!!
Zbog ovakvih komentara treba dzaja i tole da pišu što više saopštenja
Pogledaj kako je genijalan komentar
Evo ja sam čuo da se Tole sav ožučio. SMešno mi što se taj Čović svuda kočoperi, a samo dobija po ušima. Vi cigani ste kolateralna šteta samo. Voleo bih da ga Džajić opet prebije.
+ Partizan u prvom kolu postigao gol iz penala koji im je poklonjen. Dakle poklon gol.
- Partizan ostecen u Nisu. Dakle gosti trebali da igraju sa 10 a igrali sa 11 igraca.
I zasto je Partizanov gol protiv Pazara vredniji od vaseg protiv Jagodine, kad je i jednima i drugima to gol koji je okrenuo tok utakmice?
Ово само значи да је суђење на нашим теренима јако лако утицати једним усраним саопштењем, што даље имплицира да макар нико од близанаца не био оштећен, суђење је говно. То јест, нико не био оштећен у односу на близанца. Остали су оштећени кад год играју против Звезде и Партизана.
Дакле, није Толе једини кривац за то, али чак и да је најмање крив, постоји нешто што се зове командна одговорност. И због грубих пропуста каквих има свакодневно, у сваком колу треба да лети. Небитно јесмо ли ми или ви оштећени. А нисмо претерано ни једни ни други.
Greška je i jedna i druga. Uporedi greške kvalitativno i kvantitativno sa našeg i vašeg meča.
Meni se Djurdjević ne dopada kako igra
Inace sam se sprdao,al posto insistiras evo:
Bože Gazi, pa zato što je Tole lopov
EDIT: i zato što samo mi nameštamo
Možda pogrešan izraz. Ne najgluplje, ali traje dva minuta pre početka i minut od početka utakmice i još plus na sve to, kada vidim kako ljudi prave u Evropi te koreografije, kapiram da ima mnogo njih koji to rade bolje od vas.
Tako nešto sam i ja mislio. Nema šanse da bude gori, a sigurno je bolji, jer nema šanse da bude loš kao Aksenta. Čovek je jednostavno kriminal.
Tako nešto sam i ja kontao, mada moraće da igra Ninković češće. Taj ofanzivni vezni, a Đemba onda da radi ono što mu je posao. Da kolje nazad i to je to, jer ne treba Đemba da razigrava tu nešto i sada to prinudno radi.
Kapiram i to, ali mislim da nam treba takav igrač, jer će često morati sam napred da igra, odsečen od ostalih, kao ostrvce u okeanu.
Zbog ovakvih komentara treba dzaja i tole da pišu što više saopštenja
Pogledaj kako je genijalan komentar
Stvarno je komentar par-ekselans.
Ja sam za to da kada god sudija pogreši mi promenimo ceo sistem. Ceo. Svakog čoveka.
Bez obzira na sve, Tole treba da ide. Smorio.
Kad njemu ističe mandat?
Bez obzira na sve, Tole treba da ide. Smorio.
Mozda garagane. Nama grobarima al katole nikad nece dosaditi.
@dzoni
Jos 3 godine, prosle godine je reizabran.
Sviđa mi se ova akcija za spas srpskog fudbala, do kraja lige će utakmice počinjati sa 35 minuta zakašnjenja koliko Toleta zabole mudo.
Lolo transferisu sa tim X minuta za spas fudbala, Toleta bole kurac realno..
Onda neka bude još tri godine. Da ovi podilkane skroz.
Toleta da bole kurac ne bi lupao kazne za to. Inače UEFA i FIFA mogu tako da nam jebu majku zbog tog kašnjenja da nismo svesni.
Evo ja sam čuo da se Tole sav ožučio. SMešno mi što se taj Čović svuda kočoperi, a samo dobija po ušima. Vi cigani ste kolateralna šteta samo. Voleo bih da ga Džajić opet prebije.
Da je malo mlađi Džaja.
Ma dobar je Tole sa Uefom i tim govnarima...
Ma kakav Džaja. Lopov.
Ово само значи да је суђење на нашим теренима јако лако утицати једним усраним саопштењем, што даље имплицира да макар нико од близанаца не био оштећен, суђење је говно. То јест, нико не био оштећен у односу на близанца. Остали су оштећени кад год играју против Звезде и Партизана.
Дакле, није Толе једини кривац за то, али чак и да је најмање крив, постоји нешто што се зове командна одговорност. И због грубих пропуста каквих има свакодневно, у сваком колу треба да лети. Небитно јесмо ли ми или ви оштећени. А нисмо претерано ни једни ни други.