FK Partizan

1. volio bih da mitar zabode jedan onako za oprostaj

2. Opet nepostojeći ofsajd...u redu je sudija, 4:1 je. Ne moraš više. Misija ti je neuspešna.

3. AAA DAJJJ PRAZAN JEBENI GOL, KAKO ME OVAKVI PROMAŠAJI NERVIRAJU JEBOTE, NEBITNO ŠTO JE 4 - 1

4. Tole, Tole, vragu jedan, opet nam petarde namiještaš....

5. Mitar za kraj.

Puno sreće u karijeri Mitre.

6. petarda pred ulazak u le?

7. Odlično odigrano. Pet golova i svi su OK igrali. Moglo je i mnogo više golova da padne. Radnički totalno zatvoren i nadigran.

Suđenje za 0.

8. Vidim da smo jebali radnički veoma jako i životinjski. Rezultat ubedljiv a kolko vidim po komentarima i igra je bila dobra. Aj polako duđemo u formu, samo još da nađu zamenu za Mitra. Đurđević bi bio odlično rešenje.
    Kakav je bio Fofana? Vidim da je dao gol al kako je odigro?

9. Dobar Fofno, biće još bolji dok se skonta da je brži od svih.

10. Ma rekao je da će na polusezoni da podnese ostavku... :)

Bole nas kurci, do nove godine ce da nam sredi +15,a posle cemo da dovedemo Vermeza iz sprdnje, cisto da opet ispusti +10 a da opet uzmemo titulu.

11. Kakav je mali Zivkovic, nisam gledao tekmu, oce li biti nesto od njega ?

12. Živković je izgleda pun pogodak. Nije baš puno igrao ali prvi utisak je jako pozitivan. Fofana ume, brz je i generalno fin utisak je ostavio. Deluje da će biti sve bolji. Malbašić mi je juče bio odličan i pored promašenih šansi, jer se kretao, nameštao šanse i golove i generalno bio je odličan. Šta znam, kao što rekoh, ova ekipa može bolje i fali im samopouzdanje. Ako još izbacimo i Tun, onda nema više problema sa tim.

Što se tiče Toleta, neka ide. Ostaje samo žal što je pička i što je dozvolio da ga jedan crv otera, ali i u basketu su ponameštali sve žive i predsednika KSS i ostale pa opet kurčina. Tako će i ufudbalu da bude. Od govana se pita ne pravi. Može da ih spase jedino ono da ih oni Arapi kupe. Do tada kurčina bio Tole ili ne.

TOLE UMESTO ĐURIĆA!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.