Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ova tema je samo za picke kao sto si ti
bravo, 10 poena za tebe, ajd sad kupi prnje i pali
necu ostacu ovde do veceras i pisacu
jebatiiiii, karatiiii glodarima kite u usta stavljatîiiiiiiiii indijaaaa pakistaaaan svima nama pusi kurac partizan
rasni prijavićemo te. a i vi slepci šta se primate, vidite da troluje
JA TROLUJEM? BOZE STA VAMA PADA NA PAMET
ne troluje nego je retard
retard si ti sto mislis da sam ja retard koji mislim da si ti retard
Ovo nije trol, ovo je spem.
Naučite već jednom razliku, jebemu dete krvavo na panju, nije sve trol.
Daj rasni smorio si više, aj povremeno da dođeš da lupetaš neke gluposti al ovo što kaže Skočko je sad spemovanje teme. Mislim ne može više ništa da se piše ili diskutuje ovde, koja je svrha teme koj kurac. I ok je da se povremeno prosereš al sad si počeo da kačiš i klipove i slike i štošta što nema veze sa Partizanom već je u direktnoj vezi sa kurvom ciganskom smrdljivom i raspalom za koji navijaš. Lepo bih te zamolio da prekineš da istovaraš đubar na ovoj temi u ovolikoj količini ili ću po prvi put da tražim od modova da nekog banuju. SMORIO SI!
i vi u taboru imate slicnog.doduse,suptilnijeg,al isto tago iritantnog i bez nekog osecaja za realnost.kada partizani gostuju u ns?
banovali su ga, dva dana ne moramo da slusamo njegovo baljezganje
хехе што ми ово личи на нешто
Ne znam na šta ti liči odnosno na koga al ja po vašoj temi nisam pisao nikad il sam samo jednom čestitao na prolazu dalje prošle godine i to možda i to je to. Sigurno nisam srao i lupetao gluposti. Ovaj ga je preterao. Ko god da ga je prijavio i ko god da ga je banovao svaka mu dala, odmoriće nam se mozak malo makar.
Hvala modovima, konačno da mi ispune želju.
ВРАТИТЕ РАСНОГА ХЕЈТЕРИ
http://www.youtube.com/watch?v=GRgtLmPYKg8
AHAHAHAHAHA
GROBARI, AJMO SVI!
JEBAĆEMO TUNOAAAAAAA
SILOVANJE TUNOEEEEEEEE
JEBAĆEMO LIGU EVROPEEEEEE