FK Partizan

1. ЛЕПО ЈЕ ВУК РАШОВИЋ РЕКАО ДА ОВА ЕКИПА НЕ УМЕ ДА ИГРА БУНКЕР, А ТО СУ ШВАЈЦАРЦИ (НИСУ ОНИ ЏАБА ТОЛКЕ БАНКЕ НАПРАВИЛИ, ТО ЈЕ ПРЕФРИГАНО) ИСКОРИСТИЛИ. СТАВИО ШВАЈЦАРАЦ ВЕШТАЧКУ ТРАВУ КОЈА НИЈЕ ПОГОДИЛА ФУДБАЛСКИМ ВЕЛИЧИНАМА У ОБЛИКУ ОБРАДОВИЋА И КАФАНСКИМ ВЕЛИЧИНАМА У ВИДУ ЧАШЕ ИЛИЋА

2. KAKVO BRUTALNO JEBANJE TUNJEVINE ČMAROM OKO KURCA.

3. Је л' овај мали Живковић само напржен био ове две текме, или стварно дечко уме?

4. TO ZAPATO
    MI SMO IPAK PROFESIONALNI KLUB I NAVIKLI SMO DA IGRAMO NA PRAVOJ TRAVI A NE OVOJ PLASTIČNOJ

5. možda smo izgubili tekmu, ali smo dobili živkovića lolo

6. ПРОДАВАЈ ЖИВКОВИЋА МОРА ЂУРА ДА ШАЉЕ ШВАЛЕРКУ НА БАЛИ!

7. Ne pamtim kad me je Zvezda naterala da se postidim što sam Srbin. Možda zato što nije igrala Evropu od vremena pa do sada. Kapiram da je i bolje. Ovakav fudbal je golo mudo.
    http://youtu.be/5MpsuKZZvvA

8. ALOOO LJUDI ŠTA VAM JE, PA JEBALI SMO TROMZOA...E, TROMZOA!!!

9. ТРЕБА ПОДСЕТИТИ ДА СМО ИЗБАЦИЛИ ОВЕ СЕЗОНЕ МОЋНИ ШИРАК, ТУ ЈЕ ДОШЛО ДО ПРАЖЊЕЊА И НИСМО МОГЛИ ДА СЕ ВРАТИМО

10. Ne bre Tromzoa, Šitaka smo jebali

11. Jebite se fudbaleri, strucni stabu ti ne seri, koji li je vama kurac, niste ni za palilulac

12. Ne rekoste mi da li je moguce da je onaj Stankovic bas onoliki invalid? Jel on invalid i u noge, ili samo u glavu?

13. ajmo, katanac na klub. veliko ime srpskog fudbala, sampion, ispao od svajcarskog seoskog kluba (da, thun je brdjansko selo na planincugama iznad berna).

i igraci i dalje iz manjih klubova dolaze da gube vreme zato sto je prestiz igrati u partizanu ili zvezdi. jebem im mater glupu.

14. zbog onog petog penala protiv Anderlehta će da nam bude večno rezervni štoper. Krneta je za njega Krstajić

15. Чуди ме да екипа која у прошлу суботу једном моћном крагујевачком Радничком хиљадудеветстодвадесеттри даде пет погодака овако слабо одигра против овог, додуше престижног, састава ?! Вероватно се чуде и неки прогнозери са ове теме од пре три сата.

16. Mateus dolazi kaže mondo

17. Mi smo njih pustili bre, i onako ćemo sutra na žrebu dobiti drugu šansu kao srećni gubitnik. Namestio čika Tole, ništa se vi ne brinite.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.