FK Partizan

1. Prvo tehniku ima najbolju u JSL, pas odličan, lucidnost, dribling i što je najvažnije obožava Partizan. Seti se samo kada je igrao za OFK-u šta nam je radio, sam nas je pobedio, postigao gol u 90 i dotrčao do severa na Omladinskom i počeo da plače. Mi ofkovci svi na jugu delirijum, ortaci u transu, ja plačem...

2. Ninkovic ima potencijal da bude novi Zidan. Druga je stvar sto ce tesko dogurati da bude novi Perica Ognjenovic.

3. Pa i Miličić imao potencijal da bude bolji od Divca al šta mu to znači kad je debil lolo
    Andrej ja sam plakao od sreće kad je otišao. Nek glumi grobara u nekoj OFKi opet što se mene tiče, ne mora u Partizanu.

4. Imaš na početku Eduarda kako dribla ko Ronaldo debeli,da vratimo i njega? A imaš i odmah posle zašto majmunoliki ne sme više nikad da nosi naš dres.
    http://www.youtube.com/watch?v=F04UblMhMNg

5. po meni je i eduardo odlican samo sto se nije snasao i sjebala ga povreda...

6. Divac nije pojam za kosarku kao sto je Zidan za fudbal.

7. Nije to poenta Džeri.
    Mali je mnogo glup i džaba mu talenat. Već je na nivou JSL morao da pokaže nešto a on igra očajno. Gledao sam ga u mladoj repki i mali je vanserijski talenat. Lucidnost, pas, udarac iz daljine, pregled ma sve. U prvom timu je pokazao ponekad nešto od toga a mahom ga krasi ogromna nervoza, strah(mali milion puta dečko iz kornera pogodi gol aut, ne dobaci do prve stative i to su sve bili korneri kad smo imali neki tesan rezultat i kad nam je trebao gol) i neverovatan bezobrazluk. Ako to ne sredi a ima još nekih godinu i po dana za to od njega neće biti ništa, jer kad ne može na JSL nivou gde može?
    Mada ruku na srce Vermez i Rašović su vrli stručnjaci i majstori svog zanata poznati po lepršavoj igri a pogotovo po jakoj disciplini tako da nije mali kriv za sve, ima nešto i do njih. Nikolićev stil odgovara Ninkoviću aj da vidimo može li nešto ili jok. Mitar i Lazar već igraju na daleko višem nivou, Jovetić je u njegovim godinama već bio u Firenci, Ljajić se u našoj njiva ligi sprdao a nešto kasnije se sprdao i u Fiorentini. Kasni mali mnogo, ima vremena za njega al nikako da pokaže da uopšte želi da se menja.

8. Babović je jedno govedo koje ne zna ništa. Ne zna da doda jebenu loptu ako je igrač od njega udalje više od 10 metara, o čemu mi pričamo jebote?
    Dribling mu je a la Miljković/Volkov - primi loptu, gurne je dva puta spoljnom u stranu metar i to je dribling.

9. Ako to ne sredi a ima još nekih godinu i po dana za to

Ako do svoje 27. nije sabrao jedan i jedan, koja je verovatnoca da ce to uciniti do 29?

10. hahaha lik ti priča o ninkoviću :D

11. ima kurac, samo diže noge tamo po klubu :D

12. ova riba radi strašan posao u Partizanu, ima smisla za marketing.

Ne radi ona strasan posao, nego marketing FK Partizana pre nje nije ni postojao. I sad sve sto ona radi, deluje odlicno, a u stvari je suvi prosek i daleko je to od nekih revolucionarnih poteza.

13. http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/246781/Ivica-Iliev-za-Blic-Lukaku-zna-zasto-Partizan-zeli-Mutomba
    dolazi dikembe mutombo!
    inace,prema informacijama koje sam nasao na netu,rec je o nekoj fosni,tezak invalid rada.

14. Pakao Juga
    Ne slažem se Gazimudo sa tobom.

Tvoja stvar. Ja ti kazem kao neko ko se skoluje za oblast marketinga, ko tamo nije potpuni laik, i kao neko ko ce jednog dana (valjda) time da se bavi.
    Marketing FK Partizana je bio ocajan. Prakticno nije ni postojao. Srecom, neko je to uvideo pa je zaposlio plavusu. Nije da radi neki mucan posao,al za sad ga obavlja korektno. I nista vise.

Nazalost, u KKP , situacija je jos gora. Marketing kluba je na dnu a o tome najbolje govori cinjenica da i pored 12 uzastopnih titula, nekoliko regionalnih titula, ko zna koliko kupova, "izmisljenih" igraca, pobedjenih velikana i fenomena Pionira "ne moze" da se nadje privatni sponzor. A evo pogledaj sta uradi Bilbao za 3 dana. Od ruba propasti, za par dana dodjose do toga da imaju novog sponzora koji im je dao kinte da prezive ovu godinu. I to sve bez ijedne od ovih stavki koje ima KKP.

15. Evo podele kod glodara
    Gazimudo je alkatraz a pakao je iz zabranjenih lololo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.