FK Partizan

1. Da je KK Partizan tim iz Španije, a da postiže ove rezultate, uz brend ludih fanova, nama bi sponzor verovatno bila neka zajebana kladionica koja bi nam dala budžet u rangu Reala iz Madrida.

Velika istina. Veličina tržišta je u pitanju. Nema to mnogo veze sa (ne)sposobnošću našeg marketinga. Govorim o KKP. I tim koji se bori za opstanak u ACB ima veće šanse da zabode jačeg sponzora od nas. Prosto Španija je mnogo veće i jače tržište od ovog našeg raspalog.
    U FKu smo mrdnuli sa nule i to pokazuje neke rezultate ali blago je reći da je sramota koliko FKP uzima od sponzora, u fudbalu se vrti mnogo veći novac samim tim su i ulaganja u fudbal daleko veća čak i na ovom raspalom tržištu.

E sad moram da se složim i sa Gmudom ova tek radi nešto i sad to gomili laika deluje kao da je uradila ne znam ti ja šta. Riba je i relativno glupa, ko je slušao zna o čemu pričam. Trudi se pa neću da grešim dušu oko toga. Radi nešto, digla je naš marketing sa nule(a diže i još po nešto članovima uprave) i to je to. Ne pravite markentiškog maga od nje jer ona to nije.

2. lol pa za ovo se plaća članarina izgleda, poduvajte mi kurac :D

3. Trudio sam se da ignorišem ovo što si napisao, ali ovoliku gomilu prepotentnog proseravanja ne mogu da preskočim.

Lol, uopste mi nije bio cilj da te "spustim" samo sam ti rekao stvari iz MALO strucnijeg ugla. I meni je bilo tesko da poverujem da beljenje zuba nije zdravo, jer su oni onako lepi i beli,ali sam prihvatio misljenje studenta stomatologije kome je to preneo neko strucniji.
    Ali nebitno to.
    Pricu o KKP mozemo da ostavimo za drugu temu, i posto pricamo o fudbalskom klubu, zamolio bih te da mi kazes sta je plavusa uradila od kako je postala direktor marketinga. Taksativno, ne trebaju mi cifre, cisto da vidimo.. AKo ne mozes da se setis, mogu ja..

4. Da je KK Partizan tim iz Španije, a da postiže ove rezultate, uz brend ludih fanova, nama bi sponzor verovatno bila neka zajebana kladionica koja bi nam dala budžet u rangu Reala iz Madrida. I to ne zavisi od toga ko je na čelu marketing tima, makar bio i onaj najnesposobniji ponude same stižu. Ali KK i FK Partizan su timovi iz jebene Srbije i situacija je takva kakva je.

I samo da naglasim da je ovo gre isto sto i ovo dole

Ako si toliko dobar student i tako vanserijski inteligentan onda čim završiš Partizan će prepoznati tvoj kvalitet i zaposliti te umesto ove bičarke... Ali da, neće zbog "veza i vezica" jelte. Inače, svi smo mi ultra giga talenti, samo nas veze i vezice sprečavaju... Pusti te izgovore.

5. Ova gore paralela je bila na to trazenje izgovora.
    Meni si zamerio da kukam na veze i vezice (sto nisam uradio, nego si projektovao),a onda si te iste izgovore upotrebio za KKP. Dakle, "ako sam ja tako dobar ultra mega giga marketing strucnjak i treba da idem u beli svet", zasto taj beli svet nije dosao kod KKP (posto smo tu ekvivalent dobrom strucnjaku) ?
    I jos jedna stavka, nisam rekao da sam strucnjak, nego da to gledam iz malo strucnjijeg ugla i da cu se time jednog dana baviti (opet si procitao ono sto zelis),a isto tako nigde nisam rekao da ti nisi obrazovan ili da je tvoj fax/posao go kurac.
    To me ne intersuje, ja sam te samo zamolio da napises TAKSATIVNO sta je Snezana Filipovic uradila na celu marketinga FK Partizan. Samo to. Ako ne znas, napisacu ja, pa mozemo dalje da diskutujemo.
    Za mene ovo cak nije rasprava, i ne znam zasto je tako shvatas. Ja tvrdim da Sneska ne radi nista specijalno u FKP , ti kazes da radi. Ja sam te zamolio da mi kazes sta radi, jer ako si u pravu, promenicu svoje misljenje..
    A to da li je marketing go kurac ili nije , nije tema. Samo bih voleo recimo da vidim facu nekog marketing menadzera Koka Kole, Mekdonaldsa i sl. dok izgovaras tu recenicu.

6. Ako hoćeš iskreno, najviše me je iznerviralo pominjanje formalnog obrazovanja u smislu da se tu stiču neka posebna znanja o zanimanju kojim planiraš da se baviš. Kao, ja sam iz te struke, ja znam. Ograđujem se samo od medicine, stomatologije i eventualno stručnih termina iz prava i ekonomije. Sve ostalo je mućni pa prospi, teoretisanje do besvesti koje možeš naći na netu, a i sve su to neverovatno očigledne stvari za koje škola nije potrebna.

A meni je upravo zasmetalo to sto si pohvalio Snesku koja je svoje obrazovanje o marketingu stekla na Megableji (citaj na internetu), pa se predstavlja (a vidim da je neki i prihvataju) kao mag marketinga. Inace, sneska ima zavrsen PRIRODNO-MATEMATICKI fakultet i ne znam kako ona uopste moze da se naziva strucnjakom za marketing.

7. Sneza bi i bracu zakrvila. Posto smo Grobari delimo se na 2 grupe. "Sneskatrazi" i "Zasnezeni"

8. Ali mi i dalje nisi rekao sta je SNEZA URADILA..

9. udrite je patuljcima

10. I predpostavio sam da ces navesti Lav i stolice.
    Sneza je stigla u klub u pocetkom septembra 2012. godine. Sponzorstvo sa Lavom je potpisamo par dana kasnije. Da li stvarno mislis da je ona to sredila za par dana? Naravno da nije. Pregovori su tekli jos od maja 2012. godine a u ime Partizana pregovarao je Vladimir Jaric. Dakle, LAV kao sponzor i crno-bele stolice nisu njen rezultat.
    Ova socijalna mreza od pre neki dan je njena zasluga , al o tome ne mogu nista da pricam, jer niti znam sta je, niti moze da se o tome diskutuje nakon 3 dana.
    tribina za roditelje sa decom je praksa stara 15ak godina. Mene je cale tako vodio.
    Izlazenje klinaca na teren je krenulo cini mi se u sezoni kad smo igrali Ligu Sampiona, 2010. Opet nije njena zasluga.
    Ono sto se MOZDA moze nazvati njenim je aplikacija za navijace koja je izbacena u decembru 2012. Ali, i tu postoji mnogo veca sansa da je sve dogovoreno za vreme mandata Jarica, a da se ona tu kitila tudjim perjem.
    ono sto je 100% nejno je akcija kupis 5 ulaznica i gledas derbi gratis, sto je odlicno i prva akcija te vrste. Pod njenim vodjstvom osmisljena je akcija decijih kampova (ne znam od kad se ovo pregovara ali misslim da je 100% njeno). Dakle, nista SPEKTAKULARNO ona nije uradila,radi svoj posao prosecno i nista vise od toga. Ali je cak uspela za samo godinu dana da se pojavi na utakmici ZVEZDA - RADNICKI u vaterpolu. Bravo za nju. I posle pokusala da se izvadi sa pricom " gledala sam Udovicica bivseg trenera Partizana". Eto, od mene toliko na tu temu. Nadam se da sad znas zasto sam rekao da mislim da nisi u pravu. Ako i dalje mislis, tvoja stvar. Ne bih se zadrzavao na ovoj temi ,posto je u poredjenju sa onim za sta je tema napravljena kraknje nebitna.

11. reci nam koje bi ti poteze povukao da iščupaš naš klub iz finansijske bede?

Sproveo bih kampanju u tajnosti gde bih lobirao da se otera Djura koji je i doveo Partizan od stabilnosti do bede. :)

P.S. Formalno obrazovanje je go kurac i zato se cudim otkud ova devojka na celu marketinga, gde je sticala iskustvo, ko je ucio osnovama i kako je FKP prepoznao njen vanserijski talenat za marketing.

12. Лажеш пакао, само га бацаш на њу, зато је и браниш лоло

13. Paklu juga, pretpostavljam da si nadimak sebi dao zato sto si u nekom trenutku zivota vozio juga i prosao kroz taj pakao juga kroz koji prodju svi vlasnici?

jel i dalje vozis juga?

14. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/44/1991_Yugo_Florida_1.3_EFI.jpg

evo ga, za drkanje. cak britanske tablice ima!

EDIT: nece radi prva slika. ovaj ima nemacke

15. Ja bih prvo pokrenuo akciju pravljenja igracaka za seks sop sa Cempijevim likom i time privukao vise dama na stadion, jer to je populacija na koju treba da ciljamo kako bi popunili malo zapadnu, najskuplju tribinu.

16. Ma što se prepirete oko te ribe?
    Samo recite ko to jebe i dobićete sve odgovore.

17. Izmedju ostalih Tumba, koji je tu i doveo.

18. E glodari nisam dosao da vas jebem. Ovo je molba za udruzivanje protiv vlasti
    Naime danas su temu za prepucavanje prebacili iz aktivnih tema. A govore da ce i sve sportske teme da prebace. Moramo da se izborimo da nam vrate temu. Kazu da su dosadne teme. I meni je dosadno jedno 15 aktivnih tema pa nisam srao da ih sklone. Trebamo vratiti temu!!!
    STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA!!!!!

19. Расни одјеби са ове теме. Видиш да пребацују све теме на којима ти постујеш.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.