kako neko zna sa lumbalom,odma se prodaje.ne ona fora da se jos malo saceka,pa da se dobije veca kinta.odma prodaja,mozda se predomisle.kao da i sami ne veruju da im igraci valjaju.vise je fora,daj da nekog zajebemo.mutombo je po svim paramatrima kurac od igraca.svi njegovi statisticki podaci ukazuju da na zna da da gol,a igra ofanzivno.
ladno neće da potpišu Mutomba pod izgovorom da ne pravi razliku! Pa jebem mu mater, odličan za naše uslove igrač još pride za dž a on njima ne pravi razliku... cccc
Nece dovesti babu, znaju da im je to kolektivna sut karta.
Za oumarua ce naci neko pravilo sigurno pa ce se provuci, a ovaj mutombo.. Sto se mene tice, ako ne trazi velike pare, nek ostane. Sve i nek je panj, bolje je da imamo spica viska, nego da nemamo spica ko pred kraj jesenjeg dela..
ladno neće da potpišu Mutomba pod izgovorom da ne pravi razliku! Pa jebem mu mater, odličan za naše uslove igrač još pride za dž a on njima ne pravi razliku... cccc
jesi ga ti pratio,pa znas da je dobar za nase uslove?sve sto sam nasao o njemu ukazuje da je teski krs.uostalom,koji nas klub ne bi uzeo nesto dzabe,pa da kasnije makar malo na njemu zarade?ocigledno je teski krs,pa ga nece.koliko tih dzabana ima,pa ih nasi ne potpisuju.najpoznatiji koji je bio na probi u partizanu(tacnije u teleoptiuku)je mladji brat obafemija martinsa.oterali k'o nesposobnog da zivi.
Sad izgleda sasvim realan povratak babuna
bolji komentar nije potreban
http://img843.imageshack.us/img843/2334/ezgs.png
Babun produžio ugovor pre neki dan, ja već proslavio činjenicu da neće kod nas ponovo. JEbaću i majku u pičku ako ga vrate.
kako neko zna sa lumbalom,odma se prodaje.ne ona fora da se jos malo saceka,pa da se dobije veca kinta.odma prodaja,mozda se predomisle.kao da i sami ne veruju da im igraci valjaju.vise je fora,daj da nekog zajebemo.mutombo je po svim paramatrima kurac od igraca.svi njegovi statisticki podaci ukazuju da na zna da da gol,a igra ofanzivno.
Stiže Oumaru.
Da li ce se Umaru osecati uvtedjeno ako ga nazovu Mustafa?
oprostićemo mu ružnu prošlost lolo
jebem te živote kurvo dovedoše Babuna i posraše se na ceo prelazni rok za manje od jednog dana.
Stvarno, jebo ih Babovic. Jedino dobro sto je ikada uradio je sto je jebo Dzajinu cerku.
šta je tu je, bitno je da niko više ne ode pa da se overi titula već nakon prva 5 kola nastavka.
Oumaru nemre da igra. Igrao je za vec 2 kluba u ovoj sezoni.
misliš da postoji takvo pravilo u pivo ligi? :D
Nece dovesti babu, znaju da im je to kolektivna sut karta.
Za oumarua ce naci neko pravilo sigurno pa ce se provuci, a ovaj mutombo.. Sto se mene tice, ako ne trazi velike pare, nek ostane. Sve i nek je panj, bolje je da imamo spica viska, nego da nemamo spica ko pred kraj jesenjeg dela..
jesi ga ti pratio,pa znas da je dobar za nase uslove?sve sto sam nasao o njemu ukazuje da je teski krs.uostalom,koji nas klub ne bi uzeo nesto dzabe,pa da kasnije makar malo na njemu zarade?ocigledno je teski krs,pa ga nece.koliko tih dzabana ima,pa ih nasi ne potpisuju.najpoznatiji koji je bio na probi u partizanu(tacnije u teleoptiuku)je mladji brat obafemija martinsa.oterali k'o nesposobnog da zivi.
Gledao sam utakmice na SOS-u. Nista spec Mutombo. Usro ga gol, ostalo nista.
To je pravilo Fife ili Uefe neam pojma čega. Registrovan je za Vošu i za Beveren.
Ako dodje, zgazicu ga kolima majke mi
Vratio se velemajstor
https://www.youtube.com/watch?v=Azzm-gBUWyk
Vratio se kapiten.
naduvate mu jaja! videcemo na kraju sezone sta cete da pricate...