FK Partizan

1. Milija Babović - Sojaprotein, Luka B. Palanka, VETERINARSKI ZAVOD (Okle Đura tu, majkumu?), blizak partner Radomira Živanića (osnovali VERANO GROUP, nisu li oni bili na dresovima? Ma neeeee)
    Žarko Zečević je lično odnio 10 miliona evra Legiji da oslobode Miliju iz kandži Zemunaca.
    Vodeći čovjek OFK Beograda, finansijer Zvezde prije 5-6 godina, zamalo predsjednik FK Partizan ali je odustao u korist Karadžića.

2. Jeeee opet ima kome da zviždimo...

3. Hahahahaha ja se oženio pre 10 godina... A za našu prvu ligu šampiona bio na brdima iznad Preševa... Pa upalimo agregate u jebenoj šumi da bi gledali Partizan... Mogli Šiptari sa sve bazom da nas odnesu...

4. Ne znam sta da mislim za ovo prolece. Ok smo se pojacali tamo gde je i skripalo, ali nit mogu da vidim kako ce se ovaj Nikolic snaci, niti kako ce ovo da ide sve. Na papiru imamo bolju ekipu od musavaca, ali moracemo da oznojimo muda to i da pokazemo. Da je ovakav bio letnji prelazni bila bi druga pesma, ali nije.

5. Bili smo jači i u prvom djelu, a mnogo bolje smo bar na papiru odradili ovaj prelazni rok...možda zvuči čudno al poželio sam se tekmi partizana i Banjalučkog borca, jes da su kuruz lige, al ope...2 lige sa daleko najdužom pauzom, evo i rvatima danas počela liga

6. Mora da sam te godine bio u komi, ne secam se da je Zidan igrao za Partizan :D
    Kad se setim samo da Ronaldo nije dao gol, a ocekivao sam da ce nam dati 20. Sreca pa smo bili boranija za njih, pa nisu bili motivisani.

7. ja vama deco da kažem da smo mogli izvući 4 boda od reala. prvo poluvreme u madridu su nas oprali ali smo odlično igrali, zato smo i dobili samo jedan gol. sećam se raul je neko sranje umuvao. u drugom poluvremenu smo ih pritisli dobro, uvatio u jednom trenutku ljubinko volejčinu leptijebem, reko pocepaće mrežu, kad kurac bekam stiže i blokira tipa leđima, ne znam kako je stigao tu loptu.

u beogradu nešto tvrđa utakmica, mada bogami fine šanse i sa jedne i sa druge strane, može se reći egal. pantić nam je branio ko blesav tad. da je samo sale dao onaj gol...

8. Raul je dao gol iz ofsajda.

9. Pa trebalo bi da bude OK, al igrali smo posrano malo prvi deo. Nadam se do Rasovica da je to.

10. pa šta bi onda gazi radio? :D

11. krv ti jebem, da sam doživeo da se sa setom sećam ovoga. a i tad smo bili kurac u evropskim okvirima

http://www.youtube.com/watch?v=3OF06_hjILA

12. Jebote al je bilo dobro sa Realom na tekmi. A bilo ono JF - Agenti, pa sam dosap do karte na otimacinu :)
    Bio mlad, lud :)

13. Ja sam bio mlad i naivan, mislio sam da će naša upravo poslije ove LŠ dovoditi prava pojačanja, da će klub rasti iz sezone u sezonu, da ćemo za 10 godina biti stabilan evropski klub! A mi za 10 godina po 4. put dovodimo Babovića i Đura Mutavi prodade i materu svoju. Tačno sam bio naivan.

14. I ja sam mislio isto lolo
    Nista od toga. Niti ce biti.

15. Fino igra i ovaj drugi tim.

Kako je lijepo vidjeti stari derbi na televiziji.

16. Videćemo. To je svakako nova era Partizana. Ako smo sa ovom mutavom aždajom uspeli da isponižavamo Super-Srbe, tek ćemo ih sa Bodirogom lupati.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.