FK Partizan

1. Luka je zasrao sve što je mogao, jebem li mu sve cigansko nek ide da prevrće po kontejnerima a fudbala nek se mane.
    Sudija poništio čist gol. Dao žuti Malbašiću a ovaj šutnuo Malbašića, još gomila debilnih odluka.
    Puši kurac Ninoslave.
    Da je umesto luke gancija igrao Danko bilo bi lagano 3-0.
    I Brašanac je očajan da očajniji ne mož da bude.

2. судија, судија, судија, блаблабла.

3. Tucani jest sudija kenjao to ne može niko da ospori, ali igra je očaj....

4. Dok sam ja igrao fudbal trener je išao logikom da sudija ne može da te ošteti. Ma šta on radio vi dajte gol više i rešeno pa kad bi dizao svaki ofsajd. Ali kako kad ti prekida svaki napad? Uzmi loptu na pola pređi sve i daj gol, do pola nema ofsajd, govorio je.

5. Brate kad ti ponište čist gol jebe mi se i za igru i za sve, I to nije prvi put ovom govnetu da nam sudi ovako. Sad bi već brujalo svuda da su gurbetima poništili gol, Čović bi već najavio istupanjem iz lige ako Tole ne ode. Počeli bi neredi u zemlji.
    Poserem se ja na to ne može sudija da utiče na igru, kako da ne.

6. Brašanac jebeni da bi primio loptu mora da ima 16 kontakta s njom, Sale ne moze više definitivno pogotovo po onakvom terenu. Drinčić dobar.

7. Opušteno ljudi, karaće ih Javor.

8. E Arlovski al kad je u onoj akciji umesto desno samom igraču Brašanac gurnuo loptu levo u 3-4 igrača pa tačno bi mu mater jebao da sam mogao. I posle krive Škuletića što je promašio ono što je nekako došlo do njega.
    Škuletić je bio dobar isto.

9. Zajebavam se, može sudija neverovatno da se posere po utakmici. Ali ovaj odgoro će da dobijete, što niste dali gol jbg. Loše ste igrali nja nja. Ovo je samo Srbija, sudije usrali obe utakmice lige šampiona, koga boli kurac za naše prvenstvo.

10. Cestitam na osvojenom bodu protiv pazaraca.

11. Axaxaxaxaxa a budale.

12. Ovi gani vazda pred rudu trče

13. Fala što ste me oborili 132 marke

14. Ma pusti ih.. Ne znam kako nemaju neku dozu straha kad se tako kurce. Svake godine ista prica. Pridju u jednom trenutku i onda se razgalame, prvenstvo je regularno, fudbal je super, i onda opet zaostaju 6.7 bodova , TOLE LOPOV, JEBACEMO/JEBALI SMO VAS U DERBIJU, NE TREBA NAM KUPLJENA TITULA, TOLE UA i tako u krug.

Mislim, slicno ko u basketu, samo sto su u basketu skapirali pa se ipak ne busaju toliko. Znaju da im nista ne znaci pozicija do onih odlucujucih utakmica..

EDIT: Cokula, zahvali se Toletu :*

15. inace,uvek je x kada se igra u pazaru.toliko vec postaje ocigledno da ce naredna u pazaru odma biti proglasena neresenom bez igre.pustice neke kadete da ganjaju lumbalo.

16. Лука дечко није калибар за прву поставу Партизана. Ако га још једном видим у стартних 11 онда ћу бити сигуран да је Николић волина, толико.
    Све ово важи и за Брашанца.
    Ликови се нису саставили са лоптом буквално. Дакле, клупа.

Малбашић тенк. Трајко тотално збуњен дечко, мислим да је сагорео од треме у Пазару, мада квалитет је он, биће добар.

Шкуле тражи лопте, труди се, није га хтело јбг.

Не капирам који експеримент је изводио Николић са Живковићем на клупи, болид. Панти пружати што више прилика да игра.

17. oćel ko na jna sutra?

18. ja se razmišlajm između festa i tekme

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.