FK Partizan

1. Znaš kako Šalabe poprilično je jasno a i davno definisano ko je kurva. Em što je to čestitanje osmog marta ortacima, generalno drugim muškarcima prestalo da bude smešno krajem prošlog veka, ako je ikada i bilo, em je Zvezdana kurava. Ja evo ne znam.

Elem vidim šibamo dobro, nisam gledao prvo poluvreme.

2. kragujevčanima se raspao gol lololo

3. Jebu nasi, ne vade

4. ovo je čisti pritisak na sudije. dosudili su nepostojeći penal u totalno nebitnom trenutku.

5. HAHAHA TOLE MAĐIJO!

škuletić prodire sa krila, trpi mali kontakt u 16 i pada kao pokošen, klasično simuliranje, a komentator u fazonu:

"škuletić u prodoru, pada škuletić. nema ovde govora o...

...nastavku akcije, jer je suđen penal!"

:D

edit:

evo prvog gola

http://www.youtube.com/watch?v=4Nst3Y9c0Tc

6. E ovo sad što je svirano, svirano je namerno da ispadne kako nama sudije poklanjaju. Kompenzuju kad nije potrebno da to rade da se tako zaboravi na to da su nam poništili čist gol zbog čega smo izgubili bodove i da nisu prošlo kolo svirali čist penal nad Ilićem. Govna sudijska.

7. Znaš kako Šalabe poprilično je jasno a i davno definisano ko je kurva. Em što je to čestitanje osmog marta ortacima, generalno drugim muškarcima prestalo da bude smešno krajem prošlog veka, ako je ikada i bilo, em je Zvezdana kurava. Ja evo ne znam.

Ja evo ne znam zbog čega još postoje navijačke paljevine. Ali, očigledno je da postoje.

8. +1
    Ma ko ih jebe, nek nastave nasi ovako da igraju, pa nam ni 2 penala protiv nas nece biti problem.
    Trebala nam je ovakva pobeda, malo da zivnu, a ujedno i da poruce nesto protivnicima..

9. E ovo sad što je svirano, svirano je namerno da ispadne kako nama sudije poklanjaju. Kompenzuju kad nije potrebno da to rade da se tako zaboravi na to da su nam poništili čist gol zbog čega smo izgubili bodove i da nisu prošlo kolo svirali čist penal nad Ilićem. Govna sudijska.

Невера шта се ради.

Ево улази мој омиљени играч, цигањ Лука, можда сада успемо да смањимо предност.

10. Tucani, rekao bih da si jedan od vecih teoreticara zavere ovde. Poklanjaju vam penale, kao i zvezdi i to je realnost srpskog fudbala godinama ili decenijama unazad.

Samo je sada bio potpuno nebitan trenutak ne znam koji je kurac bio sudiji...verovatno mu je bilo placeno ili zapreceno a on nije odradio na vreme pa se ovako vadi.

11. Daleko sam od teoretičara zavere al mi vređa inteligenciju da nam čist poništen gol protiv Pazaraca pravdaju nekim retardiranim i izmešljenim faulom a da pritom čist penal nad Ilićem kad je nerešeno i kad nam treba ne sviraju a sviraju nam izmišljen penal na 3-0 kad ne postoji ni trunka šanse da se RKG vrati u meč.

Kako se to vama uvek pokloni penal kad ne znate gde bijete a nama kad nekog svejedno satiremo i uništavamo?! I posle to ispadne isto na kraju, nije isto.

12. I Pazarci su pokradeni na JNA prošle godine. Kompenzacija, što ti kažeš. :)

13. A ne vredja ti inteligenciju da vam takodje protiv pazara priznaju debilan gol?

14. Zaseru na startu da se o tome priča a prvo kolo ne mož da bude manje bitno i onda usred borbe za titulu to vrate na vrlo smrdljiv način. Nađi slobodno taj datum i šta sam napisao.

15. Па није брате само на старту, на минимум 4 утакмице је партизан уз помоћ судија долазио до бодова ове сезоне... Не бих да ово прерасте у неко препуцавање јер прича о судијама на утакмицама зве и пар нема смисла-и једни имају огромну помоћ судија већ дуго времена и то је то, само то сам хтео да ти кажем.

16. Kako se to vama uvek pokloni penal kad ne znate gde bijete a nama kad nekog svejedno satiremo i uništavamo?! I posle to ispadne isto na kraju, nije isto.

Ово си додао накнадно? Небитно јер свакако лупаш или ниси гледао утакмице вољеног клуба ове сезоне.

17. Zaseru na startu da se o tome priča a prvo kolo ne mož da bude manje bitno i onda usred borbe za titulu to vrate na vrlo smrdljiv način. Nađi slobodno taj datum i šta sam napisao.

Ma nebitno je to. Bitno je da, dokle god vlast (ili pojedinci u vlasti) stoje iza nekog kluba, kao što su stajali iza vas dok su bili žuti, ili nas sad, sport će nastaviti da propada. Primjere imaš u skoro svim sportovima.

18. Nebitno brate da ne širimo priču sad. Ovaj penal danas nit je trebao nit je morao nit je postojao. Toliko o tome.

Do jaja smo napunili mršu. Petarda pukla, ciganj Luka nije igrao, Lazović se vratio tako da sve u svemu do jaja!

19. нико није стајао иза нас у мери у којој ви то желите да верујете нити у мери у којој сада стоје иза вас. у све би сте поверовали осим да сте титуле и бодове губили на терену.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.