FK Partizan

1. Ovaj penal danas nit je trebao nit je morao nit je postojao. Toliko o tome.

Слажемо се, судије су гомна.

2. нико није стајао иза нас у мери у којој ви то желите да верујете нити у мери у којој сада стоје иза вас. у све би сте поверовали осим да сте титуле и бодове губили на терену.

Овај пост ти је глуп на више нивоа. Толико глуп да би само расни одговорио на њега.

3. Ипак се ти нашао да одговориш. Гуд.

Немојте да напрежете вијуге данас, болеће вас главица, уживајте у дану, ваш је празник.

4. Ако то сматраш одговором онда нека буде да сам ја глуп.

Ваш је празник ево судија вам поклонио пенал лололо

5. ti jesi glup, nema tu šta da bude. činjnično stanje.

6. Хаха, памтни риха пресуђује. Појебите се, није грех

7. Ау, раскринка нас, шта ћемо сад :Д

8. Mateus dokazao da je Partizan POKLANJAO bodove, ne da ih je kupovao. I uz poklone, opet bili sampioni, lele koliko je to nemoralna ekipa!

9. Mateus dokazao da je Partizan POKLANJAO bodove

Па ниси прочитао. Рад нас је пустио пар сезона пре тога за титулу. Чуј, открио топлу воду. Наравно да јесте, али први пут да се мало јавно покрену те приче.

10. Ništa novo. Ipak, voleo bih da svi sve otkriju i da im se svima kolektivno svi najebemo majke milosne što nas jebu i što će nas jebati dok mi pizdimo. Pod "mi" mislim na sve koji prate domaći sport da ne pomisli neko da sam nedajbože glodar.

11. I dalje nam je tim krš nad krševima ali sada bar trče i grizu.
    Iako je to na momente mahnito pa odlete i trojica na jednog pa primimo glup gol - bar trče, nisu statisti.

12. Da, ja sam primetio da su počeli da trče malo više. Izgleda da počinje da ih maltretira Nikolić. Nadam se da će ih maltretirati još više.

13. али први пут да се мало јавно покрену те приче.

pricalo se u insajderu.

14. pricalo se u insajderu.

О намештеним утакмицама? Нисам то испратио. Ко је стао иза те приче, неко од играча?

15. gledao sam pre par godina.znam da je bio sasa markovic,on je pricao nesto zareprezentaciju i santraca.bila prica i kako je spasojevic siptar menadzer danku lazovicu...zeta golubovci 3 za 3...obilic titula itd...
    edit:pricao bulic kako je mogao samo sa par timova da igra utakmice,a da nije namesteno.

16. Је л' то онај серијал кад су питали Ћурковића шта је "3 за 3"?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.