FK Partizan

1. Ovi likovi su jandi, ne znate kakvi će tek da dođu :)

2. Nismo odigrali dobro al opet dovoljno za pobedu. U prvom poluvremenu tri lepe šanse(dve prečke) a onda gol kad sam se najmanje nadao. Pas igra loša, mnogo loša. Manjak želje i volje kod većine fudbalera, Sale i Vulićević pokidali. Otaljali smo tekmu, nismo im dali da priprete nijednom ali nismo briljirali, niti smo bili borbeni kao u prethodnih par tekmi. Rekord Saleta, čovek legenda.

OFK-a odmarala neke prvotimce u kupu da bi bili spremni za ovaj duel, moraju da se znaju prioriteti bolje pokušati da otkineš bod Partizanu nego da pokušaš da uđeš u finale kupa. Terza zna, Terza ume.

3. Саша Илић. Ја немам коментар на ово што он ради, човек је фудбалска легенда, плус никада нисам видео да је изјавио нешто непримерено и злонамерно што се тиче Звезде. РЕСПЕКТ

4. Nisi to video jer on nikad i nije izjavio ništa protiv vas.

5. Да то сам и рекао.

6. Jeste, u decenijama kada igraci odlaze nakon 15 minuta u klubu i kada je sve u kurcu, mozemo biti ponosni sto nam u klubu igra jedna istinska legenda kluba.

7. зар није бобек дао типа преко 400 голова за партизан? како сад илић са 119?

8. То пише на енглеској Википедији. На српској пише 121.

9. Лол, пише и на нашој, ал' у тексту. Прилично конфузно.

10. ето?

при том, логично, игро је човек 14 година за партизан као шпиц, тешко да је давао само 8, 9 голова по сезони?

јел стигло обавештење од партизана о обарању рекорда или то само новинарски шљам једе говна? чак и да је 121, илићу броје 119? шта је сад то лол?

већ два дана покушавам да одгонетнем о чему се ради.

11. Možda je najbolji strelac partizana od raspada sfrj, a?
    Edit: "najbolji strelac u istoriji partizana kada su u pitanju prvenstvene utakmice". Možda je bobek tovario u kupu i u evropi :)

12. при том, логично, игро је човек 14 година за партизан као шпиц, тешко да је давао само 8, 9 голова по сезони?

Немам појма колико су прецизни подаци, али у првим годинама је било доста мање утакмица и није нереално ни да је давао мање од тога, нпр.

ЕДИТ: У ствари, ево гледам сад, лупио сам. Није било значајно мање утакмица. У неким сезонама, да.

13. Sad sam i ja zbunjen. Nemoguce da je 1.
    To je neki trip.

14. иц а мистери.

15. 1945. године је дошао у Партизан и за „црно-беле“ је играо све до 1959. За тих тринаест година Бобек је одиграо 468 утакмица и дао 403 гола.

468 utakmica POJELA INFLACIJA

16. Jebote, dobijete igrača više, i opet vas ofucana Vojvodina ubi. Ofucana jer ste pokupili sve što valja, a ostali su otišli... a čudan mi lavor ovako crno beo...

Očekivao sam da date 2+ u drugom, igrao sam to...bem li ga, ne liči mi objektivno. Mislim da ćete munuti kad se ovi umore, i da će biti 1:0 za vas.

Onaj mali Gaćinović školovan igrač, ima smisla. Možda od njega bude nešto.

17. Pa samo jedan da im damo. Da se skinu sa svih 11 igrača sa prečke.

18. Počeli da se brane pre 5 min. Do sad ste se vi branili, oni su imali šanse, tipa Gaćinović kad je prošao sam i izašao 1 na 1.

Po meni sad vam je najbolji igrač mali Živković.

19. Užasno i mrtvo igramo.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.