Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mada ima još da se igra. Uvek sam govorio da se trofeji dižu u maju. Samo sada da nas puste na miru do Derbija i neka Derbi odluči.
Normalne su kurac, pa jebem ti Ligu šampiona useravaju svake nedelje zbog toga. I tamo ga dunu na 27 metara jebenih. Jebeš fudbal. Blater neda da se snima utamkica i odma ponavlja snimak, smanjuju im šanse za malverzacije. Važno je ta je predložio da se utakmica prouži na 110 minuta i da žene u ženskom fudbalu igraju u suknjama i majama na bretele. Debilčina. A snimanjem se gubi čar fudbala. Gubi se moj kurac ovako ceo svet gubi živce. I Džoni brate, ne znam što se nadate u derbi, u jačoj smo formi baš baš dosta trenutno. Pričam malo pre sa ortakom zagriženiji Grobar od ne znam koga, kaže lik da ste igrali k pičke i da ste čuvali 1:0 a imali ste igrača više Boga oca. Grobar je al je prelearan i kad je Zvezda u pitanju, jebem ga sad. Mislim da smo jači sada dosta, videćemo. Ako pobedite čestiaću svakako, vazda.
сад сам видео снимак и јасно се види да је овај партизанов играо руком у шеснаестерцу. фаул је био ван, али је био енац и зато је био пенал, шта не разумете? свако добро
Svako dobro Lepri.
Pred svaki Derbi se tripujem da ćemo vas odrati. To meni nema veze sa formom, sastavom ili bilo čim drugim.
Igrali su kao pičke. Ne čuvali rezultat jer nismo se mi povukli, nego boleo ih kurac da daju još jedan. Da su barem čuvali.
Ma to je sporCki duh, to je nešto drugo. Svi se mi nadamo pobedi jebeš ga pred početak utakmice.
Taj fazon. I mada sam zaboravio šta znači biti drugi i da ti rival beži :) opet se sećam pomalo da sam uvek pretio Derbijem pa makar i 20 bodova za Zvezdu bilo i kada 6 godina nismo pobedili u Derbiju.
Ja baš pričao sa ovim ortakom, duboke teme uzimamo pošto se glava neverovatno razume u fudbal a i ima jebenu memoriju da zna ko je ušao kao izmena u 56 minutu kad je Partizan igrao polufinale sa Realom šeset i koje da je u Srbiji postalo bitniji ko uzima derbi nego titulu. Koliko iskrivljen sistem vrednosti.
racunaju se bodovi a ne igra. i to bodovi iz kolko, 30 utakmica?
opet se zvezdi namesta "penal" tj prilika da u 90 minuta pokusaju da uzmu titulu protiv partizana. kroji se da derbi odluci. mada mislim da ce bar 5,6 bodova biti za zvezdu i da derbi nista ne odlucuje.
Videćemo. Mada u principu igrači znaju kakva je situacija i da moraju nadmoćno da pobeđuju.
Optuzivanje zvezde za namestanje titule uz negiranje da su partizanove bile namestene je debilizam. I obratno. Namesta se jebenoj barseloni 5 uzastopnih polufinala jebene lige sampiona, takmicenja koje je za nasu ligu dom kulture sa 4 ulaza a ne pisljiva jelen super liga...
Al opet lozimo se, daj titulu pobedi u derbiju opaaaa boli nas kurac, pametnija posla nemamo
Realno, i niste.
Ne može se znati u kakvoj ste formi jer ste zadnjih 10 utakmica odigrali čisto formalno, prijateljski. Malo se drkali u Sremu al' to je đikanski tim svejedno. Jednostavno, ove godine imate više tih prijateljskih od Partizana i to je to. I opet, za svaki slučaj, ne sviraju Partizanu penale ali vole dosviraju ovako u 90. minuti, jebiga.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/250585/FK-Partizan-Postenija-nacisticka-Nemacka-prema-Jevrejima-nego-Srbija-prema-nama
vujosevic piar.
FK Saopštenje. Toliki ste lopovi, da ste nam i ime uzeli.
Ne može se znati u kakvoj ste formi jer ste zadnjih 10 utakmica odigrali čisto formalno, prijateljski. Malo se drkali u Sremu al' to je đikanski tim svejedno. Jednostavno, ove godine imate više tih prijateljskih od Partizana i to je to. I opet, za svaki slučaj, ne sviraju Partizanu penale ali vole dosviraju ovako u 90. minuti, jebiga.
Misliš da ja pišem nerealno? Čoveče kakav penal, loša igra, Boga oca vremena sa igračem manje koje niste iskoristili, čuvanje 1:0, pa normalno da će da ga primite u 90 sa penalom ili bez. Loše ste odigrali, te stoga mislim ovo što sam napisao gore. Na osnovu još nekih utakmica naravno.
Nas Nine je bolji od Sase...to je to.
https://www.youtube.com/watch?v=-Sf2Cp8odow
Znam Boksere ali ti to što pričaš nema veze sa vezom....kad bi primili gol? Da nije svirao penal mi bi sigurno primili gol?
Penal je sviran onda kada više nije bilo šanse da se bilo šta uradi nakon penala. Dali smo im gol i nismo se povukli, nego nismo napadali. Nama je i dalje 6 igrača bilo na njihovoj polovini. I sada znači ispada da ako neko da samo jedan gol ekipi koja ima igrača manje, onda mora da im se se svira nepostojeći penal. To su gluposti.
U krajnjem slučaju prerano se ponovo raduju. Prvo se skoči pa se kaže hop.
Ili hulahop
Oni nisu dali gol 91. minut, ne bi ga dali ni 100 minuta da im nije sviran penal. Kako god mi igrali nije razlog da se svira penal na 17 metara.