Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I molim te Nikoliću izvedi Sašu Markovića i pošalji ga u Teleoptik. Njima možda može da pomogne, mada mi se čini da imamo tamo neke 15-ogodišnjake koji su duplo bolji od njega.
Ubojiti Marković.
Koja je to budala. Znači čovek je toliko loš igrač da ja ne verujem da on mora da igra. Mislim verovatno mora i neko je rekao da mora, jer nemoguće je da fudbalski stručnjak bio on dobar ili loš ne može da vidi kolika je to budaletina.
Ali koliko su Sale i Drinčić dobri igrači, strašno. Škuletić je Kojić koji je pustio malo bradu i ofarbao kosu.
OPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
http://youtu.be/rqQqvRIR1Zk
EDIT: Ali ako ne damo makar još jedan ovi će nam dati neki ili glup gol ili gol kola.
Bože koliko je i ovaj Škuletić loš.
ахаххаах је л' ово коментатор штуцнуо као оне бабе од 70 година сад? :Д
I meni se učinilo lololo
https://pbs.twimg.com/media/BlcD582CUAAouEs.jpg:large
авангарда
Svakako bolje od Dražine slike s obzirom da znamo ko ga je ubio.
A pazi Jagodina nije čestito prešla pola celu utakmicu, ali ako ne damo gol, tripujem da će nam dati i da ćemo opet kao protiv Vojvodine početi uskoro da blejimo po terenu.
Jagodina vas je sabila, celo prvo poluvreme VI niste presli pola do zadnjih 7min.
Dok ste u drugom vidno bolji, otud i gol...
ја гађао гг3+, очекујем да сад они усрано некако утерају један, па онда ви тамо у деведесет+. :)
да се не шегачимо, остаје овде 1:0, сад ће да се игра класичан српски фудбал.
Jeste. Stvarno je bilo zajebano u nekim momentima. Tako ćete i vi da nas sabijete.
Evo ga počeli smo da seremo.
IDEMO OFARBANI KOJIĆ DAJE GOL!!!!!!!
Ajde još jedan, pa da gol razlika bude na našoj strani posle Derbija.
Е добро, сад само јагодина један почасни, сад ће да вас стисну!
Добро скочио шкулетић, добро.
добар гол