Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ne znam koji kurac napadate, krivo mi je da derbi ne odlučuje prvenstvo pa zapjevah ovu dobru staru :D
jesam nećeš mi vjerovati, čak me i ćaća vodija na zadnju proslavu titule, ko loptica na istoku bio :D
Ja sam se od titule oprostio kad voši nismo uspeli da uvalimo dva komada...
ma ne prozivam, nego mi deluješ kao klasičan internet navijač, a koliko imam prilike da vidim baš se ložiš na ceo baklje-zastave-ekipe-kop fazon (:
Ja nisam do danas, ali realno i pored svega, ove sezone igramo očajno. Rašović nije ništa radio, bio je gori od ovog Nikolića. Ne bi ga ja menjao, ali letnji prelazni rok je nas koštao titule više nego bilo šta, a ne Vučić ili bilo ko drugi.
http://cdn.makeagif.com/media/11-24-2013/YA9byj.gif
To ću bidnem sociolog/novinar (završiš novinarstvo položiš još 4 ispita i sociolog si) sad na faksu pa da pišem o njima :D
Uf što mi je krivo nanu li mu jebem, 6 titula za redom mi nije bilo dosta majke mi. Jedino malo da me uteši ako se oslobodimo Đure, ali mrka kapa.
Ja bi volo dosvoje pa da popiju kurčinu od uefe lololo
To će i biti, dušane. A isto tako me ne bi čudilo da ih radnički sad izjebe kad su se svi naložili.
A treće, svejedno po meni nije gotovo još, sad će đura da se vrati i u potpunosti preuzme klub jer čim je on malo sišao partizan srlja, lolo
Opet će doći neki sličan njemu. Barem imamo KK koji nikad neće razočarati.
Više sam želeo FK da uzme titulu.
ĐURO VRATI SE SVE TI JE OPROŠTENO!!!!123
http://www.sportklub.rs/vesti/45897/djura.jpg
Eto, vidite šta se desi čim ja ne dođem koji dan.
To vam pričam :D
Nego, šta je bilo sa lazovićem, kako se povredio, nisam gledao tekmu?
Ne znam, u šoku sam, umro Krkobabić.
Prestao sam da navijam za fudbalsku sekciju iz razloga što je uprava sistemtski uništava, poslednjih šest godina, a i više.
Prodaju se mladi igrači čim prohodaju, do ove zime to tim nije koštalo titule, ove sezone se obilo o glavu za sve idiotske prodaje, Ljajić, Mitar, Nastasić, Markec... JOJIĆ, sa njim su prodali i titulu, za samo 2.2 M €.
Znao sam da će iliću biti nezgodan kruševac, zbog rubina.
Ne bih voleo da je ozbiljnije, falabogu, da ne gledamo brljiv derbi ako ga menja saša marković. Isto kao da ninkovića menja gogić jbg.
Jebem li ga, svaku drugu utakmicu se ili povredi ili zaradi crveni. Navikli smo bez njega.
Ilić svejedno ne igra derbi zbog kartona
Jebote i tih kartona smo se nadobijali i sve zbog kurčevitosti.