Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ako je zbog parnih zutih onda moze da bira da li ce da preskoci sledecu ili onu posle nje
Џони, ред би био да одбанујеш Расног да можемо да славимо. лоло
Možda vam je talija što je banovan .)
Nemoj Džoni, sreće ti
hehehehe neću sigurno ne brini.
Delom što je vlast pro-zvezdaška, delom što i oni imaju jednu ok ekipicu, svakako u ovom trenutku bolju od naše, delom što zaista igramo k'o kurac, ode titula, no dobro, jebiga, 6 godina zaredom, nešto i duplih kruna tu, time se niko ne može pohvaliti. Ja im čestitao još kad bili izbori, valja dobiti u derbiju za čast, i to je to.
Neke ozbiljnije stvari, u fazonu, ''TREBA PRAVITI TIM ZA EVROPU I SL SEZONU'', to je neozbiljno pričati, uprava lopovska, država takva kakva je, nema tu boljitka nekog.
Da ostavimo mi tu "sledeću sezonu", za sledeću sezonu.
Očajno prvo poluvreme i loša realizacija u drugom i zbogom titulo. Bilo je lepo 6 godina, nije to malo ej.
Nije očajno poluvreme, očajna sezona u kompletu.
Шта курац, победа у дербију и један кикс Звезде и ето титуле.
Mora Zvezda da izgubi još jedan meč osim derbija da bi se to dogodilo, i plus biste morali da pobedite sa dva gola razlike jer bismo i tada imali isto bodova pa bi gol razlika odlučivala.
A zamisli izgubite u derbiju, što je logičnije...pa ništa, onda Zvezda tri izgubi i jednu nerešeno, za 5 kola...opušteno!
http://www.telegraf.rs/wp-content/uploads/2014/03/08/FK-Crvena-zvezda-FK-Napredak-Foto-Marko-Todorovic-2.jpg
Gleda se međusobni skor ja mislim.Al slavite jebote zar zaista sumnjate da možete da izgubite titulu
Al ono ja se ne uzbuđujem mnogo ako može liverpul duzme možete i vi.Zakon velikih brojeva lololo
Realno, uzimaju Zvezda i Liverpul, još ako uzme Atletiko falila bi samo Roma da bude potpuno iznenđujuća sezona. :)
Koliko su sad popusili kurac, ja ne mogu da verujem. Taman je moglo biti do jaja u derbiju, pa makar i da su izgubili, ne bi bilo strasno koliko je ovo smecarenje danas sjebalo sve.
Prolecni deo sezone je pokazao samo jednu stvar - klub je zestoko u kurcu zbog Mutavog i njegovog kriminala, vidi se da klubom rukovodi jedan jedini covek, jer sve puca po savovima sad, ne postoji glava kuce. Sto pre treba oterati majmuncinu u zatvor, mada je sigurno on ponudio pare naprednjacima da ga ne diraju, u to ne treba sumnjati.
Plus je opet SPS sljam u vlasti, dakle nastavlja se propast i ja tebi-ti meni sistem. Ne bih ni zalio toliko titulu da je ona znacila da ce u Partizan da dodju pravi ljudi - kao Bodiroga sto je spominjan.
Idemo setne pesme i sentiši za izgubljenu titulu:
http://youtu.be/9ybv4DOj-N0
http://www.b92.net/news/pics/2014/04/22/17610942485356bb015b2fe721789933_orig.jpg
LIJTE KIŠE HLADNE VODE
Sta da radimo osim da se molimo da dodje Bodiroga u klub.
Ma neka dođe ko hoće, ali ajde do kraja da se borimo i da ih makar iskaramo na Derbiju.
nemoj ko hoce, pa da dodje bogicevic lolo