FK Partizan

1. Стварно је време да добијемо пенал, па макар га и Толе наместио.

2. Očekujem da će ovaj sastav izvesti Grant.
    http://www.sportal.rs/uploads/tinymce/2012/mart3/PARTIZANVARIJANTA1.jpg
    Eventualno,Babović umesto Tomića.

3. Шта, без Марковића? Нема теорије.

4. Стварно је време да добијемо пенал, па макар га и Толе наместио.

Ако за неког буде свиран пенал , онда ће то бити Звезда. Нама само остаје да се помолимо да ће га шутирати Левандро.

5. Надам се да судије неће свако мало сецкати звездину игру и да ће им дозволити да се размахну. Тако ћемо лакше дати гол из контре.

6. Најискреније, мени све вуче на 1-0. Јебем ли га зашто. Дал због квоте, ил традиције...не знам.

7. ал због квоте, ил традиције...не знам.

Квота на Партизан 2.80
    А на Курву 2.30
    али то је само због предности домаћег терена.
    А због какве традиције ? Па силујемо их и силоваћемо их поново.

8. Па силујемо их

Можда баш зато :))

Овде се Партизан пита. Ако првенствено бекови, Вукић и Томић имају добар дан, победа сигурица.

9. Joj ljudi radi adrenalin... Predražinjo , vama ciganima tamo dosadno pa si na jug došo a?:-)
    Džaba se nadaš, mi i dalje dominiramo! PLatiš piće kad se vidimo ako puknete a?!?

10. Прво да кажем, долазим у миру. Друго, што се навијања тиче, биће више Делија вероватно. И бићемо гласнији. Али то и даље не мења ствар да се и са севера и са југа углавном чују неке успаванке у последње време. Нема песама које дижу адреналин. Треће, сморило је навијање против оног другог, а таквих навијачких песама је тренутно много. И код вас и код нас.

Што се самог дербија тиче, надам се доброј утакмици и Звездиној победи. Што се самог меча тиче, верујем да ће се играти тврдо са много фаулова и много сецкања игре, што имплицира да од добре утакмице тешко да ће нешто бити. Чини ми се да тренутно и Звезда и Партизан играју сасвим солидан фудбал за наше услове, те остаје онај промил шансе да ће бити лепша утакмица него на прошлим дербијима. Даље, колико год смешно било, мени се чини да је овај дерби најважнија утакмица ове сезоне, и за нас и за вас. Ако којим случајем Звезда победи, још више ће полетети и играће још боље, а ви ћете бити у фрци и вероватно ћете кикснути још неки пут. У супротном, Звезда губи полет, а Партизан се захуктава и осваја дуплу круну. Тако да не верујем да је намештен дерби. Суђење, јебем ли га, Мажића не волим, мада са друге стране, биће велики притисак на њему, што једних што других, надам се да неће лошим суђењем сјебати утакмицу.

Што се Звездине поставе тиче, надам се да ће на терену бити и Евандро и Каду, пошто Кадуа тренутно сматрам једним од наших најбољих играча. Само да онај тенк проради и биће интересантно.

Е да, волео бих да и Звезда и Партизан играју на гол више, али нема ништа од тога.

Нећу вам пожелети срећу, јер би то било лицемерно.

Спортски поздрав.

11. Прво да кажем, долазим у миру. Друго, што се навијања тиче, биће више Делија вероватно.

Biće vas više.

И бићемо гласнији.

Nećete i nikad niste bili.

EDIT

Osim onog puta kacmo protestovali protiv Zeke pa je bio prazan jug , a i tad ste jedva nadglasali povike igrača sa terena.

EDIT NA EDIT

надам се да ће на терену бити и Евандро

I mi se nadamo.

12. Nećete i nikad niste bili.

Stefi, odakle ti takva glupost pade na pamet?

13. Stefi, odakle ti takva glupost pade na pamet?

http://www.youtube.com/watch?v=ZbWRkQ8PWnI

Mada kapiram da je to zbog hiljada i hiljada mikrofona , razglasa , megafona , vufera... I plus je Tole garant ukrao zvučnike Metaliki pa ih postavio na "vojnički lavor" ili "pašnjak" kako bješe ? Ne mogu da se sjetim , imate vi više naziva za hram na kome ste vi igrali dok vam Krcunčić i Josip nisu sagradili onu rupu pa ukrali ime od Brazilaca..

EDIT

ALI AJD NEMA VEZE , KAKO VI ONO KAŽETE
    DA SE VRATE STARI DANI

LOLOLOK

14. Pogledaj ti jednu logicnu stvar kod ovog klipa. Ovo je ocigledno snimano ispod juzne tribine. Sad pusti na zvucnicima i zapitaj se zasto se grobarska pesma cuje i sa levog. Da ne pominjem zvucnike koji se nalaze ispod severne tribine.

15. Pogledaj ti jednu logicnu stvar kod ovog klipa. Ovo je ocigledno snimano ispod tribine. Sad pusti na zvucnicima i zapitaj se zasto se grobarska pesma cuje i sa levog. Da ne pominjem zvucnike koji se nalaze ispod severne tribine.

Mani je ipak logičnije da je Tole ukrao zvučnike , jebem li ga. On voli tako da namjesti..

EDIT

Čitam onu vašu temu i valjam se od smijeha. kako se palite , jebote , ko baklje.

http://www.youtube.com/watch?v=wxYD83uH9xo

Nego oće li biti ovako posle derbija ?

16. Normalno je da se ovo vice igracima ako ne znaju da igraju i ako se ne trude. To rade i vasi navijaci i normalna je pojava u Srbiji. Vasi i biju igrace.
    Da li ce biti ovako posle derbija, ne znam. Necemo proci u finale sigurno, ali cemo uzeti titulu, a vi se tesite kupom.

17. Video sam to pevanje posle utakmice sa Slobodom.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.